This version of the page http://www.yaltapages.info/news/ukraine (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-16. The original page over time could change.
Новости » Главное | Большая Ялта - отзывы, контакты
16 Ноябрь, 2011  |  1868 мест  |  117 отзывов + 1 сегодня Зарегистрироваться |  Войти

Новости

Новости » Главное

Обновлено: 18 часов 15 минут назад

«Захватчики Уолл-стрит» вернулись в парк Зукотти, но уже без палаток

18 часов 55 минут назад

Верховный суд штата Нью-Йорк разрешил участникам движения "Оккупируй Уолл-стрит" вернуться в парк Зукотти в Нижнем Манхэттене, откуда они были изгнаны полицией в ночь на вторник, однако без палаток и спальных мешков.


Определился последний участник Евро-2012

18 часов 57 минут назад

Сегодня состоятся четыре ответных стыковых матча, по итогам которых станут известны еще четыре участника чемпионата Европы по футбола 2012 года. В минувшую пятницу состоялась первая часть соревнований и три из четырех команды практически обеспечили себе поездку на Евро-2012.


МВФ не радить Україні купувати юані

19 часов 40 минут назад

Нагадаємо, програма співпраці України і МВФ, схвалена в липні 2010 р, передбачає виділення Україні кредиту на суму 15 млрд 150 млн дол. під ставку 3,5% річних.


Нацбанк випустить сертифікати з прив'язкою до курсу золота

20 часов 43 секунды назад

Національний банк України випустить сертифікат у готівковій формі для фізосіб. Про це на засіданні правління Нацбанку сказала директор Генерального департаменту грошово-кредитної політики Олена Щербакова.


Збірна України перемогою над австрійцями відкрила «Арену Львів»

22 часа 50 минут назад

Національна збірна України завершила 2011 рік перемогою над Австрією . Перша гра на новому стадіоні "Арена Львів" закінчилася з рахунком 2:1. Як не дивно, гра пройшла за переваги гостей, які і били набагато більше (21 ударо проти 8), і в атаці діяли цікавіше, і в захисті більш організовано.


Швидкісний рух залізницею запустять завдяки електрифікації залізниці

15 Ноябрь, 2011 - 20:57

Переведення колій на електричну тягу прискорить рух та знизить собівартість перевезень. Сьогодні у Полтаві відкрили першу оновлену ділянку - з обласного центру через Кременчук до Буртів.


Парламентська більшість провалила "статтю Тимошенко"

15 Ноябрь, 2011 - 20:32

Зокрема, опозиція пропонувала виключити статтю 365 з Кримінального кодексу України та на її заміну внести нову статтю, яка передбачала менш суворе покарання. Виступаючи з трибуни Верховної Ради, перший заступник лідера фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій КОЖЕМ’ЯКІН зазначив, що Україна втратила свій європейський вибір через відмову фракції більшості декриміналізувати деякі статті Кримінального кодексу.


Янукович не взявся прогнозувати долю Тимошенко

15 Ноябрь, 2011 - 18:51

Президент Віктор Янукович не береться прогнозувати, чи дійдуть до суду кримінальні справи, які розслідуються щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Коментуючи підсумки тристоронньої зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським і федеральним президентом Німеччини Крістіаном Вульфом у вівторок у Вроцлаві, Янукович сказав, що сторони торкнулися "цього гострого питання".


23-річна донька Джарти стала заступником начальника Київської митниці

15 Ноябрь, 2011 - 18:40

Безпосередній керівник Ольги Джарти - начальник митниці аеропорту Володимир Григор'єв - відмовився коментувати її призначення, а також озвучити дату, коли у нього з'явився vip-заступник.


Джерело: міліція допитала Слюсарчука й затримала на три доби

15 Ноябрь, 2011 - 18:25

Міліція затримала в Києві українського нейрохірурга Андрія Слюсарчука, який в червні 2009 року встановив світовий рекорд із запам'ятовування і відтворення надвеликого обсягу інформації для проведення слідчих дій в рамках кримінальної справи за підроблення документів.


