This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=7451 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-06. The original page over time could change.
Інфляція в один відсоток. Держстат оприлюднив дані за травень. А от за рік гривня знецінилася на одинадцять відсотків. Що про це думають городяни та е | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ
: Політика : Економіка : Суспільство : Кримінал : Надзвичайні події : Культура : Наука : Спорт : Архів випусків : Ваші сюжети


Портал "Новости мира"


ФОТО



Початок тижня - традиційно вважають складним і чимало гумаристів пропонують починати робочий тиждень зовсім не з понеділка.


фотогалерея »


Економіка

Інфляція в один відсоток. Держстат оприлюднив дані за травень. А от за рік гривня знецінилася на одинадцять відсотків. Що про це думають городяни та е


07 червня 2011 20:00
переглядів: 188



Завантаження програвача

Рейтинг новини : 0,00  

 Здорожчання продуктів харчування. Чи не кожен відчув це на власному гаманці.

Багатьох відвідувачів ринку ціни шокують. Пенсіонери зізнаються, намагаються купувати найнеобхідніше. І побоюються: ще трохи і доведеться жити за висловом: сьогодні ситий, бо учора їв. Держстат зростання ціни на харчі також підрахував. Порівняно з минулим роком м'ясо не подорожчало. Яйця - подешевшали на чверть. Зате додала у вартості олія. І майже на двадцять відсотків подорожчали і фрукти. Перехожі також без вагань називають, що подорожчало, а що ні.

Людмила

Овощи, фрукты, молоко, мясо. Да нет, мясо почти не подорожало. Все остальное подорожало - крупы, сахар. Самое нужное подорожало.

Економісти пояснють: зростання ціни найчастіше викликане здорожчанням бензину. Адже витрати на пальне входять у собівартість продуктів.

Роман Коваленко, економіст

Темпы инфляции могут быть в пределах десяти, одиннадцати, двенадцати процентов. А реальный рост цен, вызванный какими-то факторами, изменениями в мировой коньюнктуре, мирового рынка, рост цен может быть гораздо выше.

Фахівець також пояснює темпи інфляції - у межах норми. І до кінця року вона сягне дев'яти-дев'яти з половиною відсотків.

Катерина Грицаєнко. Денис Агеєнко. Вісті.



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі (0 )

залишити коментар:
им`я :

текст :



вкажіть код :