This version of the page http://www.rivneinfo.com/inshemisto.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-12. The original page over time could change.
Сушка [Проект "Інше місто"] | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
Сушка [Проект "Інше місто"]
Доброго часу, шановне панство!

Сьогодні хочу познайомитися з вами ближче, розповім про себе і проект.

 

Перший блог на новому ресурсі – це завжди важкувата справа, бо поки що ми не знайомі, а маємо сподобатись один одному ;)

 

Мене звуть Олександра Стародуб, у блогах просто Сушка, я представляю "Чернігівську Медіа Групу", і 27 березня я завітаю до Рівного із стародавнього міста Чернігова.

 

На мене тут покладено велику місію – оскільки я вперше буду в Рівному, маю сформувати, відчути і передати в письмовому/фото/відео форматі свої враження від вашого міста, наче я пересічний, проте прискіпливий турист.

 

Впевнена, що місто зустріне мене доброзичливо!

 

З.І. А правда, що ви Рівне Ровеньками називаєте?

 

З.З.І. Аби наша з вами співпраця вийшла плідною, коментуйте, ставте свої питання та висловлюйте пропозиції щодо матеріалів. Чекатиму!


 

ДЕТАЛЬНО ПРО ПРОЕКТ "ІНШЕ МІСТО"

 

 

 

 

 

