This version of the page http://www.dynamix.ua/news/seminar_2005_yalta.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-31. The original page over time could change.
5-8 жовтня м. Ялта пройшов семінар корпоративних партнерів Вектора «Сучасні мережні технології і інформаційна безпека»

 RU    EN

Головна | Продукція Прайс Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 Семінар корпоративних партнерів Вектора 
«Сучасні мережні технології і інформаційна безпека»
відбувся 5-8 жовтня 2005 року в м. Ялта


   З 5 по 8 жовтня група компаній "Вектор" разом з ЗАТ "Об'єднання ЮГ" у санаторному комплексі "Чорноморський" (Ялта) провела восьмий міжнародний семінар “Сучасні мережні технології й інформаційна безпека”.
  На семінарі були присутні корпоративні партнери компанії "Вектор" в Україні:
  представники ведучих банків: НБУ, ПІБ, ПУМБ; представники Інтернет провайдерів: Голден Телеком, IP телеком,
  Кримтел, Доріс, Геккон, М-тел Україна, Мікродата, Santel, М1олдователеком; представники комерційних і
некомерційних організацій: НПО "Орбіта", Об'єднання ЮГ,
ЦТП Др.ВЕБ, "Дніпровагонмаш", "Дніпротяжмаш", 
  РСП Украерорух; представники видавничих будинків Софтпреcс і ІТС, а також видавництва Нова-Ньюс.
 
У перший день семінарів - 6.10.2005 у день компанії "Вектор" були представлені наступні виступи:
  Від імені керівництва компанії "Вектор", тих, що зібралися гостей семінару у своєму вступному слові вітав Вадим Стародубцев.
  Потім Вадим Стародубцев коротко зупинився на продукції, що представляється "Вектором" на ринку України. Він відзначив, що компанія Вектор постійно стежить за тенденціями розвитку ринку телекомунікацій і постійно пропонує свої нові розробки для ринку України під власними торговими марками Dynamix і Vector. Компанія Вектор також традиційно представляє на ринку України продукцію своїх закордонних вендорів - ADC-Krone, AXXESSIT, Corecess, GVC Corp., Moxa Group, Tainet Comm. System Corp.
   У завершенні виступу пан Стародубцев висловив свою надію, що продукція представлена в доповідях на даному семінарі, буде широко використана в багатьох галузях народного господарства України.

  Від імені керівництва Видавничого будинку "СофтПрес" - уперше стали медиа-партнером даного семінару - виступив Володимир Табаков. Він коротко розповів присутнім про найбільший в Україні видавничий будинок, що спеціалізується на інформаційних і комунікаційних технологіях, що розвиває Іnternet-проекты, що активно бере участь у житті ринку. Володимир Табаков навів цифри, що стосуються видань що випускаються Софтпрессом , виразив надію що співробітництво між видавничим будинком і компанією Вектор принесе нові плідні кроки в просуванні прогресивної телекомунікаційної продукції на ринок України.
«Побудова телекомунікаційних мереж широкополосного доступу на базі облднання сімейства Dynamix» було представлено в доповіді Олеа Дударенко з компанії "Вектор", Київ.

    У презентації освітлені питання побудови мереж широкополосного доступу на основі устаткування власного виробництва з торговою маркою Dynamix - ADSL, ADSL2/2+, SHDSL, HomePNA 3.0, PowerLine, представлено технічні характеристики устаткування сімейства Dynamix, порівняльні характеристики з аналогами інших виробників, варіанти використання цього обладнання.


Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/Dynamix_Yalta.pdf

«VoIP рішення компанії "Вектор на базі сімейства обладнання Dynamix DW» представив у своїй доповіді Ігор Макаренко ("Вектор", Харків).
   У презентації розглянуті основи передачі голосу поверх IP, розглянуто варіанти голосових кодеків і їхньої переваги, детально розглянуто VoIP обладнання сімейства DYNAMIX, приведено різні схеми використання голосових шлюзів, обґрунтовані переваги використання VoIP обладнання.

Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/VoIP_Yalta.pdf
«Організація мереж мультисервисного доступу на обладнанні компанії "ASOTEL". Мультисервісний доступ на базі технологій ADSL, SHDSL, HomePNA і Ethernet» представив у своїй доповіді Олександр Іванов ("Вектор", Харків).

  Об'єктом розгляду доповідача стала широкополосна мультисервісна мережа з інтеграцією послуг (голос, відео, дані). Були розглянуті основні широкополосні технології доступу : ADSL. G.SHDSL, VDSL, Ethernet і HomePNA в інтеграції з підтримкою мультисервісності у виді класів послуг і типів послуг, а так само були запропоновані варіанти побудови широкополосної мультисервісної мережі, використовуючи нове обладнання, пропоноване компанією Vector.


Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/multiservice_Yalta.pdf
«Новинки телекомунікаційного обладнання партнера Вектора - компанії Tainet – SHDSL серія, оптичні мультиплексори» - тема доповіді Олеа Дударенко з компанії "Вектор", Київ.

  
У презентації були освітлені: уже добре відомі в Україні професійні модеми і модемні стійки, MSDSL модеми серії Xstream, поновлені системи доступу Mercury 800G і Mercury 3600+, нові модулі введення/виведення з підтримкою функції передачі голосової сигналізації для сімейства Mercury, SHDSL модеми - маршрутизатори серії Scorpio 1400, голосові шлюзи Venus 2804/2832, оптична система доступу MUXpro 700.

Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/tainet_Yalta.pdf
«Обладнання компаній MOXA Technologies і MOXA Networking для створення высоконадійних, промислових систем, що резервуються автоматизації» представив на семінарі Олесь Черник ("Вектор" Львів).

  У презентації розглянуті всі сімейства обладнання компаній MOXA Technologies і MOXA Networking для побудови індустріальних систем автоматизації, детально розглянуті питання використання індустріальних Ethernet комутаторів, відеосерверів, серверів доступу для пристроїв з послідовним інтерфейсом серії NPort, медіаконверторів, бездротових серверів, а також новинки, що незабаром з'являться на ринку України МОХА.

Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/MOXA_Yalta.pdf
«Новинки обладнання партнера Вектора - компанії Corecess - xDSL мультиплексори серії 6808, 6804N і 72ХХ» були представлені в доповіді Валентина Вакули ("Вектор", Харків).

  У презентації, були освітлені: коротка історія створення компанії Corecess, xDSL рішення (як DSLAM різної щільності і різних типів DSL, так і периферійне обладнання), приведені детальні технічні характеристики, освітлені програмне забезпечення і більш детальне - характеристики нових перспективних ADSL2+ DSLAM серії 72хх.


Презентація -->
ftp://ftp.vectorkiev.com/pub/Yalta_2005/Corecess_Yalta.pdf

   Присутній на семінарі керівник Московського представництва Corecess Александр Хо вручив сертифікат Олександрові Іванову - технічному директору компанії
Вектор - як сертифікованому фахівцеві з технічної підтримки устаткування Corecess в Україні.

7.10.2005 відбувся день семінарів компанії "Об'єднання ЮГ"

Інформація про доповіді, присвячених проблемам інформаційної безпеки, буде представлена на сайті ЗАТ "Об'єднання ЮГ".

   Ми сподіваємося, що інформація, що представили на семінарі провідні спеціалісти компанії "Вектор" і ЗАТ "Об'єднання ЮГ" була і буде корисною як службам автоматизації, так і службам захисту інформації банків, провайдерів послуг, промислових підприємств.

   Як завжди, усі присутні на семінарі змогли проявитися себе в спортивних змаганнях і оглянути прекрасні визначні пам'ятки Ялти.


 
 
 

Медіа - партнер 
видавництво СофтПрес
Партнер семінара Антивірусний захист -
ЦТП Др.ВЕБ