This version of the page http://www.arma-ic.com/Transport (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-09. The original page over time could change.
Транспорт / Відшкодування / Страхова компанія "АРМА"
Страхування
Транспорт
Майно
Вантажі
Медицина
Нещасний випадок
Подорожуючі
Відповідальність
Обов’язкове страхування

Транспорт

Перелік документів, що надаються Страховику для отримання
виплати страхового відшкодування:

Для отримання страхового відшкодування Страхувальник (або його правонаступник чи уповноважена особа) складає заяву про страховий випадок, заяву про виплату страхового відшкодування, до якої мають бути додані наступні необхідні документи:
1. Оригінал (копію) Договору страхування.
2. Копію паспорта, що посвідчує особу, та засвідчує місце проживання.
3. Копію свідоцтва про реєстрацію ТЗ (техпаспорта).
4. Копію посвідчення водія.
5. Копію подорожнього листа, посвідчення про відрядження (за необхідністю) або іншого документу, що підтверджує факт законного керування ТЗ.
6. Акт товарознавчого дослідження.
7. У разі погодження зі Страховиком проведення відновлювального ремонту ТЗ без складання акту товарознавчого дослідження Страхувальник надає:
7.1. Наряд-замовлення на проведення робіт, або акт виконаних робіт.
7.2. Платіжне доручення (для юридичних осіб), документ, що підтверджує витрати Страхувальника (для фізичних осіб), на проведення відновлювального ремонту ТЗ.
7.3. Акт огляду ТЗ з приложеними до нього фотокартками агрегатів та вузлів, які були пошкоджені внаслідок страхової події.
7.4. При потребі вияснення додаткових обставин страхового випадку - акт огляду місця події.
8. Довідку встановленої форми з органів ДАІ відносно ДТП з зазначенням всіх обставин і учасників випадку.
9. Довідку встановленого зразка із слідчих органів про відмову, або про порушення кримінальної справи. В разі не встановлення винної особи - довідку про зупинення досудового слідства.
10. Відповідно до особливостей страхового випадку - довідку із органів пожежної охорони, довідку із Гідрометеоцентра, рятувальної чи сейсмологічної служб про стихійне лихо тощо, акт огляду місця пригоди.
11. Крім того, при потребі:
11.1. Документи, що підтверджують правонаступництво особи, яка звернулася (у разі смерті Страхувальника), якщо конкретний Вигодонабувач не вказаний в Договорі страхування.
11.2. Усі інші документи, які дають змогу встановити розміри збитків, що підлягають відшкодуванню, та обставини настання страхового випадку.
11.3. Документами, що підтверджують настання страхового випадку та розмір збитків, також можуть бути висновки експертизи.
11.4. У випадку, якщо при настанні страхового випадку по ризику «Падіння предметів», буде пошкоджено більше двох скляних елементів - Страхувальник зобов'язаний надати Страховику довідку відповідного державного органу, яка підтверджує факт та дату настання такого випадку.
11.5. В залежності від об'єкту страхування, ступеню ризику та страхових випадків, які страхуються за Договором страхування сторонами може бути обумовлено і інший перелік документів, що підтверджують настання страхового випадку та розмір збитків.

Перелік документів, що надаються Страховику для отримання страхового відшкодування можна скачати тут

© 2010-2018 Страхова Компанія "АРМА"