This version of the page http://www.grani-t.com.ua/ukr/grani_quest/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-20. The original page over time could change.
Грані-Т Quest



Розсилка новин

Підписатися на розсилку







Організатор: видавництво «Грані-Т»

Партнери:

книжковий портал 

та

інформаційний портал 


Правила:

Квест – гра, що вимагає від гравця вирішення розумових задач для проходження етапів. У процесі гри гравець націлений на знаходження таємних кодів, що є метою квесту. Для цього гравець послідовно вирішує різні поставлені задачі, які в кінці повинні привести його до головної мети – виграшу приза.

Суть гри – розгадувати загадки, вибудовувати логічні ланцюжки та виконувати всі завдання, в результаті чого досягти фінішу.
Мета завдання – знайти код, який складається з 5 літер і 5 цифр і надіслати його якнайшвидше на вказану електронну адресу.
Код може:
•   містити додаткові символи,
•   знаходитися посеред тексту,
•   відрізнятися кольором і розміром шрифту від основного тексту.

Гравці – відвідувачі сайту видавництва «Грані-Т».

Послідовність проходження завдань:
Усі учасники проходять послідовно завдання в тому порядку, в якому вони викладені на сайті. Тобто, гравець спочатку проходить перше завдання, потім друге, третє…
Метою пошукового завдання є код.
Код – набір символів, які необхідно знайти на місці пошуку (як вже було сказано код складається з 5 літер і 5 цифр, наприклад: A23G4B12SZ). Код може знаходитися де завгодно на електронній сторінці www.grani-t.com.ua: бути розташований як вертикально, так і горизонтально, на картинці або усередині тексту.
Складність пошуку коду залежить від рівня складності питань. Кожне наступне питання буде складнішим за попереднє.
В процесі гри формується статистика, яка розміщується на сайті. Оновлення даних статистики відбуватиметься кожні п'ять днів.
Всі завдання розділені на три рівні складності: І (1-5 завдань), ІІ (6-11 завдань), ІІІ (12 завдання). Для проходження кожне із завдань матиме свої часові обмеження. Відповіді, надіслані пізніше вказаного часу, не будуть зараховані.

Перші десять гравців, що надішлють правильні коди отримають бали. Гравець, що надішле вірний код першим, отримає 10 балів, другий гравець – 9 і так далі. Гравець, що прийшле код десятим, отримає 1 бал. Усі інші, хто надішле вірну відповідь після цього – балів не отримають. Після кожного етапу бали будуть додаватися  (так наприклад якщо гравець за перше завдання набрав 10 балів, а за друге – 5, то в сумі він буде мати 15 балів за перші два завдання).
Завдання розміщуватимуться на сайті видавництва «ГРАНІ-Т»:

9 листопада – 1 завдання
13 листопада – 2 завдання
16 листопада – 3 завдання
18 листопада – 4 завдання
20 листопада – 5 завдання
23 листопада – 6  завдання
25 листопада – 7 завдання
27 листопада – 8 завдання
30 листопада – 9 завдання
2 грудня – 10 завдання
4 грудня – 11 завдання
7 грудня – 12 завдання

9 грудня – Оголошення результатів квесту!


Нагородження переможців:
Після останнього завдання буде підбитий підсумок квесту і десять найкращих гравців будуть нагороджені цінними призами від видавництва «Грані-Т». Гравець, котрий набере найбільшу кількість балів – (з можливих 120) отримає головний приз – Ipod.
Адреса електронної пошти, на яку треба висилати коди: quest@grani-t.info тема листа: «Квест». Також, якщо у вас виникнуть запитання по квесту, ви можете звернутися за цією ж адресою.




 2006—2011 Видавництво «Грані-Т»
Телефон/факс:


Україна 02140, м. Київ, вул. Бориса Гмирі, 2, офіс 10.
Ел. пошта: office@grani-t.info
Повна контактна інформація

Створено в Студії Дмитра Бабича