This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=ogolosh (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-24. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Інформація респондентам Замовлення інформації Корисна інформація Міжнародна діяльність Поштова скринька
Оголошення



До уваги респондентів!
Усі підприємства, установи та організації (включаючи малі підприємства) з кількістю працівників більше 9 осіб, за наявності заборгованості із виплати заробітної плати, відповідно до ст.18 Закону України «Про державну статистику», зобов'язані подавати до органів державної статистики за своїм місцезнаходженням державну статистичну звітність за ф.№1-ПВ(місячна) «Звіт з праці», Розділ ІІ «Заборгованість перед працівниками із заробітної плати та виплат із соціального страхування».
Термін подання звіту: щомісячно не пізніше 7 числа після звітного періоду
Телефони для довідок: 36-06-47, 36-06-45, 36-16-85, моб. 0674707752
До уваги керівників підприємств – юридичних осіб!
Всі підприємства - юридичні особи, незалежно від організаційно-правової форми господарювання та розміру підприємства (крім банків та бюджетних установ), повинні складати та подавати фінансову звітність органам державної статистики за місцем реєстрації юридичної особи.
Порядок подання фінансової звітності установлено Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та деталізовано у постанові Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 419 «Про затвердження порядку подання фінансової звітності».
Терміни подання квартальної фінансової звітності – не пізніше 25 числа місяця, що настає за звітним кварталом, а річної – 9 лютого.
Підприємства, що за результатами попереднього звітного року визнані малими, подають фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва у складі ф.№1-м «Баланс» і ф.№2-м «Звіт про фінансові результати» (згідно П(С)БО 25 «Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва»).
Малими підприємствами (Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання підприємницької діяльності» від 18.09.2008 № 523-VІ) визнаються юридичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності будь-якої організаційно–правової форми господарювання, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний період (фінансовий рік) не перевищує 50 осіб, а обсяг доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) – не перевищує 70 млн.грн.
Довідки за тел. 36-06-59, 36-16-76, 067-470-64-52






 © 2011. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 21 жовтня
Створення i пiдтримка - 1WEB