This version of the page http://enter.lviv.ua/harrypotter/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-04. The original page over time could change.
Гаррі Поттер (Harry Potter) - український сайт - головна
Головна, новини
Новини про фільм №7 Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії
Новини про фільм №6 Гаррі Поттер та Напівкровний Принц
Інші новини про Гаррі Поттера
Форум - обговорення, спілкування
Заклинання, замовляння, чари

Гаррі Поттер
і Філософський Камінь

Гаррі Поттер
і Таємна Кімната

Гаррі Поттер
і В'язень Азкабану

Гаррі Поттер
і Келих Вогню

Гаррі Поттер
і Орден Фенікса

Гаррі Поттер
і Напівкровний Принц

Гаррі Поттер
і Смертельні Реліквії

Книги про Гаррі Поттера
Фільми про Гаррі Поттера

Гаррі Поттер і Гаррі Фортепіано
Автор: OOHFIRO   
20.08.2011
Музикант з прізвиськом Гаррі Фортепіано (Harry The Piano) імпровізує на музичну тему до Гаррі Поттера у різних стилях. Кажуть, що це не заготовка, а спонтанний виступ, під час якого оператор почав замовляти, яку музику використовувати.

Детальніше... Коментарі (2)
 
Прощання з фільмом Гаррі Поттер
Автор: OOHFIRO   
20.07.2011
Детальніше... Коментарі (3)
 
Останній фільм про Гаррі Поттера
Автор: OOHFIRO   
17.07.2011

Я обіцяв, що буду викладати для вас враження та коментарі інших людей щодо фільму Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії ч.2

Читайте відгук Лілі Еванс - нашої шановної форумчанки:

Останній фільм про Гаррі Поттера. Остання частина. Кінець чеканню, кінець постійному обговоренню. Звісно, найближчий місяць усі тільки й говоритимуть про екранізацію, жалітимуться, що все уже підійшло до кінця. Але, ті, кому ця історія справді дорога, пам’ятатимуть про Гаррі Поттера, про своїх фаворитів у книжках, фільмах. Так само, як і кожен форумчанин, що був сьогодні з нами у Львові на прем’єрі, пам’ятатиме про неї. Хтось менше, хтось більше. Скоро у школярів і студентів почнеться навчання, у дорослих – робота уже завтра. З часом з пам’яті стиратимуться усі деталі зустрічі, притупляться емоції, які відчували на здибанці. Я уже писала, що ентер, як маленька сім’я, наш власний соціум, де зібрались люди різного віку, різних поглядів і переконань, проте є те, що нас об’єднує – не просто форум із зеленою облямівкою і кумедною жабкою, а щось більше, - це особлива атмосфера, місце, де кожен, я переконана, найшов собі друзів, однодумців, симпатії і творче натхнення. Адже сьогодні на прем’єрі були як і «древні» форумчани, що сидять тут уже три, а то й чотири роки, так і такі, що прийшли до нас недавно, але так влилися в сім’ю, що навіть не впізнаєш у них недавніх початківців.

 



 

Початок фільму не був схожим на повноцінний початок, радше просто продовження першої частини. Хоча, так воно і є. Котедж «Мушля» занадто квадратний, як на мушлю, здавалося б, Флер мала б жити у більш мажорному домі. Та й сама Флер виглядала бідацько – вимучило її сімейне життя. Шкода, сцена з Олівандером не була така напружена, як у книжці, зате проникнення у «Грінготс» було ефектним. Хелена Бонем-Картер чудово зіграла Герміону, що випила багатозільну настійку. Саме так з вдаваною суворістю і поводилася б Герміона у ролі Белатриси. Дарма речі у сейфі Лестрандж були захищені лише множинним закляттям. Адже обпікаюче закляття додало б більше драматизму і страху.

Звісно, «український залізопузий дракон» викликав у глядачів бурю оплесків. Власне, глядачі аплодували досить часто – у фільмі було багато вартих цього моментів.

Еберфорса вирішили зробити схожим на старшого брата Албуса, що, чесно кажучи, у них не дуже вдалось. Та й від того Еберфорса, що у п’ятому фільмі, цей вельми відрізняється. Аріана теж не відповідала моїм уявленням про неї, на мою думку, вона б мала бути блондинкою. Зате Сіра Пані була просто чудова! По-перше, Келлі Макдональд, яка її зіграла, шикарна актриса. У ній відчувається і чистокровність, і рейвенкловський розум. Невіл у цьому фільмі був ледь не крутіший за Гаррі. А натяк на його симпатію до Луни став для мене справжнім подарунком.

