This version of the page http://www.hopak.km.ua/?n=120808 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-19. The original page over time could change.
Хмельницька федерація Бойового Гопака :: Новини

Хмельницька федерація Бойового Гопака

Офіційний сайт Бойового Гопака на Поділлі

Головне меню

Новини
Засновник стилю
Історія Бойового Гопака
Історія нашої федерації
Розклад тренувань
Контакти
Фото
Форум
ШБГ "Плоскирів"

Дивись також:

 

 

Статистика:

Новини
Змагання з ушу-саньда, м. Хмельницький, 09.10.2011

   9 жовтня у місті Хмельницькому відбувся чемпіонат міста з контактного виду спорту ушу-саньда. Змагання зібрали близько 70 спортсменів з різних видів спорту: ушу, рукопашного бою, карате, панкратіону та ін. Також, на це дійство були запрошені спортсмени-гопаківці Хмельницької федерації Бойового Гопака, яка була представлена чотирма учнями. Наші гопаківці вперше взяли участь у міжстильових змаганнях такого рівня ; вони стали для них бойовим хрещенням.  В напружених поєдинках наші хлопці демонстрували свої вміння та навички, набуті на тренуваннях.

     Особливої уваги заслуговує виступ Ткача Михайла, який продемострував справжню козацьку витримку та волю до перемоги. Вміло атакуючи та захищяючись, він раз за разом змушував супротивника тікати за межі змагового кола. Проте, у підсумку мінімальну перевагу судді все ж віддали супернику.

 
Показовий виступ на День міста, міський пляж, 25.09.2011

 

     25 вересня, з нагоди ювілею Дня міста Хмельницького на міському пляжі був проведений фестиваль Небесних ліхтариків.  Організатори цього свята запросили взяти в ньому участь у  і хлопців Хмельницької федерації Бойового Гопака. Показовим виступом вони продемонстрували елементи та технічні прийоми бойового мистецтва, вправне володіння  козацькою зброєю (ціпом, довбнею, шаблями, барткою). Глядацька публіка гучними оваціями радо підтримували гопаківців і дякували їм за прекрасний показовий виступ.

 
Похід, присвячений 26-й річниці Бойового Гопака, Хмельницька обл., 17-18.09.2011

 

“Попереду жахи-шляхи, 

а в чоботях мозоляки,

а мені то все байдуже,

бо біля мене справжній друже!

    Під легенький теплий вітерець, в гарну осінню сонячну погоду, найвитриваліші гопаківці Хмельницької федерації Бойового Гопака вирушили у двохденну мандрівку просторами Подільського краю на честь 26-ї річниці створення Бойового Гопака. Рухались у напрямку Державного заповідника “Подільські товтри, що знаходиться у Кам*янець-Подільському районі Хмельницької області. 

    Загалом пройшли близько п*ятдесяти кілометрів полями, степами, лугами, лісами, горами…

 
Початок тренувального року

   Хмельницька федерація Бойового Гопака переїжджає, тепер наш тренувальний центр знаходиться за цією адресою: м. Хмельницький, вул. Інститутська 5 (Будинок Побуту 2-й поверх).

  З початком нового тренувального року, тренування проводитимуться в новому залі за окремим розкладом.

З питань щодо тренувань звертайтесь за телефонами:

067 - 30 - 38 - 242   - Куць Іван Олексійович

096 - 85 - 40 - 987   - Геделевич Олег Михайлович

Або пишіть на електронні адреси : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 
Всеукраїнський семінар з Бойового Гопака, м.Хмельницький, 16-30.07.2011

 

   18 липня на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського навчально-вишкільного семінару з Бойового Гопака. На цю подію з'їхалось близько півсотні учасників з різних регіонів України, які хочуть вивчати та викладати Бойовий Гопак. Від нашої області у семінарі взяло участь 10 вихованців різних шкіл. На відкритті семінару з привітальним словом виступили Президент Міжнародної Федерації Бойового Гопака, Верховний Вчитель Бойового Гопака - Пилат Володимир Степанович; ректор ХГПА, доктор педагогічних наук - Шоробура Інна Михайлівна; Почесний Президент Хмельницької федерації Бойового Гопака, полковник міліції - Птащук Василь Кіндратович; Президент Хмельницької федерації Бойового Гопака - Куць Іван Олексійович, а також депутати обласної ради.

Впродовж семінару було прочитано багато лекцій стосовно особливостей світогляду лицарів, героїчної минувшини, було дано настанови вихованцям Бойового Гопака; і просто у дружніх бесідах  учасники семінару відчували, що вони дійсно займаються великою справою.  Також на семінарі учасники мали змогу помандрувати по прекрасній Подільській землі, поспівати козацьких, стрілецьких та сучасних українських пісень. Гопаківці зрозуміли користь енергетичних вправ та вправ для зміцнення здоров*я .

 
Більше статтей...
  • Всеукраїнський семінар, м.Хмельницький, 16.07.2011
  • Відкриття козацької військово-патріотичної гри ''Джура'', с. Пархомівці, 30.05.2011
  • Похід (Кам*янець-Подільський - Бакота), 13-15.05.2011
  • Посвята в ''Джури'', м. Нетішин, 8.05.2011
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 12:
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack