This version of the page http://www.osvita.org.ua/articles/493.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-13. The original page over time could change.
Вступ до вишу за іспитами: як підготуватися? // Статті з питань освіти // Освітній портал™
www.osvita.org.ua
Статті з питань освіти // Вступ до вишу за іспитами: як підготуватися?
Головна
Новини освіти та науки
Події освіти та науки
Статті з питань освіти
Архів статей
Довідник ВНЗ України
Дистанційна освіта
Навчальні курси
Освіта за кордоном
Бізнес-освіта, MBA
Абітурієнту
Студенту
Болонський процес
Зовнішнє тестування (ЗНО 2011)
Середня освіта. Підручники
Законодавство
Періодичні видання
Каталог освітніх сайтів
Реферати, курсові, дипломні
Профорієнтація молоді
Робота освітянам та молоді
Освітній форум
Зробити портал кращим!
Ефективна реклама

Опитування

На Вашу думку, залучення Церкви до навчального процесу:

перейти до теми

Теми для обговорення

Центр интенсивной подготовки к ВНО. Слышали о таком?

Кому вы доверите подготовку к ЗНО 2012???

Друга паралельна вища освіта

Чи стала вища освіта більш відкритою для "розумних"

Навчання в Німеччині - Освітній ярмарок 23-24.09.2011

Перейти в форум
Вступ до вишу за іспитами: як підготуватися?
Цьогорічні вступники до вищих навчальних закладів вже в передчутті майбутніх випробувань. Ті, хто в червні складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання, активно готуються до тестування. До їхніх послуг - професійні репетитори та підготовчі курси, одинадцятикласникам допомагають шкільні вчителі. Проте серед нововведень вступної кампанії цього року - можливість обирати між ЗНО та вступними іспитами до обраного вузу. Хоча це стосується лише тих, хто здобув повну середню освіту у 2007 році або раніше та планує вступати на заочну форму навчання.

Людині, яка закінчила школу кілька років тому, яка працює і дуже зайнята, важко знайти для навчання вільний час, тим більше, якщо ніхто не може допомогти, підказати, проконтролювати. Їй потрібна допомога кваліфікованих викладачів. Тому Університет "КРОК" пропонує вступникам, які планують складати іспити, підготовчі курси. Вони триватимуть з 15 травня до кінця червня. Заняття проходитимуть щосуботи. Слухачі курсів вивчатимуть українську мову, українську літературу, історію України, математику. Викладання здійснюватимуть досвідчені викладачі, які працюють в Університеті та в школах-партнерах.

Курси допоможуть пригадати вивчене у шкільні роки та дізнатися щось нове, систематизувати знання і відчути себе майже студентом. Адже курси, крім навчальної, виконують ще й адаптаційну функцію.

Проведення адаптаційних заходів є однією із особливостей Університету "КРОК". Так, щороку для першокурсників організовуються психологічні тренінги, мета яких підготувати вчорашніх школярів до умов навчання у вищій школі, швидше призвичаїтися до нових обставин, незнайомого оточення, сприяти тому, щоб цей процес проходив безболісно.

Університет "КРОК" готує фахівців з права, психології, фінансів і кредиту, обліку і аудиту, економіки підприємства, маркетингу, менеджменту ("Логістика", "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"), міжнародної економіки, міжнародного бізнесу, міжнародної інформації, а з 2010 року – з комп’ютерних наук. Навчальний заклад має великий досвід з підготовки вступників. В Університеті працює окремий підрозділ, який займається навчанням майбутніх студентів, - факультет додипломної освіти. Тут здійснюється також підготовка до вступу в Коледж економіки, права та інформаційних технологій. Випускники Коледжу – молодші спеціалісти з правознавства, економіки підприємства, бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту, комерційної діяльності, обслуговування програмних систем і комплексів. У цьому році відкриваються спеціальності "Маркетингова діяльність" та "Розробка програмного забезпечення". З травня почнуть працювати двомісячні підготовчі курси для вступу в Коледж за економічними спеціальностями.

Університет "КРОК" та Коледж економіки, права та інформаційних технологій - складові освітньої корпорації, куди також входять ліцей і три навчально-наукових інститути. Університет пропонує програми для людей різного віку - від школярів до пенсіонерів. Застосовуються як традиційні форми навчання, так і ексклюзивні, авторські розробки, впроваджуються спеціалізовані освітні програми. Вступники, які мають потребу в профконсультації, можуть протягом року звертатися до приймальної комісії навчального закладу.

22 травня Університет "КРОК" запрошує всіх бажаючих на День відкритих дверей. Проте кожного дня ми раді зустрічі та пропонуємо свою допомогу.
2010-04-26  |  Автор: Прес-служба КРОК

Віповідальність за зміст публікації несуть їх автори, думка редакції сайту "Освітній портал" може не співпадати з думкою авторів публікації.

Увага! Ви можете обговорити матеріали цього розділу в форумі
або запропонувати власний матеріал для розміщення на сайті.

Для отримання статей поштою Ви маєте зареєструватись
та налаштувати параметри розсилки в персональному акаунті.

Всі права належать
Освітній портал™ 2003-2011рр.

Дизайн порталу: Стильная Студия