This version of the page http://ye.ua/news_2623.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-25. The original page over time could change.
"Хмельницька народна газета "Є" | Хмельницький міськвиконком залишиться без електрики
новини НарКор оголошення мультимедіа блоги контакти
Економіка Суспільство Політика Культура Спорт Здоров'я Історія
Суспільство

1 Грудня 2010

Ольга МАЛІНОВСЬКА

Хмельницький міськвиконком залишиться без електрики

В усьому «винні» дерева

Першого грудня з 11.00 до 13.00, у зв’язку із обрізкою дерев, буде відсутнє електропостачання будинків на вулиці Пушкіна – на відрізку від вул. Кам’янецької до вул. Свободи та на вул.Гагаріна, 3, де розташована будівля міського виконавчого комітету. В цей же час, за повідомленням управління внутрішньої та інформаційної політики Хмельницької міської ради, в зв’язку із ремонтними роботами на трансформаторній підстанції, буде відсутнє електропостачання будинків на вулицях: Залізничній, Партизанській, Польовій, Ричка, Філіпова та Колгоспній.


Побачили помилку - виділіть
текст та натисніть Ctrl+Enter.  

У новинах

» У Хмельницькому сім вулиць залишаться без світла» У центрі Хмельницького буде відсутнє електропостачання» Секретар міської ради зустрінеться з хмельничанами» Жертви обставин: на Хмельниччині після урагану дерева повалились на житлові будинки» Хмельницькі «зелені друзі»

У Блогах

» "Ціну на електроенергію необхідно збільшити у 2-3 рази" - Сергій Дяченко» Театр маріонеток» Війна. Чим далі від війни, тим більше спекуляцій на цій темі » Місто для службового користування?» ДАІ - Хмельничанин якобы нарушил п.16.2

Фото

» Шукаю маму!» Хасиди у Хмельницькому.» Смолоскипна хода у Хмельницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)» Як зводять Віру. Надію. Любов» Футбол. Хмельничани проти команди з Ізяслава

Відео

» Ex. Plug n Play» Футбол. "Динамо" (Хмельницький) - "Шахтар"» Пленер на районє
Погода,Новости, загрузка...
X
Ok Назад