Детальніше... Коментарі (10)
 
Враження від другої частини фільму Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії
Автор: OOHFIRO   
15.07.2011
Фільм Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії (частина 2) завершив серію кінофільмів і тему Гаррі Поттера загалом. І все ж хочеться вірити, що чарівний світ, створений Джоан Ролінґ, не відійде так просто у минуле, а матиме продовження - зокрема на pottermore.com .
На щастя, моя рецензія виходить позитивною - останній фільм виявився кращим за попередні творіння режисера Єйтса - здається, він нарешті намацав свій стиль у поттеріані, навчився вдало користуватись кіношними шаблонами і вибудовувати у фільмі чітку розповідну лінію.

Саме такою мені здалась остання стрічка. Враження здебільшого позитивні. Не було явно школотського гумору, не було сумбурного нагромадження подій. Було трішки пафосу, якісної комп"ютерної графіки (в міру), було присутнє вдале чергування напружених, динамічних епізодів і спокійних сцен для роздумів та емоцій.

 

Детальніше... Додати коментар
 
Враження від другої частини фільму Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії
Автор: OOHFIRO   
15.07.2011

Фільм Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії (частина 2) завершив серію кінофільмів і тему Гаррі Поттера загалом. І все ж хочеться вірити, що чарівний світ, створений Джоан Ролінґ, не відійде так просто у минуле, а матиме продовження - зокрема на pottermore.com .

На щастя, моя рецензія позитивна - останній фільм виявився кращим за попередні творіння режисера Єйтса - здається, він нарешті намацав свій стиль у поттеріані, навчився вдало користуватись кіношними шаблонами і вибудовувати у фільмі чітку розповідну лінію.

Саме такою мені здалась остання стрічка. Враження здебільшого позитивні. Не було явно школотського гумору, не було сумбурного нагромадження подій. Було трішки пафосу, якісної комп"ютерної графіки (в міру), було присутнє вдале чергування напружених, динамічних епізодів і спокійних сцен для роздумів та емоцій.

 

Детальніше... Коментарі (23)
 
Доповнена реальність з Гаррі Поттером
Автор: OOHFIRO   
12.07.2011

VolSHeBniK надіслав нам відео, де продемонстрував доповнену реальність, яку можна відтворити за допомогою обкладинок до гри про Гаррі Поттера, веб-камери та спеціальної програмки.

Йому слово (і дякуєм за відео):

В 2010 році компанія EA Bright Light відмовилася робити колекційне видання гри Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії ч.1, але пообіцяла підготувати для нас сюрприз.
В листопаді, незадовго до виходу гри, один із розробників продемонстрував нам так звану доповнену реальність: із офіційного сайту зкачувалася програма, яка через веб-камеру знаходила обкладинку диска та відображала на ній об'ємного Гаррі Поттера, який застосовує заклинання-щит Протего.
А в цьому році з'явилося дещо схоже, але вже із Волдемортом, який стріляє закляттям Авада Кедавра.
Але найцікавіше, що обидві обкладинки разом розпочинають змагання між Гаррі та Волдемортом, утворюючи ефект Пріорі Інкантатем.

 

Детальніше... Коментарі (2)
 
Прем'єрний Лондон - друга частина Смертельних Реліквій
Автор: OOHFIRO   
07.07.2011

 Сьогодні в Лондоні відбулась презентація-прем'єра останньої частини серії фільмів про Гаррі Поттера.
Але перш, ніж розказати про неї, хочу нагадати, щоб ви вже бігли в кінотеатри і купували квитки на фільм Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії част.2 - їх вже продають!

У Львові ми з бажаючими на форумі вже закупились на перший же сеанс 14 липня у Кінопалаці. Потім  я розкажу про свої враження від кіно.

А якщо ви зможете зустрітись з фанами у Києві, то теж можете долучитись до зустрічі
http://forenter.com/frog/viewtopic.php?f=8&t=312

Так от - про Лондон. 
Цього разу прем'єра проходила вдень і було не так затишно і таємниче, як минулого року (на прем'єрі першої частини Реліквій)

Як завжди до прокладених на Трафальгарській площі червоних килимів під'їжджали Мерседеси, з яких виходили актори та творці фільму. Серед жінок мені найбільш запам'ятались і сподобались своїм виглядом акторки, що зіграли ролі Белатриси, Луни, Тонкс та (особливо) Нарциси. Руперт Грінт розтовстів, а Деніел Редкліф, як завжди, довго балакав з ведучим шоу. Емма Ватсон була мила і безпосередня, з цікавим платтям.
Коли з'явився Алан Рікман, з натовпу почали гукати відому фанську пісеньку "Снейп, Снейп, Северус Снейп"
Зрештою, ви можете самі переглянути, що відбувалось у Лондоні.

