This version of the page http://www.avk.ua/ua/press_center/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-24. The original page over time could change.
Мрії здійснюються з "АВК"! - Новини - АВК
  • Про компанiю
  • Прес-центр
  • Продукцiя
  • Гарантiя якостi
  • Контакти
  • Здорове харчування
  • Кар'єра

Прес-центр

Новини

Мрії здійснюються з "АВК"!

13-річна Дарина Кофанова з малечку обожнює шоколад. Для неї кожна цукерка — маленьке диво, доказ існування шоколадної країни. Програма «Мрії збуваються» на «Новому каналі» та кондитерська компанія «АВК» здійснили невинну дитячу мрію.

13 вересня 2011
версія для друку

Музей шоколаду "АВК" став кращим трейд-маркетинговим проектом в Україні

Компанія «АВК» здобула перше місце на конкурсі «Кращий трейд-маркетинговий проект в Україні». Премія присуджувалася в рамках щорічного спеціалізованого Форуму Trade Marketing in Ukraine 2011.

4 серпня 2011
версія для друку

Компанія "АВК" вітає Вас із Днем шоколаду

Компанія «АВК» вітає Вас із Всесвітнім святом шоколаду (World Chocolate Day)! Цього дня, 11 липня, Ви можете зробити подарунок, перш за все, собі самому, а не лише близьким і друзям. Зробити кращий вибір серед різноманіття достойних шоколадних продуктів Вам допоможуть шоколат’є «АВК», які мають великий досвід у створенні шедеврів шоколадного мистецтва. 

11 липня 2011
версія для друкуверсія для завантаження

Цукерки "АВК" завоювали високу оцінку Міжнародного інституту смаку та якості

Шоколадні цукерки «КрімЧері» й «Трюфель Оригінальний» компанії «АВК» отримали нагороди на конкурсі Superior Taste Award 2011 («Нагорода за Чудовий Смак 2011»). Конкурс проводиться у Бельгії Міжнародним інститутом смаку та якості (International Taste & Quality Institute, iTQi) один раз на рік і відмічає кращі продукти та напої з понад 80 країн світу.

30 травня 2011
версія для друкуверсія для завантаження

"АВК" запрошує росіян до Шоколандії

Кондитерська компанія «АВК» відкрила у Російській Федерації музей шоколаду, створений у кращих європейських традиціях. «Країна Шоколандія» відкрила свої двері у місті Белгород з 7 травня до 5 серпня.

11 травня 2011
версія для друкуверсія для завантаження
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
Всі одразу

Коментарі на актуальну тему

Про вміст трансізомерів в харчовій продукції

Коментар Дмитра Жирнова, директора з досліджень та розвитку кондитерської компанії «АВК», про вміст трансізомерів в харчовій продукції:

- Джерелом трансізомерів у харчових продуктах є гідрогенізовані жири. Гідрогенізація - це процес приєднання водню до ненасичених жирних кислот при температурі 200 о С і в присутності каталізаторів. Джерелом трансізомерів в кондитерських продуктах є маргарини та кондитерські жири. 
 

10 лютого 2011

Фотобанк