Азаров: Україна буде економити на газі $500 млн. на місяць

15 Ноябрь, 2011 - 18:23

Прем'єр-міністр України Микола Азаров розраховує, що після досягнення домовленостей з Росією про прийнятну ціну на газ економія для України становитиме $500 млн. в місяць.


Власенко каже, що Податкова збрехала й далі мучить Тимошенко

15 Ноябрь, 2011 - 15:43

Головне слідче управління Податкової міліції збрехало, що більше не проводитиме слідчих дій стосовно Юлії Тимошенко, заявляє Сергій Власенко. "У мене в руках офіційний лист головного слідчого управління, яким мене сьогодні викликають на 14:00 для проведення слідчих дій", - повідомив адвокат на брифінгу під Лук’янівським СІЗО.


Донецькі чорнобильці розгорнули наметове містечко під пенсійним фондом

15 Ноябрь, 2011 - 14:49

Як повідомляв УНІАН, 14 листопада в Донецьку близько тисячі чорнобильців, афганців і дітей війни прийшли в обласне управління Пенсійного фонду і почали вимагати негайного прибуття до них прем`єр-міністра М.АЗАРОВА, інакше загрожували оголосити голодовку.


КМДА офіційно відхрестилася від паркана під Радою

15 Ноябрь, 2011 - 12:57

Документ підписано першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком. Напередодні спікер ВР Володимир Литвин заявив, що парламент не причетний до встановлення та відновлення паркану під Радою.


Выборы президента Молдавии не состоятся из-за отсутствия кандидатов

15 Ноябрь, 2011 - 01:54

Выборы президента Молдавии, намеченные на 18 ноября, не состоятся из-за отсутствия зарегистрированных кандидатов, заявил журналистам премьер-министр Молдавии, председатель Либерально-демократической партии Влад Филат.


Назначена дата суда над террористом Брейвиком

14 Ноябрь, 2011 - 21:52

Суд над норвежцем Андерсом Брейвиком, обвиняемым в совершении 22 июля двойного теракта в Осло и на острове Утёйя, назначен на 16 апреля 2012 года, сообщают норвежские СМИ со ссылкой на суд Осло. В понедельник в Осло прошли очередные слушания по делу Брейвика, на которых обвиняемый присутствовал лично.


Євросоюз ввів нові санкції проти Сирії

14 Ноябрь, 2011 - 21:25

Євросоюз у понеділок, 14 листопада, посилив санкції відносно Сирії і ряду осіб з оточення президента країни Башара Асада . Європейські міністри закордонних справ, за даними західних ЗМІ, вирішили закрити доступ Сирії до рахунків в Європейському інвестиційному банку, а також внести в "чорний список" ще 18 високопоставлених сирійців.


ЄС не обговорював з Україною заяву про європейську ідентичність

14 Ноябрь, 2011 - 21:10

Європейський союз не обговорював з українською стороною питання односторонньої заяви Києва про проголошення європейської ідентичності під час останнього раунду переговорів щодо Угоди про асоціацію 11 листопада.


350 пенсіонерів і чорнобильців будуть всю ніч чекати Азарова

14 Ноябрь, 2011 - 20:35

У будівлі Донецького облуправління Пенсійного фонду зібралися ночувати 350 представників громадських організацій. Про це повідомив представник організації "Чорнобиль-Єдність" Володимир Сумароков, передає "Інтерфакс-Україна".


Літак збірної України екстрено приземлився у Львові

14 Ноябрь, 2011 - 20:28

Нагадаємо, ТСН, посилаючись на блог півзахисника донецького "Шахтаря" Олексія Гая, повідомила, що через ремонтні роботи в аеропорту ім. Данила Галицького у Львові літак з футболістами збірної України здійснив екстренне гальмування при приземленні.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • вперед →
  • » |

Использование информации разрешается при условии обязательного указания активной гиперссылки на сайт Справочник Большой Ялты, для печатных изданий – с формулировкой «по материалам Информационного портала Справочник Большой Ялты». Администрация сайта не всегда разделяет мнение авторов статей и не несет ответственности за содержание информации, которая размещается посетителями ресурса.

Добавить компанию
Реклама в Справочнике Ялты

О проекте, Обратная связь
Новости проекта
Наши партнеры
Города Украины

Как с нами связаться