This version of the page http://www.cci.zp.ua/index.php?limitstart=26 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-10. The original page over time could change.
Запорожская торгово-промышленная палата

Запорожская ТПП

Развитие бизнеса

Наши партнеры

 




 

 

Запорожская торгово-промышленная палата
Австрійські компанії шукають партнерів у Запоріжжі

28 квітня Запорізька торгово-промислова палата запросила до участі в українсько-австрійській економічній місії підприємства нашого регіону. Шукати партнерів, нові ринки збуту продукції до Запоріжжя приїхали представники австрійських компаній, зацікавлені у подальшому розвитку бізнесу в Україні.

 
«Композиты и стеклопластики-2011»: от теории к практическому применению
Если раньше композиты и стеклопластики использовались, в основном, в авиа-строении и космической отрасли, то сейчас эти материалы завоевывают все больше отраслей промышленности. Найти этому подтверждение можно было на IV международной специализированной выставке-конференции «Композиты и стеклопластики-2011», прошедшей с 20 по 22 апреля в выставочном центре «Козак-Палац». Одновременно прошла и первая специализированная выставка стекла и керамики «Интерстекло-2011».
 
Спільна мета: ефективне використання енергетичних ресурсів
З 20 по 22 квітня у Києві пройшла 2-а спеціалізована виставка «Енергоефективність та енергозбереження». Організатор заходу - Торгово-промислова палата України, у виставковому центрі якої й демонстрували свої розробки вітчизняні підприємства,  організації.
Презентували-новітні технології, інноваційні рішення, обладнання для виробництва та використання альтернативного палива, твердого біопалива, енергозберігаючі технології в будівництві та житлово-комунальному господарстві.
 
СПІЛЬНІ ПРАГНЕННЯ – СПІЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Зацікавленість у пошуках взаємовигідних інтересів та можливих напрямків співробітництва між Запорізькою областю та Польщею Генеральний консул Республіки Ян Гранат виразив на зустрічі з керівниками області та міста, Запорізької торгово-промислової палати.
 
Україна – Словаччина: пошук нових можливостей
У рамках офіційного візиту до Запоріжжя 5 квітня Запорізьку торгово-промислову палату вперше відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республі-ки в Україні Павол Гамжик.
Основна мета візиту до Запоріжжя – пошук нових можливостей співпраці між запорізь-кими та словацькими підприємствами. Пан Посол зустрівся з головою Запорізької облде-ржадміністрації Борисом Петровим, керівниками міста, відвідав ВАТ «Мотор Січ».
 
ВІД ПІДСУМКІВ – ДО НОВИХ ПЕРСПЕКТИВ

30 березня відбулося розширене засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати. Про підсумки роботи організації за минулий рік та завдання на 2011 рік звітував президент ЗТПП Володимир Шамілов.
Доповідач наголосив, що нові інформаційні можливості та сучасна інфраструктура Палати сприяли реалізації основних заходів програм соціально-економічного розвитку Запорізької області, активізації бізнес-середовища краю та впізнавання регіонального представництва в країні та поза її межами.
 
Проминвестбанк: надежность проверенная временем.
Публичное акционерное общество "Акционерный коммерческий промышленно-инвестиционный банк" [Проминвестбанк] был организован в 1922-м году как Промышленный банк СССР. 26 августа 1992 года банк провел процесс акционирования и стал называться Проминвестбанком [ПИБ].
 
Весь спектр послуг для бізнесу доступний в ПАТ «ІНДЕКС-БАНК».
  ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» - універсальний банк, власником якого є одна з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole Group (Франція). Банк працює на фінансовому ринку України з 1993 року, надаючи повний спектр сучасних банківських послуг для приватних клієнтів та бізнесу. Згідно з класифікацією НБУ ІНДЕКС-БАНК входить до групи великих банків України.

 
ИННОПРОМ-2011
14-16 июля 2011 года в г. Екатеринбурге в новом выставочном комплексе "Евразия-Экспо" пройдет Уральская международная выставка и форум промышленности и инноваций «ИННОПРОМ-2011».
«ИННОПРОМ-2011» станет уникальной коммуникационной площадкой, в рамках которой будут продемонстрированы новейшие технологические разработки в промышленности и обсуждены актуальные вопросы развития рынка инноваций в России в целях скорейшей модернизации и повышения конкурентоспособности российской промышленности. На выставке будут представлены российские промышленные разработки, инновационные проекты, а также проекты модернизации ведущих российских промышленных предприятий.
 
08-12 травня 2011 року БІЗНЕС-МІСІЯ ДО ЛІВАНУ
Організатор Львівська Торгово-промислова палата
Метою бізнес-місії є встановлення корисних бізнес-контактів, розширення співробітництва між підприємцями наших країн та регіонів, розвитку міжнародної торгівлі та зміцнення інвестиційної співпраці.
 
КАЛЕНДАРЬ ЗАРУБЕЖНЫХ ВЫСТАВОК НА І ПОЛУГОДИЕ 2011 ГОДА
 
Інтернет-портал Фонду Державного Майна України
Відповідно до Законів України "Про Державний бюджет України" та "Про оренду державного та комунального майна" Фонд державного майна України та його регіональні відділення забеспечують та контролюють виконання бюджетних завдань з налагодження коштів від оренди та приватизації державного майна до Державного бюджету України.
 
Механізм щодо фінансової підтримки розвитку малого підприємництва в Запорізькій області за рахунок коштів обласного бюджету

До уваги суб’єктів малого підприємництва –виробників товарів та послуг!

У рамках Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2009-2010 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26.02.2009 № 2 (зі змінами та доповненнями), Запорізькою облдержадміністрацією спільно із Запорізькою торгово-промисловою палатою запроваджений механізм щодо фінансової підтримки розвитку малого підприємництва в Запорізькій області за рахунок коштів обласного бюджету, шляхом часткової компенсації витрат на участь у виставкових заходах.
 
Другие статьи...
  • Про створення навчального центру практичного бізнесу Ділової ради ТПП
  • Заседание расширенного совета Запорожской торгово-промышленной палаты
  • Запорожской торгово-промышленной палатой получено свидетельство на право проведения энергетического аудита
  • Развиваем сотрудничество
  • Переможці та лауреати регіонального конкурсу Запорізької ТПП «Могутність краю»
  • Є ІДЕЯ ОБ’ЄДНУВАТИ ЗУСИЛЛЯ І РОЗВИВАТИ БІЗНЕС
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 Следующая > Последняя >>

Cтраница 3 из 4

Наши проекты

 
 

 

 


Последние новости

  • XVI Міжнародний форум "Росія єдина - 2011"
  • Члени Запорізької ТПП – у числі кращих підприємців
  • проведення Торгівельної Місії Турецької Республіки
  • Предложения предприятий легкой промышленности Республики Беларусь
  • Коммерческие предложения литовской компании AB «NAUJOJI RŪTA»

Реклама

Информационные материалы:
ЗТПП
Запорожская ТПП - Через сотрудничество к процветанию
Инвестагентство
Агентство по работе с иностранными инвесторами Запорожской ТПП.
Виртуальные выставки
Виртуальные выставки Запорожской ТПП
Отдел экспертиз ЗТПП
Сайт отдела экспертиз Запорожской ТПП
Реклама на сайте ЗТПП
Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - Joomla