This version of the page http://16.stb.ua/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-15. The original page over time could change.
Про проект | Вагітна у 16

 

  • Рус
  • Укр
Сьогодні на СТБ:
00:50 | 02:35 | 02:50
Т/с «Адвокат»
Повний розклад

Нове реаліті-шоу «Вагітна у 16» створено за американським форматом «16 and Pregnant» («16 і вагітність», «Шістнадцятирічна і вагітна»). Його героїні - вагітні дівчата від 15 до 17 років.

Для майбутніх юних мам ця вагітність - часто подія несподівана. Крім того, вони самі - ще діти, які поки не готові приймати самостійні рішення і зустрічатися з майбутніми труднощами.

Учасниці проекту будуть змушені швидко «подорослішати» і взятися за вирішення серйозних проблем, серед яких можуть бути: нерозуміння батьків, засудження однолітків, відмова від звичного «безтурботного» способу життя.

Телеглядачі стануть свідками того, як справляються зі сформованою ситуацією юні вагітні та їхнє оточення. І чи всім школяркам вдасться стати серйозними і відповідальними мамами?

У реаліті-шоу візьмуть участь шістнадцять дівчат з різних регіонів України. Кожен новий епізод розповість унікальну історію з життя майбутньої мами-тінейджера: від моменту виношування малюка до перших місяців його життя, про те, як його поява на світ змінила дівчину, її стосунки з близькими і погляд на своє життя...

Дівчата, які візьмуть участь у нашій програмі, матимуть низку переваг у порівнянні з іншими сім'ями, які опинилися у схожій ситуації. Детальніша інформація - під час особистої зустрічі.

Тобі нема кому довіритися? Ти можеш розраховувати на нас! Ми підтримаємо тебе і пройдемо з тобою весь непростий шлях!

Новини

  • 15 серпня, 12:32
    СТБ запускає нове реаліті-шоу «Вагітна у 16»
читати усі новини