17.04.2011
Останній формальний
А чому назва така, бо здогадуюся, що будуть ще й поза рамками проекту;) Дорогі рівняни! Сьогодні звертаюся до вас востаннє в рамках проекту "Інше місто". Опишу сьогодні моє останнє завдання – спробу зустрічі з представниками місцевої влади, а також трошки підсумую ці три тижні.
16.04.2011
Теледебют в гральних автоматах
Сьогодні передостаннє завдання проекту, і пікантність його в тому, що для кожного журналіста в іншому місті воно індивідуальне. Кому що придумає місцева редакція. Мені веліли попрацювати день разом зі знімальною групою місцевого телеканалу "Рівне 1".
15.04.2011
Видатні
Ось так, наразі перед-перед останнє завдання проекту "Інше місто" і суботник в офісі "ОГО". Усі прибирають – а я філоню, бо буду вам розказувати про видатних рівнян, що залишили слід в історії цього міста, країни і навіть більше!
14.04.2011
Гральний тирнет і сувеніри
Сьогодні мала шукать містом Інтернет та сувеніри. От якщо з другими питань ніяких не виникає – то халявний Інтернет в Рівному – штука дефіцитна.
13.04.2011
Суто жіночі розваги і не тільки
От я думаю, багатьох уже зацікавила назва;) Більшість, мабуть, подумали про манікюр-педикюр і теревені – аж ні! Сьогодні розкажу Вам, як в рамках завдання "Досліджуємо розважальні центри" я вперше стала на ковзани, трохи не вбилася в кінотеатрі та ще дещо.
12.04.2011
Недобудований міст та недорозвалений замок
Подорож за місто — завжди цікава і приємна пригода, особливо коли є що подивитися і кумпанія збирається весела. От саме так ми ї з'їздили в Корець в рамках завдання "Екскурсія за містом". Одразу скажу, що варіантів куди поїхати навколо Рівного багато — вузькоколійка у Володимирецькому районі (на яку я, на жаль, не потрапила…), Городок, Березнівський район і так можна перелічувати ВСІ без винятку райони Рівненської області — дуже багато чого є подивитися.
11.04.2011
Run, Сушка! Run!
Мабуть, ви здогадалися, що назва мого сьогоднішнього посту пов'язана зі знаменитим фільмом "Форест Гамп". Зв'язок досить далекий, але він є, бо темою мого сьогоднішнього дослідження були таксомотори міста Рівне.
10.04.2011
Культур-вікенд по блату
Туристи — вони взагалі бувають різними: комусь екстрим подавай, а комусь — оперу. Так от, сьогоднішній опус і для тих, кому цікаво пилюкою подихати, і для тих, кому приємніше костюм у театр одягнути. Коротше, в питанні вихідного дня намагаємось догодити всім. Звісно, в рамках завдання — відпочинку в комунальних закладах міста.
09.04.2011
10 назв однієї вулиці і 2 церкви під одним дахом
От ви коли-небуть були на екскурсії в своєму рідному місті? А я от у вашому була;) Бо це завдання сьогоднішнього дня. І, скажу чесно, поставилася до екскурсії скептично, мені здавалась, що тут нема де людину три години водити, щоб було цікаво… І я помилилась.
08.04.2011
Сьогодні в клюбі будуть танці!
Вивчення нічного міста — саме те завдання, яке маю описувати сьогодні. Самі розумієте, що до виконання цього пункту я підійшла заздалегідь. Розглядала його в декількох площинах.
07.04.2011
Два діагнози, землячка та льодяники
Сьогодні — екватор мого перебування в Рівному, тож спішіть читати. Бо вже скоро поїду;) За завданням мала сьогодні досліджувати заклади охорони здоров`я та прорватися до лікаря.
06.04.2011
Лінива капуста і дорогі гриби
Десятий день скитань по Рівному знов ознаменувався продовольчим питанням. Сьогодні потрібно познайомитися з міськими ринками та супермаркетами.
05.04.2011
Летить, кричить... туриста просить
Завданням сьогоднішнього дня було вивчення громадського транспорту. Проїздивши без зупину майже 3 години, можу сказать ось що:
04.04.2011
Рівняни в туалєт не ходють
Понеділок цього тижня ознаменувався "мокрим" завданням. Треба було відшукати в місті те місце, куди можна "по справах" сходити. Воно, завдання, може, звучить і не дуже серйозно, а проблемою виявилося великою!
03.04.2011
Бурштинові янголи та історичні баталії
Завданням сьогоднішньої погожої днини було вивчення всіх музеїв міста. Найперше з довідника, а потім і від людей я дізналася про існування Краєзнавчого музею. Учора по дорозі в Зоопарк побачила Музей бурштину на виробництві, а як знайшла інші - напишу нижче.
02.04.2011
Звєрьйо мойо
Завданням сьогоднішньго дня було знайти і вивчити туристичний магніт Рівного. Вийшовши з дому, я ще не знала, куди піти, але доля вже давала мені знаки. Ось таке я побачила в дитячому садочку, і мене ця штука, чесно, вразила!
01.04.2011
Смачного!
Питання харчування цікавило мене по приїзду не лише, як один з етапів експерименту) А сьогодні саме час розповісти Вам, як я його вирішувала!
31.03.2011
Поселила Пономарьова зі свитою, іноземців та спортсменів
Сьогодні в рамках проекту ми мали досліджувати готелі ввірених нам міст. Для повноти картини і серйозного до нас ставлення кожен вигадав собі легенду, за якою діяв. Моєю початковою легендою було те, що я адміністратор продакшн-студії "З ранку до ночі", і в середині травня маю поселити Олександра Пономарьова і його свиту в кількості 11 осіб.
30.03.2011
Правоохоронці? Та де там!
Сьогодні чіплялася до людей) Так вдало склалося, що я дівчинка, а дівчатам багато чого дозволяється!
29.03.2011
Чудові путівники та засракулі
А сьогодні якось сонячніше і краще! Я маю сформувати уяву про місто, бо час у мене є. Спочатку почитаю, а вже потім побіжу по музеях. Почну своє знайомство як проcунутий європейський користувач - з Інтернету ;)
28.03.2011
Вокзальні протиріччя
Кожного приїжджого в місті зустрічає вокзал. Хоча в моєму випадку першим мене зустрічав цементний заводик у Здолбунові – дуже красиво світився він у вечірній імлі) Тому логічно, що сьогодні я прискіпувалась;) до вокзалів Рівного: залізничного та автовокзалу. Кажуть, тут ще аеропорт є, та прямих своїх функцій не виконує – я туди з’їжджу обов’язково пізніше, але не з цього приводу.

 


Новини партнерів