This version of the page http://www.nokiantyres.ua/trucks-and-buses-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-12. The original page over time could change.
Nokian Tyres - Літні шини - Зимові шини - Фрикційні шини - Шиповані шини
Друк
Розділ: Продукція / Шини / Вантажівки та автобуси
« Назад
Вантажівки та автобуси
  • Шини для керованих осей
  • Шини для ведучих осей
  • Шини для причепів
  • Рекомендації з вибору шини
  • Контактна інформація

У вересні у продаж вийшли нові шини

 

Nokian Tyres пропонує найрізноманітнішу продукцію, призначену для автобусів та вантажних автомобілів Скандинавії та інших регіонів Європи. У 2007 році компанія доповнила свій асортимент трьома новими розмірами шин.

 

Шини нових розмірів вийшли у продаж у вересні. Хоча всі три нові варіанти підсилюють модельний ряд, мабуть, найбільш очікуваною новинкою є розмір 315/70 R22.5. Згідно зі статистикою за швидкістю зростання обсягу продажу у Скандинавії та інших країнах Європи такі шини посідають друге місце. У нових моделях використано якісні, вже перевірені в експлуатації малюнки протектора Nokian.

 

Більше на цю тему:
Truck Tyres News 2/2007

 

Підрозділ Nokian з виробництва шин для вантажівок мчить до Європи на повній швидкості 

 

У 2007 році позиції підрозділу Nokian з виробництва шин для вантажівок у Скандинавії та інших регіонах Європі підсилилися. Такому чудовому розвитку особливо сприяла поява нових продуктів.

 

У Cкандинавських країнах продукція підрозділу почала користуватися стійким попитом у водіїв, що цінують якість і надійність. Наша мета – посісти таке саме положення в усіх інших регіонах Європи.

 

Більше на цю тему:
Truck Tyres News 2/2007

 

Шини для вантажівок і автобусів 

 

Nokian Tyres – експерт з північних умов. Складні північні дорожні умови є чудовим природним випробним полігоном для виробів компанії. Остання інновація, призначена для подібних умов, - подвійний дизайн шашок протектора – дозволяє посилити ламелювання і збільшує зчеплення шин вантажівок та автобусів з дорогою як під час їзди, так і гальмування.
 
Незалежно від того, чи вам потрібні шини для вантажівок, вантажівок з причепами, автобусів чи просто причепів, у Nokian Tyres знайдуться продукти, які можуть бути надійно вкриті протекторами для основних видів експлуатації і взимку, і влітку. 
 

 

Будь ласка, дивіться:

Шини Nokian для автобусів та вантажівок (асортимент для Європи англійською)