This version of the page http://www.yaltapages.info/news/politics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-16. The original page over time could change.
Новости » Политика | Большая Ялта - отзывы, контакты
16 Ноябрь, 2011  |  1868 мест  |  117 отзывов + 1 сегодня Зарегистрироваться |  Войти

Новости

Новости » Политика

Обновлено: 18 часов 49 минут назад

Гватемала экстрадировала бывшего президента в США

20 часов 52 минуты назад

Президент Гватемалы Альваро Колом разрешил выдать в США бывшего гватемальского лидера Альфонсо Портильо, которого обвиняют в отмывании денег через американские банки. Суд Гватемалы в мае этого года снял обвинения с Портильо, возглавлявшего страну с 2000 по 2004 год, в хищении бюджетных средств.


Тигипко: Мы не можем не повышать зарплаты госслужащим

21 час 25 минут назад

Вице-премьер-министр Украины - министр социальной политики Сергей Тигипко ( на фото ) заявляет, что при инфляции в 8-9% в год правительство не может не повышать заработную плату госслужащим. Об этом он заявил в эфире 5 канала.


Мажилис Казахстана распущен, выборы назначены на 15-16 января

22 часа 31 минута назад

Президент Казахстана Нурсултан Назарбаев подписал указ о роспуске нижней палаты парламента - мажилиса, досрочные выборы назначены на 15 января 2012 года. Текст указа опубликован в среду в официальных СМИ.


У СІЗО пояснили, чому не пустили дочку Тимошенко

15 Ноябрь, 2011 - 22:44

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія Карр не потрапила на побачення до матері в Київський СІЗО оскільки не мала дозволу на участь у слідчих діях. Про це повідомили в Державній пенітенціарній службі.


Янукович у Польщі говорив про Тимошенко та євроінтеграцію

15 Ноябрь, 2011 - 22:00

За останньою інформацією, Президент України поки що не відбув з Києва через несприятливі погодні умови – туман у Вроцлаві. Сьогодні, 15 листопада, Президент Польщі Б.КОМОРОВСЬКИЙ та Федеральний президент Німеччини К.ВУЛЬФ висловили жаль з приводу того, що глава Української держави В.ЯНУКОВИЧ через складні погодні умови не зміг прибути до Польщі і взяти участь у святкуванні 200-річчя Вроцлавського університету.


Парламентська більшість провалила "статтю Тимошенко"

15 Ноябрь, 2011 - 20:32

Зокрема, опозиція пропонувала виключити статтю 365 з Кримінального кодексу України та на її заміну внести нову статтю, яка передбачала менш суворе покарання. Виступаючи з трибуни Верховної Ради, перший заступник лідера фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій КОЖЕМ’ЯКІН зазначив, що Україна втратила свій європейський вибір через відмову фракції більшості декриміналізувати деякі статті Кримінального кодексу.


Янукович визнав, що справа Тимошенко гальмує підписання угоди про ЗВТ та асоціацію з ЄС

15 Ноябрь, 2011 - 19:21

Президент України Віктор Янукович визнає, що справа екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко гальмує підписання угоди про зону вільної торгівлі і асоціацію з ЄС. Про це глава держави повідомив у Вроцлаві, передає кореспондент РБК-Україна.


Азаров пообіцяв "Охматдиту" 900 мільйонів на нові корпуси

15 Ноябрь, 2011 - 16:31

В наступному ж році буде виділено близько 900 млн грн. Початок покладено, поставлено жорсткі терміни для будівництва цього корпусу, тому що ми повинні в Києві побудувати сучасну дитячу лікарню, - зазначив Глава уряду і додав, що після завершення будівництва цього корпусу буде проведена реконструкція головного корпусу Охматдиту.


Донецькі чорнобильці розгорнули наметове містечко під пенсійним фондом

15 Ноябрь, 2011 - 14:49

Як повідомляв УНІАН, 14 листопада в Донецьку близько тисячі чорнобильців, афганців і дітей війни прийшли в обласне управління Пенсійного фонду і почали вимагати негайного прибуття до них прем`єр-міністра М.АЗАРОВА, інакше загрожували оголосити голодовку.


