This version of the page http://www.sai.gov.ua/news/page_25/index.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-12. The original page over time could change.
Новини | Управління ДАІ МВС України
Укр
Написати листа Гаряча лінія
38(044) 272 4659
Історія ДАІ Законодавча база Від першої особи Технічний нагляд Адмінпрактика Реєстраційна робота Організація дорожнього руху Корисна інформація Державні закупівлі Правозахисні організації Проекти нормативних та законодавчих актів
ДТП

12.09.2011 У Маріуполі в ДТП загинуло троє людей, ще троє травмовано

11.09. На Херсонщині у ДТП загинуло троє людей

9.09. На Чернігівщині у лобовому зіткненні фури з автобусом загинуло 9 людей
Всі ДТП »
Архів новин





Поштова розсилка





Новини

[ Новини ] [ Дорожні пригоди ] [ Увага! Розшук! ] [ Заходи ДАІ ]
Категорія: Новини
Всього 30 хвилин знадобилося інспекторам ДАІ м. Севастополь, аби затримати викрадача автомобіля
04 Липня 2011 року

   Повідомлення про викрадення автомобіля надійшло до чергової частини УДАІ м. Севастополя близько другої години ночі. Схвильований власник «Жигулів» розповів, що побачив з балкону, як з подвір’я будинку від’їжджає його авто.   Черговий УДАІ м. Севастополя  терміново передав всім нарядам дорожньо-патрульної служби ДАІ орієнтування про розшук автомобіля.

   Інформацію отримав в тому числі і наряд ДПС, який здійснював нагляд за дорожнім рухом неподалік від місця викрадення, в районі Залізничного мосту. Добре знаючи район, досвідчені інспектори змогли передбачити, в якому напрямку поїхав викрадач: невдовзі автомобіль знайшли біля залізничного переїзду.

Детальніше >>
Категорія: Дорожні пригоди
У Криму 37-річна жінка водій скоїла наїзд на чотирьох пішоходів
04 Липня 2011 року

   3 липня, о 7 годині, у Криму на 116 км автодороги Красноперекопськ–Сімферополь, у с. Богданівка, 37-річна водій автомобіля «ВАЗ 111174» з невідомих поки причин виїхала на тротуар, де скоїла наїзд на чотирьох пішоходів та на перешкоду (електроопору).

   Внаслідок ДТП один пішохід загинув (38-річна вагітна жінка), а ще троє пішоходів та водій автомобіля отримали  тілесними ушкодження, з якими були доставлені до лікарні. Триває розслідування.

 

4 липня 2011 року

Прес-служба Управління

ДАІ МВС України

Категорія: Дорожні пригоди
На Львівщині нетверезий водій не впорався з керуванням: одна людина загинула, ще четверо отримали тілесні ушкодження
04 Липня 2011 року

   3 липня, о 6 годині 20 хвилин, у м. Городок Львівської області 17-річний водій автомобіля «RENAULT TRAFIC» не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та  з’їхав у кювет, де перекинувся. Волій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

   Внаслідок ДТП один пасажир автомобіля загинув (18-річний юнак), а ще четверо (двоє дівчат віком 18 та 19 років і двоє хлопців віком 17 та 18 років) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості,  з якими були доставлені до лікарні. Триває слідство.

 

4 липня 2011 року

Прес-служба Управління

ДАІ МВС України

Категорія: Дорожні пригоди
У Одеській області внаслідок ДТП згорів автомобіль: четверо людей загинули, ще двоє отримали травми
02 Липня 2011 року

   2 липня, близько 16 години 45 хвилин, у Одеській області на автодорозі «Кучурган – Біляївка – Овідіополь» водій автомобіля «Ауді 80» на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечну швидкість та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, після чого скоїв зіткнення з автомобілем «Івеко» під керуванням 44-річного водія, мешканця Республіки Молдова.
   Після зіткнення автомобіль «Ауді 80» вибухнув та загорівся.

  Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ауді 80» та троє його пасажирів від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Водій та пасажир автомобіля «Івеко»  отримали тілесні ушкодження, з якими були госпіталізовані до лікарні.  Триває розслідування пригоди.

 

2 липня 2011 року

Прес-служба Управління

ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби

ДАІ Одеської області)

Категорія: Новини
Працівники Кримської ДАІ завжди раді прийти на допомогу
02 Липня 2011 року

   Не залишатися байдужим до чужої біди, завжди було прерогативою тільки сильних духом людей. Пройти повз завжди простіше, ніж простягнути руку і допомогти людині, яка потребує підтримки.

   Вчора на телефон «гарячої лінії» Кримського управління ДАІ надійшов дзвінок від громадян Російської Федерації, які повідомили про ситуацію, що трапилася з ними на одній з кримських доріг. Крім цього, на електронну адресу сайту Кримської Державтоінспекції було надіслано листа з описом події і проханням до керівництва про заохочення за увагу і чуйність співробітника ДАІ Чорноморського району.

   Вашій увазі пропонуємо текст листа.

Детальніше >>
Категорія: Новини
Державтоінспекція Полтавщини встановлює інформаційні панно для збереження життя та здоров’я учасників дорожнього руху
01 Липня 2011 року

   Державтоінспекцією Полтавщини спільно зі Службою автомобільних доріг у Полтавській області, на основі аналізу скоєння ДТП, з метою зниження дорожньо-транспортного травматизму, зменшення впливу дорожніх факторів та дорожньої обстановки на стан аварійності, визначені найбільш складні та небезпечні ділянки автомобільних доріг загального користування, зокрема державного значення (місця концентрації ДТП, круті спуски-підйоми, криві малих радіусів з незабезпеченою видимістю), патрулювання яких буде здійснюватися нарядами дорожньо-патрульної служби.

   З метою інформування учасників дорожнього руху про такі аварійно-небезпечні місця (ділянки) прийняте рішення щодо їх обладнання інформаційними панно «Увага! Аварійно-небезпечна ділянка. Рух контролюється нарядами ДПС».

Детальніше >>
Попередня ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 95 Наступна
Актуальні ресурси
Завантаження блоку...