Детальніше... Коментарі (13)
 
Гаррі Поттер - прямий ефір з червоних килимів у Лондоні - 07.07.2011
Автор: OOHFIRO   
06.07.2011
Прем'єра кіно Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії ч.2 відбудеться у Лондоні 7 липня 2011 р. Прямий репортаж з урочистої події можна буде дивитись на ютубі з 18.00 по 21.00 (за Київським часом)

http://www.youtube.com/harrypotter

Про прямий ефір з червоних килимів на Трафальгарській площі нам нагадали Hellen і Віктор в коментарях.

А поки ми чекаємо прем'єри в Лондоні і в Україні (14 липня 2011), можна витратити час на вивчення парселмови:)


http://parseltonguetranslator.warnerbros.com/parseltongue.php
Детальніше... Коментарі (4)
 
3D у Смертельних Реліквіях
Автор: OOHFIRO   
05.07.2011

Тім Берк, один з кіночарівників, що відповідав за сецефекти у фільмі Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії, повідомив, що не зважаючи на неоднозначне ставлення глядачів до технології 3-D, сцени відзняті у стерео "дуже хороші". Більшість з цих кадрів задіює комп"ютерну графіку для створення сцени. Тепер повністю комп"ютерним став і Гоґвартс та шотландські краєвиди.



Мені, особисто, важко сказати, чи це дійсно буде вдалою зміною, але, якщо хвалять, то будем вірити.

Також Тім проговорився, що сцена зі смертю Волдеморта відрізняється від тієї, що змальована у книжці. І ми це помітили у трейлері - Волдеморт і Гаррі, наслідуючи Дмблдора, падають у смертельних обіймах зі стін школи.

 

Детальніше... Коментарі (4)
 
Поттермор pottermore в жовтні у вигляді аудіо та ебук в онлайн
Автор: OOHFIRO   
23.06.2011

Гаррі Поттер йде в онлайн за запрошенням Ролінг (аудіо та e-book)
http://www.pottermore.com/

Сьогодні о 14.00 за киівським часом Дж. К. Ролінг зробила звернення в Інтернеті для своїх фанів.
(далі - переклад українською)





Тринадцять років тому, після публікації першої книги про Гаррі Поттера, я все ще здивована і захоплена реакцією на ці історії. Хоча сьома книга і восьмий фільм вже завершені, я все ще отримую сотні листів кожного тижня, і шанувальники Гаррі як і раніше активні та винахідливі.

Отже, я хотіла би скористатися цією можливістю, щоб подякувати, тому що автор не міг би бажати більш чудових, неординарних і відданих читачів. Із схвилюванням хочу сказати, що я тепер в змозі дати вам щось унікальне: досвід онлайн читання, що відрізняється від будь-чого іншого. Він називається "Pottermore".

Детальніше... Коментарі (1)
 
<< Початок < до початку 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 в кінець > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 325







Українська банерна мережа


 
Останні коментарі
  • Мені дуже подобаетьс...
  • А мені подобаеться ц...
  • Не розумію ані слова...
  • подивись тут в rar а...
  • ноти скиньте,пліз...
  • фільм супер :cry: :c...
  • :lol: суперррррррррр...
  • круто!!!!!!!!!!
  • МЕНІ ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬЯ...
  • мылаша :roll: :D :lo...

Цікаві обговорення

Смертельні реліквії...
Анекдоти про Поттеріану
Фото акторів
Часоворот
Чи все ви знаєте про Гаррі Поттера?

Тематичні друзі
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Гаррі Поттер і Чарівний Форум
Гаррі Поттер - Вікіпедія

Совиная почта
Гриммаулд Плэйс

Snitchseeker
MuggleNet
HPANA
Veritaserum
Harry Potter
Emma Watson's official website
Harry Potter's Page
The Leaky Cauldron
Авторизація





Забули пароль?




© 2005
Сайт опрацював: OOHFIRO
Ідея: p1r0g