МИД сомневается в том, что новая власть Ливии контролирует ситуацию

15 Ноябрь, 2011 - 13:18

Министерство иностранных дел сомневается в том, что Национальный переходной совет Ливии контролирует вопрос об освобождении 22 задержанных граждан Украины. Об этом на брифинге сказал директор департамента информационной политики МИДа Олег Волошин.


КМДА офіційно відхрестилася від паркана під Радою

15 Ноябрь, 2011 - 12:57

Документ підписано першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком. Напередодні спікер ВР Володимир Литвин заявив, що парламент не причетний до встановлення та відновлення паркану під Радою.


Експерт: освічені працівники складуть третю хвилю міграції з України

15 Ноябрь, 2011 - 03:49

В Україні вища освіта стала масовою. Про це під час прес-конференції розповіла провідний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень НАНУ Лідія Ткаченко.


Выборы президента Молдавии не состоятся из-за отсутствия кандидатов

15 Ноябрь, 2011 - 01:54

Выборы президента Молдавии, намеченные на 18 ноября, не состоятся из-за отсутствия зарегистрированных кандидатов, заявил журналистам премьер-министр Молдавии, председатель Либерально-демократической партии Влад Филат.


Євросоюз ввів нові санкції проти Сирії

14 Ноябрь, 2011 - 21:25

Євросоюз у понеділок, 14 листопада, посилив санкції відносно Сирії і ряду осіб з оточення президента країни Башара Асада . Європейські міністри закордонних справ, за даними західних ЗМІ, вирішили закрити доступ Сирії до рахунків в Європейському інвестиційному банку, а також внести в "чорний список" ще 18 високопоставлених сирійців.


ЄС не обговорював з Україною заяву про європейську ідентичність

14 Ноябрь, 2011 - 21:10

Європейський союз не обговорював з українською стороною питання односторонньої заяви Києва про проголошення європейської ідентичності під час останнього раунду переговорів щодо Угоди про асоціацію 11 листопада.


Азаров змусить міністрів вести блоги

14 Ноябрь, 2011 - 21:05

Міністри чи керівники центрального органу виконавчої влади матимуть змогу вести власні блоги на сайті державного інформаційного агентства "Укрінформ".


Податкова під Новий рік передасть справу проти Тимошенко до суду

14 Ноябрь, 2011 - 21:03

"До кінця цього або наступного місяця буде звершено досудове слідство в цій справі, і ми передамо її в суд", - сказав А.Яковинец. Він також додав, з 3 по 10 листопада Ю.Тимошенко визначалася зі своїми адвокатами щодо цієї справи, а з 7 по 9 листопада в СІЗО перебувала комісія лікарів, яка визначала, чи можна проводити слідчі дії щодо Ю.Тимошенко.


350 пенсіонерів і чорнобильців будуть всю ніч чекати Азарова

14 Ноябрь, 2011 - 20:35

У будівлі Донецького облуправління Пенсійного фонду зібралися ночувати 350 представників громадських організацій. Про це повідомив представник організації "Чорнобиль-Єдність" Володимир Сумароков, передає "Інтерфакс-Україна".


Судьи ВСУ просят Пшонку повлиять на своего заместителя

14 Ноябрь, 2011 - 19:58

Собрание судей ВСУ обратилось к Генеральному прокурору Украины Виктору Пшонке с просьбой в пределах своих полномочий принять соответствующие меры правового реагирования в отношении заместителя Генпрокурора Украины Михаила Гаврилюка.


У МЗС заперечили відмову України від перспективи членства в ЄС

14 Ноябрь, 2011 - 19:26

"Україна продовжує наполягати на фіксації в Угоді про асоціацію питання про перспективу членства України в Європейському Союзі", - про це сьогодні повідомив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • вперед →
  • » |

Использование информации разрешается при условии обязательного указания активной гиперссылки на сайт Справочник Большой Ялты, для печатных изданий – с формулировкой «по материалам Информационного портала Справочник Большой Ялты». Администрация сайта не всегда разделяет мнение авторов статей и не несет ответственности за содержание информации, которая размещается посетителями ресурса.

Добавить компанию
Реклама в Справочнике Ялты

О проекте, Обратная связь
Новости проекта
Наши партнеры
Города Украины

Как с нами связаться