This version of the page http://host.lviv.ua/directadmin/mysql.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-27. The original page over time could change.
Платный хостинг и дешевый хостинг php хостинг украина Львов Hosting
.хостинг
.домени
.оплата
.інфоцентр
.замовити
 




 опис DirectAdmin
У Вас питання?
+380.676760216

ICQ: 473613

Курс: $1 = 8 грн.
Головна/інфоцентр - відповіді на питання/Опис DirectAdmin
 
 

    Бази даних MySQL

     

    Цей документ містить інформацію про бази даних MySQL. Різні розділи описують як створювати і видаляти бази даних, додавати користувачів баз даних, змінювати пароль для доступу і працювати з базою даних за допомогою скриптів. p>

     

    Створення баз данних 

    З основного меню панелі керування натисніть іконку "MySQL Databases", і натисніть посилання "Create new Database".

     

     

    Виберіть ім'я для бази даних, щоб було зрозуміло для чого вона призначена. Наприклад, введіть "chat" якщо база даних призначена для використання з скриптами чату. Перед ім'ям бази даних завжди додається ім'я вашого облікового запису за символом підкреслення. Якщо Ви вибрали ім'я "chat" то повне ім'я бази даних виглядає так: username_chat.

     

    Ім'я користувача бази даних (Database Username) стає логіном (login name) для даної бази. Воно може бути таким ж, як і назва бази даних. У наведеному прикладі ми вибрали різні імена і логін (gary). Як і у випадку з назвою бази даних до імені логіна також додається ім'я Вашого облікового запису за символом підкреслення (username_gary у прикладі).

     

    Після того, як Ви ввели ім'я бази даних та ім'я користувача (login), введіть пароль для доступу до бази даних і натисніть кнопку "Create" ("Створити ").

     

    Видалення баз даних

     

     

    Список всіх баз даних є в меню баз даних MySQL.  Для видалення баз даних поставте галочку навпроти тих баз даних, які Ви хочете видалити, і потім натисніть кнопку "Delete Selected" ("Видалити вибране").  У наведеному прикладі показано як видалити базу даних з ім'ям username_data1.

     

    Додавання користувачів баз даних

     

    Бувають випадки, коли Вам необхідно більше одного логіна і пароля для доступу до бази даних. Щоб додати ще одного користувача бази даних, виконайте наступні кроки:

     

    1.  З основного меню керування базами даних, натисніть на імені тієї бази даних, яку Ви хочете підредагувати.

    2.  Натисніть на посилання "Create New Database User" ("Створення нового користувача бази даних") що знаходиться вгорі екрана.

    3.  Введіть ім'я користувача (username) і пароль для доступу (password) і натисніть кнопку "Create" ("Створити ").

     

     

    З основного меню налаштувань баз даних MySQL також можна побачити загальну кількість користувачів баз даних.

     

    Видалення користувачів баз даних

     

    Для вилучення користувачів баз даних, спочатку натисніть на імені бази даних з основного меню керування базами даних MySQL. У нашому прикладі ми натиснули на базу даних під назвою "username_chat", в якій є два користувачі (див. на малюнок вище).

     

     

    База даних username_chat має двох користувачів: username_chat (ім'я користувача бази даних таке ж, як і ім'я самої бази даних) і username_gary2. Для видалення користувача бази даних просто поставте галочку напроти його імені та натисніть кнопку "Delete Selected" ("Видалити вибране ").

     

    Зміна паролів доступу до бази даних

     

    Для зміни пароля доступу до бази даних, спочатку натисніть на імені бази даних з основного меню керування базами даних MySQL. З'явиться список користувачів баз даних (див. на попередній картинці). Для зміни пароля доступу до бази даних для конкретного користувача натисніть на, що знаходиться поряд, посилання "modify" ("змінити"), введіть новий пароль і натисніть кнопку "Create" ("Створити"). Вам не потрібно знати старий пароль для того, щоб задати новий пароль.

     

    Робота з базами даних з скриптів

     

    Для більшості скриптів, які будуть працювати з Вашою базою даних необхідно чотири параметри: ім'я бази даних, ім'я користувача бази даних, пароль доступу даного користувача та ім'я хоста (hostname) .  

     

    Ім'я бази даних завжди створюються наступного виду: Ім'яКористувачаПанеліУправління_Ім'яБазиДаних, де Ім'яКористувачаПанеліУправління - це Ваш логін для доступу до панелі управленія.  Ім'яБазиДаних - це ім'я, яким Ви назвали базу даних з меню управління базами даних MySQL. Наприклад, якщо Ви заходите в наїв управління з логіном "gary" і створили базу даних з ім'ям "count", то повна назва бази даних буде gary_count - Ви повинні вказувати саме таке ім'я у конфігурації своїх скриптів.

     

    Ім'я користувача бази даних може збігатися з ім'ям бази даних, або Ви можете дати інше ім'я користувачеві бази даних. Ім'я користувача бази даних мають такий вигляд: Ім'яКористувачаПанеліУправління_Ім'яКористувачаБазиДаних.

     

    Пароль доступу до бази даних встановлюється при створенні бази даних. Пароль не повинен співпадати з паролем для доступу до панелі керування. Скрипт повинен знати пароль доступу до бази даних, щоб він міг з нею працювати.

     

    Ім'я хоста (hostname) вказує скрипту де знаходиться база даних. Зазвичай це 'localhost', тому що найчастіше запуск скрипта і бази даних проводиться на одному і тому ж сервері. Якщо скрипт не розрахований на текстову адресу бази даних, то введіть IP адресу Вашого сервера.

     

    Примітка:   

     

    Після створення бази даних, в панелі управління Ви можете побачити всю необхідну інформацію. Просто беріть цю інформацію і вводьте в конфігурацію Ваших скриптів.

     

    Доступ за допомогою phpMyAdmin

     

    phpMyAdmin - це інструмент, написаний на PHP, який дозволяє Вам адмініструвати Вашу базу даних MySQL. Ви можете запустити команду SQL, працювати з полями (додавати, редагувати, видаляти), працювати з таблицями (створювати, змінювати), створювати додаткові бази даних, і багато іншого. phpMyAdmin призначений для просунутих користувачів. Більшість скриптів PHP автоматично налаштують Вам базу даних, таким чином, що Вам не прийдеться працювати з phpMyAdmin.

     

    доступ до phpMyAdmin можна отримати за адресою httр://www.vashdomain.ru/phpMyAdmin.

     

    зміст
 
Перевірити домен
  

.com

.com.ua

.net

.kiev.ua

.org

.ru

У розділі домени можете підібрати ім`я.

Як оплатити
оплата квитанцією, в любому банку України.
30 днів - гарантія повернення грошей!

Реселінг
Потрібні окремі акаунти для сайтів?
Пропонуємо реселлинг для дизайн студій і веб майстрів.

Зв'яжіться з нами:
+380.676760216

ICQ: 473613
дженерик сиалис купить


Copyright © 2003-2011 Хостинг Украина - TopHosting.com.ua



аренда квартиры посуточно Львов такси Львов