This version of the page http://www.osvita.org.ua/abitur/occupation/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-13. The original page over time could change.
Обираємо професію // Освітній портал™
www.osvita.org.ua
Абітурієнту // Обираємо професію

реєстрація

Цікаве...

Середній бал атестату

При вступі до ВНЗ за сертифікатами УЦОЯО у 2010 р. враховувався середній бал атестату.

Перейти до таблиці переведення середнього бала атестата з 12-бальної у 200-бальну шкалу.

Опитування

На Вашу думку, залучення Церкви до навчального процесу:

перейти до теми

Теми для обговорення

Центр интенсивной подготовки к ВНО. Слышали о таком?

Кому вы доверите подготовку к ЗНО 2012???

Друга паралельна вища освіта

Чи стала вища освіта більш відкритою для "розумних&quot

Навчання в Німеччині - Освітній ярмарок 23-24.09.2011

Перейти в форум

Обираємо професію

Сьогодні в Україні вищу освіту можна отримати в безлічі навчальних закладів – державних, приватних, комунальних та інших форм власності, лише спеціальностей в нашій країні існує близько шестисот. Як же випускникам шкіл зорієнтуватися, зважитися вибрати з цієї надзвичайної кількості лише одну, ту, яка визначить та змінить все його життя?

Для того, щоб навчання у ВНЗ на певній спеціальності потім не стало "помилкою життя" слід визначитися з уподобаннями ще у школі, окреслити цікаві професії, зважено підійти до оцінки власних сил та здібностей, дізнатися якнайбільше про ринок необхідних, затребуваних спеціальностей. На щастя школярів, більшість з цих проблем можливо вирішити за рахунок спеціалізованих довідників, мережі Internet чи центрів зайнятості.

Актуальні пропозиції навчання:

Інтернет-проект "Профорієнтація"

З серпня 2007 року Благодійний фонд "Розвиток України", в рамках проекту "Україна Професійна", та всеукраїнський інтернет-проект "Освітній портал" розпочали спільний соціальний проект "Профорієнтація", спрямований на допомогу в усвідомленому виборі майбутньої професії сучасною молоддю.

Інтернет-проект "Профорієнтація" розрахований на школярів (випускників) та їхніх батьків, студентів, викладачів і методистів. Головне завдання проекту – надати молоді інструмент для усвідомленого вибору майбутньої професії в залежності від індивідуальних психологічних схильностей; показати реальну ситуацію з дефіцитом професіональних кадрів на ринку України. Сподіваємося, що ця ініціатива стане Вам у нагоді.

Переглянути попередні статті розділу...

Попередня сторінка розділу: Абітурієнту

Увага! Ви можете обговорити матеріали цього розділу в форумі
або запропонувати власний матеріал для розміщення на сайті.