This version of the page http://host.lviv.ua/directadmin/starting.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-27. The original page over time could change.
Платный хостинг и дешевый хостинг php хостинг украина Львов Hosting
.хостинг
.домени
.оплата
.інфоцентр
.замовити
 




 описание DirectAdmin
У Вас питання?
+380.676760216

ICQ: 473613

Курс: $1 = 8 грн.
Главная/инфоцентр - ответы на вопросы/Описание DirectAdmin
 
 

    Починаємо роботу

     

    Доступ до панелі управління

     

    http://www.vashdomain.ru:2222
    Ви можете потрапити в контрольну панель по імені вашого домену (або піддомену) шляхом додавання: 2222 після адреси.

     

    Має з'явитися вікно (приблизно як на картинці праворуч) .  Ваше ім'я користувача (логін) і пароль. Увійшовши в панель управління необхідно зробити дві важливі вещі.  

     

    Перше, натисніть на "Message System" посилання знаходиться у правому верхньому кутку сторінки. Важливі повідомлення про Ваш аккаунт зазвичай приходять через "Систему повідомлень", тому ми рекомендуємо ввести адресу Вашої електронної пошти внизу екрану і поставити галочку прийому повідомлень. Якщо Ви зробите це, то система зможе відправити Вам електронного листа, коли буде якесь повідомлення.

     

     

    Друге, поверніться до основного меню, і натисніть на іконку "Statistics /Logs".   Приблизно посередині екрану є поле для введення Вашої адреси електронної пошти. Перевірте, будь ласка, чи правильно введений Вашу адресу в це поле. Якщо ні, то підправте його і натисніть кнопку "Save". Це дуже важлива дія, оскільки панель управління надсилає листа за вказаною адресою у разі закриття аккаунта через перевищення трафіку.

     

     

    Система служби підтримки (Ticket Support System)

     

     

    В панель управління вбудована система звернення до служби поддержкі.  Натисненням на посилання "Message System" нагорі сторінки Ви потрапляєте меню системи повідомлень. Наступну посилання, яке необхідно натиснути "N messages waiting" оскільки перебувають там повідомлення можуть містити важливі відомості, які необхідно прочитати якомога швидше.

     

    Система повідомлень містить наступні компоненти: система служби підтримки та персональну систему повідомлень.   Якщо Вам необхідна консультація, то натискайте на посилання "Create a Ticket" .  Служба підтримки Вашого хостинг провайдера відповість на це повідомлення й Ви можете прочитати відповідь натиснувши на ім'я Вашого запиту.   Персональні повідомлення можуть міститися в цій же таблиці.   Персональні повідомлення відрізняються від повідомлень служби підтримки і можуть містити інформація про заплановані роботи хостинг провайдера, на протязі яких можлива недоступність Вашого сервера або будуть проводиться роботи з розширення /зміни складу обладнання. Також Ви можете зустріти попередження про наближення до обмежень на Вашому рахунку.   Для читання персональних повідомлення натисніть на його назві.

     

    Створення запиту (тікета)

     

    1. Натисніть на посилання "Create a Ticket".

     

    2. Виберіть пріоритет повідомлення:

     

    Low:  не вимагає негайного рішення.

    Medium:  вимагає негайного рішення.

    High:  необхідно вирішити якомога швидше.

     

    3.  У темі повідомлення опишіть проблему  

         короткою фразою.

     

    4.  Опишіть проблему якомога докладніше.

     

    5.  Натисніть "Save."

    Служба підтримки відповість на Ваш запит і самостійно закриє талон повідомлень в тому випадку, коли проблема буде вирішена. Немає необхідності створювати новий талон з вже існуючої проблеми.   Якщо Ви очікуєте якогось рішення і не бачите його в списку, натисніть на посилання "View Closed Tickets".   Якщо Ви бачите невирішену проблему в закритому талоні, то необхідно написати запит в цей талон повідомлень.

     

    Увага:Ваш хостинг провайдер може заборонити Вам можливість створювати талони повідомлень.   Це відбувається в тому випадку, якщо він не використовує цю вбудовану систему служби подедржкі.   Якщо Ви не можете створити талон до служби підтримки, відвідайте сайт Вашого хостинг провайдера, щоб дізнатися яким чином працює у нього служба сервісу.

     

    Зміна Вашого пароля

     

    Для зміни пароля доступу до панелі керування натисніть кнопку що знаходиться у правому верхньому кутку сторінки.   Система запитає у Вас поточний пароль і необхідно двічі заповнити новий пароль.   Натисніть на кнопку "Submit" для підтвердження та збереження нового пароля.   Система може відхилити збереження нового пароля, якщо він занадто короткий або містить невідповідні символи.

     

    Увага : Дана операція змінить тільки пароль доступу до панелі керування.   Інформація про користувачів електронної пошти, базах даних, FTP акаунтів і так далі залишиться без змін.

     

    Вихід з системи

     

    Щоб вийти з панелі управління, натисніть кнопку.   Після цього з'явиться вікно, яке підтверджує, що Ви залишили панель управління.   Натисніть на посилання, якщо Ви хочете ввійти в панель керування.

     

    Попередження : Більшість браузерів зберігає сесію з панеллю управліннянавіть після того, як Ви вийшли з системи.   Якщо Ви не єдиний користувач на даному комп'ютері, завершіть роботу всіх інших копій вікон Вашого браузера до того, як покинете робоче місце.   Це очистить, використовувану браузером, пам'ять, і зробить неможливим вхід в панель керування без правильно введеного пароля.

     

    зміст
 
Перевірити домен
  

.com

.com.ua

.net

.kiev.ua

.org

.ru

У розділі домени можете підібрати ім`я.

Як оплатити
оплата квитанцією, в любому банку України.
30 днів - гарантія повернення грошей!

Реселінг
Потрібні окремі акаунти для сайтів?
Пропонуємо реселлинг для дизайн студій і веб майстрів.

Зв'яжіться з нами:
+380.676760216

ICQ: 473613
дженерик сиалис купить


Copyright © 2003-2011 Хостинг Украина - TopHosting.com.ua



аренда квартиры посуточно Львов такси Львов