This version of the page http://www.if.gov.ua/modules.php?name=News&new_topic=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-15. The original page over time could change.
Івано-Франківська обласна державна адміністрація
Головна сторінка Івано-Франківська область Фотогалерея  

Пошук по сайту


Тематичні розділи
Підприємництво
Соціальний захист
Зовнішньоеко-
номічна діяльність
Наука і освіта
Екологія
Туризм
Культура
Охорона здоров'я
Спорт
Агропромисловий комплекс
Митниця
Урядові сайти


Івано-Франківська обласна державна адміністрація: Освіта і наука

Знайти в цій Темі:   
[ Додому | Вибрати нову тему ]

Присуджено обласну педагогічну премію імені Мирослава Стельмаховича

14.09.2011 : Освіта і наука (73 переглядів)

14 вересня у заступника голови облдержадміністрації Романа Іваницького відбулося засідання комісії з встановлення стипендій голови облдержадміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів області І-ІVрівня акредитації та засідання комісії з присудження обласної педагогічної премії імені Мирослава Стельмаховича.


НАРАДА ПЕДАГОГІВ

29.08.2011 : Освіта і наука (93 переглядів)

На базі Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей з сільської місцевості в рамках обласної серпневої науково-практичної конференції у 2011 році «Основні виклики в системі освіти області у 2011/2012 навчальному році та шляхи їх вирішення» відбулося розширене засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації.

У колегії взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови обласної державної адміністрації Роман Іваницький та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.

Навчально-практичне турне Прикарпаттям польської молоді

20.06.2011 : Освіта і наука (69 переглядів)

Вже впродовж 5 років продовжується співраця між Опольським воєводстовом та Івано-Франківською обласною державною адміністрацією в рамках проекту «Польща без упереджень - навчально-практичне турне для української та польської молоді». За цей час у Польщі (м. Ополє, Істебна) побувало близько 100 обдарованих юнаків та дівчат з області. Відповідно на запрошення голови облдержадміністрації діти з Польщі щороку приїжджають на Прикарпаття.


Співпраця професійно-технічних навчальних закладів Івано-Франківської області та навчальних закладів Рівненщини

07.06.2011 : Освіта і наука (68 переглядів)
З метою вивчення досвіду роботи професійно-технічних навчальних закладів Івано-Франківської областіна Прикарпатті перебувала делегація директорів професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини на чолі із заступником начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петром Коржевським.

Освітяни Одещини в гостях на Прикарпатті

26.05.2011 : Освіта і наука (87 переглядів)
З 22 по 25 травня в області в рамках Всеукраїнської естафети педагогічних інновацій «Нові горизонти української школи» з метою вивчення та впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток загальної середньої та дошкільної освіти, перебувала делегація освітян Одеської області у складі 10 осіб.

Колегія головного управління освіти і науки облдержадміністрації

31.03.2011 : Освіта і наука (227 переглядів)
31 березня 2011 року у приміщенні обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася колегія головного управління освіти і науки облдержадміністрації, в якій взяли участь заступник голови облдержадміністрації Р.Іваницький, начальники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), директори підвідомчих установ (загальноосвітніх спеціальних шкіл-інтернатів та позашкільних установ) та директори професійно-технічних начальних закладів області.

Переймаємо канадський досвід в сфері підготовки кадрів профтехосвіти

23.09.2010 : Освіта і наука (142 переглядів)

22-23 вересня в області на базі Івано-Франківського вищого професійного училища готельного сервісу і туризму проходить Всеукраїнський семінар-нарада з розробки навчальних програм на основі потреб роботодавців та рівного доступу чоловіків і жінок до професійної освіти і навчання, який проводиться в рамках українсько-канадського проекту «Децентралізація управління професійним навчанням в Україні».


Учителі української мови і літератури з Румунії підвищували кваліфікацію на Івано-Франківщині

14.09.2010 : Освіта і наука (151 переглядів)

Під час візиту до румунського міста Бая-Маре (липень 2010 року) голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав Протокол доповнень до Угоди про співробітництво. В рамках даної Угоди на Івано-Франківщині з 5 по 14 вересня перебувала делегація учителів української мови і літератури з Марамурешського повіту Румунії.


ПТУ Івано-Франківщини роблять ставку на інтегровані професії

31.08.2010 : Освіта і наука (237 переглядів)

30 серпня на базі Івано-Франківського ВПУ №18 відбулася обласна науково-практична конференція «Про підсумки розвитку професійно-технічної освіти у 2009/2010 навчальному році та завдання на 2010/2011 навчальний рік».


Серпнева конференція освітян Тлумацького району

27.08.2010 : Освіта і наука (272 переглядів)

26 серпня у Народному домі м.Тлумача відбулася серпнева конференція працівників освіти району. У роботі конференції взяли участь голова райдержадміністрації Василь Сенів, голова районної ради Анатолій Поліщук, заступник голови райдержадміністрації Ігор Денькович, начальник відділу освіти райдержадміністрації Дмитро Боднарчук, освітяни всіх навчальних закладів району.


Кращим освітянам Прикарпаття вручено нагороди

26.08.2010 : Освіта і наука (240 переглядів)

25 серпня на базі обласної загальноосвітньої школи-інтернату в селі Угорники відбулося підсумкове засідання розширеної колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації. Участь у ньому взяли працівники відділів освіти, керівники методичних об'єднань, директори шкіл області, голови батьківських комітетів.


Кращих нагороджуватимуть

16.08.2010 : Освіта і наука (172 переглядів)

16 серпня за участю заступника голови обласної державної адміністрації Романа Іваницького відбулося засідання комісії з призначення стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів І- ІV рівнів акредитації.


