This version of the page http://www.arma-ic.com/Pryvodni_sistemi_NORD (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-09. The original page over time could change.
ТОВ "Приводні системи НОРД" / Інші / Партнери / Страхова компанія "АРМА"
Страхування
Транспорт
Майно
Вантажі
Медицина
Нещасний випадок
Подорожуючі
Відповідальність
Обов’язкове страхування

ТОВ "Приводні системи НОРД"

Адреса:03040 Україна, м. Київ, вул. Васильківська, 1, офіс №100/3

Тел./ факс. (044) 537-06-15
Е-mail: nord.ua@gmail.com

Сайт: www.nord-ukraine.com

 Getriebebau NORD в усьому світі вважається лідером у галузі приводної техніки - у виробництві механічного та електронного обладнання.

Компанія NORD була заснована в 1965 р. і за цей час досягла обороту в 337 млн. Євро. NORD міцно зайняв місце в групі провідних виробників у своїй галузі насамперед завдяки тому, що для нас на першому місці завжди стоять інтереси клієнта. Наш слоган «Partners in Motion» означає для нас наступне - знаходити індивідуальне оптимальне конструкторське рішення спільно із замовником.

Крім головного офісу в м. Баргтехайде поблизу Гамбурга наші заводи та сервісні центри розташовані у більш ніж в 60 країнах. Більше 2,600 співробітників підприємств групи NORD в кожному куточку земної кулі забезпечують найкоротші терміни поставок і технічне обслуговування. Не має значення - де і коли Ви звернетесь до нас - ми не залишимо Ваш запит без уваги.

За допомогою нашої високопродуктивної приводної техніки ми приводимо в рух такі механізми як величезні портальні та козлові крани, або переміщення дахів на сучасних стадіонах, багажні конвеєри в аеропортах або підвісні дороги на гірськолижних трасах - всі вони працюють за будь-яких умовах завдяки приводний техніці NORD.

Наша техніка являє собою інноваційний синтез компактної механічної частини та інтелектуальної електроніки. Вся гама механічної та електронної приводної техніки: високоякісні редуктори і мотор-редуктори, перетворювачі частоти, сервоконтроллери і децентралізовані приводи - розробляються, виробляються і продаються з вигідним співвідношенням ціна / якість

Наші високі стандарти якості та послуг є результатом уважного ставлення до інтересів наших клієнтів. Залучаючи споживача в процес розробки, ми отримуємо конструкцію, яка точно відповідає його потребам. При цьому інновації та креативність не є для нас самоціллю - ми створюємо конструкторські рішення, орієнтуючись виключно на інтереси замовника. Потреби наших замовників відкривають і завершують ланцюжок з виробництва продукції.

 

© 2010-7175 Страхова Компанія "АРМА"