Страхова компанія "ГЛОБУС" VIG
  Ми обіцяємо тільки те, що можемо виконати!
 
 
 


  Медичне страхування



Для чого Вам потрібне добровільне медичне страхування


Медичне страхування є сучасним та ефективним захистом від більшості проблем, що приносить з собою хвороба або травма. Воно допомагає зняти усі питання стосовно фінансового забезпечення лікування, одужання та тимчасової або постійної непрацездатності.


На випадок чого здійснюється страхування?


Добровільне медичне страхування передбачає надання застрахованому таких послуг, в залежності від умов договору страхування, як: амбулаторно-поліклінічна допомога; госпіталізація в стаціонар; хірургічна допомога; виклик бригади швидкої або невідкладної медичної допомоги (у тому числі з числа комерційних служб); отримання стоматологічної допомоги; медикаментозне забезпечення в поліклініці; надання послуг сімейного лікаря та офісного лікаря


Що є страховим випадком?


Страховим випадком є необхідність отримання Застрахованим медичної допомоги у зв’язку з гострим захворюванням, загостренням хронічного захворювання, травмою, отруєнням або іншим нещасним випадком в період дії договору страхування.


Що необхідно робити Застрахованому при настанні страхового випадку


При настанні страхового випадку Застрахованому (або його представнику) необхідно зателефонувати до цілодобового центру СТ «Глобус» за телефонами, зазначеними в договорі страхування, і повідомити диспетчеру такі дані: П.І.Б., номер договору страхування, подробиці страхового випадку.


Як здійснюється оплата медичної допомоги?


Оплата за надану медичну допомогу здійснюється безпосередньо Застрахованому СТ «Глобус» або за заявою Застрахованого безпосередньо лікувальним установам, аптекам, лікарям.


Коли і де діє договір страхування?


Договір страхування діє на території України, 24 години на добу. Зазвичай, договір страхування укладається на 1 рік.


Хто може бути застрахований за договором ДМС?


Укласти договір страхування Ви можете як щодо себе, так і щодо членів Вашої родини. Щодо осіб, які не є членами Вашої родини, договір страхування може бути укладений тільки з їхньої письмової згоди.


Які існують класи ДМС?


Ми пропонуємо такі класи програм ДМС:

1.      «Економ-мінімум»;

2.      «Економ-бюджет»;

3.      «Економ»;

4.      «Стандарт»;

5.      «Класік»;

6.      «Люкс»;

7.      «Люкс+»;

8.      «Еліт»;

9.      «Еліт+»;

10.  «Класік – діти»;

11.  «Люкс-діти»;

12.  «Еліт-діти».


     За нашими програмами може бути застрахована особа віком до 60 років. Від програми страхування залежить перелік медичних послуг, які відшкодовуватиме страхова компанія, а від обраного класу – обсяг та характеристика страхових медичних послуг, зокрема: ліміти сум на лікування, розміщення у палатах підвищеної комфортності, можливість лікування у комерційних та відомчих медичних закладах.





Презентація ДМС
Дії при настанні страхового випадку
Заявка на страхування


  © 2010 СК "Глобус"
Розробка сайту - CrafIT.com