This version of the page http://ua.korrespondent.net/new_rules (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-30. The original page over time could change.
Умови використання матеріалів сайту korrespondent.net » Нові правил використання матеріалів Корреспондент.net » Кореспондент
  Текстова версія   Мобільні додатки   Мова:  рус укр 
зареєструватисяВхідlogin
 
 
 

Умови використання матеріалів сайту korrespondent.net

18 липня, 16:10     
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  buzz  linkedin
Комментировать Відправити другу Версія для друку
Tweet

Умови передруку і іншого використання матеріалів сайту korrespondent.net Порушення справжніх умов може розцінюватися як порушення прав інтелектуальної власності з усіма витікаючими з такого порушення наслідками

1. Будь-яке використання матеріалів сайту korrespondent.net (далі - Сайт) допускається на обумовлених нижче умовах. Під використанням розуміється будь-яке відтворення, публікація, копіювання, передрук, поширення, переклад, передача до ефіру, повідомлення по кабелю, переробка і інші способи, передбачені чинним законодавством України.
2. Часткове або повне використання матеріалів дозволяється тільки за умови посилання і/або прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на Сайті. Посилання/гіперпосилання має бути розміщене в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу. Розмір шрифту посилання або гіперпосилання не має бути менше шрифту тексту використовуваного матеріалу. Посилання/гіперпосилання обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.
3. При цитуванні заяв, зроблених гостями редакції в ході "Чатів з гостями" на Сайті, необхідно вказувати, що "те або інша заява була зроблена в ході чату на korrespondent.net" - з прямою відкритим для пошукових систем гіперпосиланням на Сайт (при використанні в Інтернеті), в підзаголовку або першому абзаці матеріалу. Якщо на сайті korrespondent.net на момент використання матеріалів чату доступна повна розшифровка чату (у розділі "чати з гостями"), гіперпосилання (відкрита для пошукових систем) повинне вести на сторінку місцерозташування запису чату на Сайті.
4. Використання блогів, у тому числі передрук в повному об'ємі заборонений без письмового дозволу адміністрації Сайту (ТОВ "КП-ТВ). З усіх питань стосовно блогів звертайтеся до Адміністратора за адресою koreditor@kpmedia.ua
5. Передрук в повному об'ємі матеріалів журналу "Кореспондент", які публікуються на Сайті, заборонена. Дозволяється часткове цитування цих матеріалів - об'ємом не більше 1000 знаків (одна тисяча знаків) - з посиланням або прямим відкритим для пошукових систем гіперпосиланням в підзаголовку або першому абзаці матеріалу, що веде на відповідну статтю на сайті korrespondent.net
6. Використання фотографій Сайту дозволяється за умови вказівки джерела korrespondent.net. Якщо на фотографії є присутнім ім'я фотографа (чи інша інформація про фотографа) і/або вотермарк Сайту, їх збереження при використанні фотографій обов'язково.
7. При використанні будь-яких матеріалів порталу громадської журналістики "Я - Кореспондент" вказівка джерела Я-Корреспондент http://reporter.korrespondent.net/ обов'язково. При використанні фотоматеріалів Я-Корреспондент, що містять ім'я фотографа (іншу інформацію про фотографа) і/або вотермарк (зображення торгової марки), їх збереження при використанні обов'язково.
8. Будь-яке використання матеріалів (у тому числі фотографій), в яких міститься посилання на агентства Iнтерфакс, - Україна, Українськi Новини, УНІАН, Комсомольську правду в Україні, а також Reuters і Associated Press і інші агентства суворо заборонено.
9. Матеріали, позначені знаком "Реклама" публікуються на правах реклами.
10. Адміністрація має право у будь-який час вносити зміни у вищезазначені умови. Зміни набувають чинності з моменту публікації нової редакції на Сайті.
11. Порушення вищезазначених умов розцінюватиметься як порушення що захищаються законом прав інтелектуальної власності і прав на інформацію. Таке порушення розглядатиметься, що матеріали використовувалися без дозволу ТОВ "КП-ТВ" (адміністратор Сайту).
У таких випадках ТОВ "КП-ТВ" залишає за собою право на захист прав в судовому порядку, відповідно до законодавства України

0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  buzz  linkedin
Комментировать Відправити другу Версія для друку
 
 

Подпишитесь на Корреспондент.net

Мобильные приложения
Email рассылка (необходима регистрация)

Останні новини

  • Політика: Кужель: Тимошенко пропонувала Тігіпку стати прем'єром   Сьогодні, 17:24
  • Політика: Представники афганських організацій проведуть мітинги біля будівель українських облдержадміністрацій   Сьогодні, 17:11
  • BBC: Le Monde: Янукович поводиться як міщанин-шляхтич Мольєра   Сьогодні, 17:01
  • BBC: Президент Сирії застерігає Захід від втручання у справи його країни   Сьогодні, 16:46
  • Футбол: Донецький Шахтар вирушив до Санкт-Петербурга   Сьогодні, 16:35
Усi новини
Обзор сети
bigmir)net видео
Сочинский ОМОН, бл*дь! - подготовка к олимпиаде.. (осторожно, мат!...
Обзор сети
Обгон по обочине обернулся гибелью водителя и младенца
Кофточка яркая 65 грн.
Женские часы 160 грн.
Микроволновая печь (СВЧ) Panasonic NN-ST349 от 1,084 грн.