This version of the page http://www.budexpert.ua/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-14. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
А Ви розмістили інформацію про свою фірму у новому
додатку «Дерев’яний дім & Деревина у домі»?



ГоловнаСтатті
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
XVI Міжнародна будівельна виставка KyivBuild 2012

29 лютого – 02 березня 2012

Київ, Броварський проспект,15, Міжнародний Виставковий Центр
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 22   наступна>
07.11.2011р.

Масивна дошка на підлозі

Масивна дошка – довговічний, природний матеріал, який додає приміщенню особливої вишуканості. Проте укладання та оздоблення масивної дошки має певні особливості, які впливають на експлуатацію підлоги та зберігають первісний вигляд деревини.

 
03.11.2011р.

Водяне опалення підлоги за допомогою газового котла

Концепція водяної теплої підлоги зводиться до монтажу між підлогою та підлоговим покриттям системи міні-трубопроводів, по яких циркулює нагріта рідина (вода, антифриз тощо). У такій системі роль нагрівального елемента виконують труби з гарячою водою, які укладають під поверхнею підлоги. Низька температура теплоносія – принципова відмінність системи підлогового опалення від традиційних радіаторних систем. Для нормальної роботи теплої підлоги необхідний теплоносій із температурою всього 30–50°C.

 
01.11.2011р.

Арка в інтер'єрі: елегантно і просто

Як архітектурний елемент арки прикрашали давні храми, палаци, будинки знаті і заможних людей. Сьогодні такі конструкції стали доступними кожному. І не варто нехтувати таким шансом – облаштувати у своєму приміщенні оригінальну арку, яка не лише візуально збільшить приміщення, а й відкриє його для наповнення світлом та простором. У чому ж полягають головні переваги арок та їх унікальні особливості?

 
27.10.2011р.

Камін – неперевершена класика

У кожного слово «камін» викликає лише позитивні асоціації, пов'язані з теплом, затишком, домашнім комфортом, романтикою. Камін (із латинської – «вогнище») за конструкцією є спрощеним підвидом усім відомої печі, яку використовували для приготування їжі, обігрівання й навіть відпочинку. При виборі каміна варто знати багато важливих факторів, від яких залежить його правильна робота, довговічність і термін експлуатації, а саме: конструкцію каміна, види і стилі камінів, а також матеріали, які використовують для їх виготовлення.

 
24.10.2011р.

Деревина, що не горить

Деревина – практичний, універсальний будівельний матеріал, який використовували завжди. Проте він піддається впливу навколишнього середовища та інших факторів, які відіграють важливу роль в експлуатації. Саме тому виникає потреба в захисті конструкцій та виробів із деревини, який ґрунтується на застосуванні спеціальних хімічних засобів.

 
19.10.2011р.

Як заощадити на ремонті квартири

Хто буде робити ремонт у вашій квартирі, двох думок бути не може: спеціалісти, спеціалісти і ще раз фахівці! Звичайно, деякі дрібниці на кшталт клеєння шпалер і заміни плінтусів можна осилити і самим, при наявності умілих і більш-менш досвідчених рук. А от улаштування нових електричних точок (іншими словами, розеток), укладання кахлю і вже тим більше вирівнювання стін доведеться довірити майстрам.

 
18.10.2011р.

Будуємо взимку за технологією Термодом

Термодом — це система будівництва з монолітного бетону з використанням незнімної опалубки, виконаної у вигляді формованої деталі зі спіненого полістиролу. Згідно технології, стіни будинку зводяться з легких і порожнистих пінополістирольних блоків, в які заливається бетон. Такі блоки називаються термоблоками і є, по суті, незнімною опалубкою. Заповнені бетоном термоблоки утворюють монолітну стіну товщиною 150 мм, утеплену з двох сторін 50 мм пінополістирольною плитою.

 
17.10.2011р.

Надмірна вологість та боротьба з нею

Надмірна вологість спричиняє негативні наслідки: руйнує конструкції будинку, псує оздоблювальні матеріали, шкодить здоров’ю людей. Особливе місце у боротьбі з цією проблемою належить засобам, спрямованим на захист від руйнівного впливу вологи – гідроізоляції.

 
13.10.2011р.

Терморегулятори: комфортна температура у приміщенні

Головне завдання будь-якої системи опалення – забезпечити в опалюваному приміщенні комфортну температуру повітря. Ця температура може бути різною залежно від призначення приміщення, але однією з обов'язкових умов є її незмінність протягом дня.

 
11.10.2011р.

Плінтусні обігрівачі

Плінтусні обігрівачі – це система опалення, при якій комфортна для людини температура (~20°С) досягається за рахунок особливої конструкції системи і її розміщення. «Теплий плінтус» встановлюють по периметру приміщення. Теплові промені, які виходять із системи, швидко нагрівають приміщення і підтримують постійну температуру по всьому його об'єму.

 
1 2 3 4 ... 22   наступна>
Завантаження...
Останні новини
Останні новини
Календар БудЕксперта 2012
11.11.2011р.

Редакція розпочинає підготовку до друку настінного...

Київрада дозволила приватним забудовникам зносити комунікаційні мережі
11.11.2011р.

Київрада дозволила приватним забудовник зносити...

Вулицю Коновальця у Львові Садовий обіцяє відремонтувати до кінця листопада
11.11.2011р.

Ремонт вулиці Коновальця завершать до кінця...

Будівельники готують львівський євростадіон до першого матчу
10.11.2011р.

15 листопада на новозбудованому стадіоні у Львові...

Акція від ДК Електро-Захід
10.11.2011р.

Знижено ціни на насоси: ЕЦВ 6-16-140 ХЕМЗ; ЕЦВ 8-40-90 ХЕМЗ;...

Новини від RedTram
Новини від RedTram
Завантаження...
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.
Про нас
Каталог учасників
Реклама в газеті
Новини
Торговий майданчик
Реклама на порталі
Статті
Теги
Передплата


© 2010-2011 BUDEXPERT.UA. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”