Найкращим учням Прикарпаття призначено академічну стипендію та одноразову матеріальну допомогу

28.07.2010 : Освіта і наука (216 переглядів)

39 учнів-переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України отримуватимуть стипендії студента-відмінника вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівня акредитації. Крім того, 23 учням-переможцям ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, які є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів, буде виплачено одноразову матеріальну допомогу у розмірі 10-ти стипендій студента вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівня акредитації, який навчається на відмінно. Про це йдеться у спільному розпорядженні голів облдержадміністрації та обласної ради Михайла Вишиванюка та Ігоря Олійника від 27 липня ц.р.


Польська молодь з Ополє ознайомиться з українською культурною спадщиною

16.06.2010 : Освіта і наука (205 переглядів)

З 16 по 24 червня в області перебуватиме делегація з Ополє (Польща) в рамках проекту «Польща без упереджень – навчально-практичне турне для польської та української молоді». Під час перебування на прикарпатській землі польська молодь матиме змогу більше дізнатись про українські звичаї, традиції та побут.


Освітяни обговорили питання оптимізації виховного потенціалу позашкільних навчальних закладів

11.06.2010 : Освіта і наука (196 переглядів)
10 червня на базі обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулася обласна нарада-семінар директорів позашкільних навчальних закладів області на тему: «Підсумки роботи за 2009-2010 навчальний рік та завдання на новий навчальний рік».

Педагоги поділилися досвідом планування та організації роботи вихователя в групі продовженого дня

10.06.2010 : Освіта і наука (364 переглядів)

9 червня на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за сприяння головного управління освіти і науки облдержадміністрації відбулося відкриття Всеукраїнського науково-методичного семінару методистів ОІППО на тему: «Організаційно-педагогічні засади діяльності групи продовженого дня в умовах функціонування сучасного загальноосвітнього навчального закладу».


Освітяни обговорили підготовку навчальних закладів до початку 2010-2011 навчального року та осінньо-зимового періоду

04.06.2010 : Освіта і наука (299 переглядів)
3 червня на базі Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій відбулася обласна нарада-семінар директорів професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Завершення 2009-2010 навчального року та підготовка професійно-технічних навчальних закладів області до початку 2010-2011 навчального року та осінньо-зимового періоду».

179 обдарованих дітей взяли участь в конкурсі «Бурштинове намисто»

31.05.2010 : Освіта і наука (182 переглядів)

30 травня в Палаці культури «Юність» м.Калуш з метою формування гармонійно-розвиненої особистості та відродження національних традицій проводився обласний фестиваль-конкурс “Бурштинове намисто”, організаторами якого виступили головне управління освіти і науки облдержадміністрації та Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.


Учні та вчителі Прикарпаття демонстрували художню самодіяльність

26.05.2010 : Освіта і наука (229 переглядів)

25 травня у приміщенні Івано-Франківськогообласного академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Франка відбувся Гала-концерт учнівської та вчительської художньої самодіяльності, організатором якого виступило головне управління освіти і науки облдержадміністрації. У Гала-концерті взяли участь заступник голови облдержадміністрації Р. Я. Іваницький, перший заступник голови обласної ради З. Л. Береговський, керівництво та працівники головного управління освіти і науки облдержадміністрації, М. М. Габорак – голова обкому профспілки працівників освіти і науки України, начальники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), педагогічна громадськість тощо.


Михайло Вишиванюк серед обдарованої молоді Прикарпаття бачить губернаторів, міністрів та президентів

21.05.2010 : Освіта і наука (405 переглядів)

21 травня в обласній державній адміністрації відбулося традиційно травневе обласне свято-зустріч з обдарованою учнівською молоддю «Ми – надія твоя, Україно!». Його учасниками стали юні переможці та призери олімпіад, конкурсів, турнірів, чемпіонатів Всеукраїнських і Міжнародних рівнів, а також вчителі, які їх підготували. Як зазначили ведучі, свято обдарованої учнівської молоді засноване свого часу Михайлом Вишиванюком і проводиться воно щорічно з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, яке відзначається в Україні 1 червня.


Архів новин

Відеоновини
Звернення Президента України Віктора Януковича до українських громадян з нагоди 20-ї річниці Незалежності України
Get the Flash Player to see this player.
Делегація громадської ради при голові Донецької ОДА відвідує Івано-Франківщну
Get the Flash Player to see this player.


Оголошення
· Благодійний концерт на підтримку Артема Орчика

· Конкурс GREEN AWARDS Ukraine 2011 (м.Київ, 15 грудня 2011 року)

· До уваги членів громадської ради!

· Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження облдержадміністрації

· Інформація про тендерні конкурси

· Управління економіки ОДА інформує про тендери

· До уваги зацікавлених у співробітництві з Запорізькою областю у сфері економіки

· Регіональне відділення ФДМУ по Івано-Франківській області інформує

· Науково-практична конференція «Замки України: дослідження, збереження, використання»

· Конкурсний набір проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна

· Регіональне відділення ФДМУ в Івано-Франківській області інформує

·  Програма розвитку інвестиційної діяльності в Івано-Франківській області на 2012-2017 роки

· ПЕРЕПІДГОТОВКА УПРАВЛІНСЬКИХ КАДРІВ

Календар
« Жовтень 2011 »
НдПнВтСрЧтПтСб
 01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Концепція державної мовної політики в Україні
Івано-Франківська обласна спостережна комісія
Державні закупівлі
Аукціон по продажу необробленої деревини
Регіональний комітет економічних реформ

Голодомор 1932-1933 років
Розробник: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики © Івано-Франківська обласна державна адміністрація 2009р.

CSS Menu by OpenCube
Відкриття сторінки: 1.04 секунди