This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=59408 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-27. The original page over time could change.
«ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!»
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
27/08/2011
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / «ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!»

Прес-релізи та коментарі

«ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!»

25.10.2007

ВАТ «Укртелеком» постійно працює над розширенням спектру сервісів, які надаються клієнтам послуги «ОГО!». Пропозиції, об’єднані у пакеті «ОГО+», є унікальними для українського ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Уже сьогодні користувачі послуги «ОГО!» можуть безкоштовно тестувати та користуватися двома ключовими сервісами, включеними до пакету - «ОГО!ПОРТАЛ» та «ОГО!АГЕНТ».

«ОГО!ПОРТАЛ» дозволяє клієнту Інтернет-послуг Укртелекому  легко та швидко створити власний сайт, з обсягом до 1 Гбайт (у майбутньому обсяг буде збільшено до 5 Гбайт). Така послуга стане у нагоді як користувачам фізичним особам, так і споживачам, які займаються власним бізнесом та хочуть зробити його більш ефективним.

Для фізичних осіб дуже зручною є функція створення власної фотогалереї та забезпечення доступу до неї своїх родичів, друзів  та знайомих. Такий власний сайт також дає можливість обмінюватись думками, спостереженнями, напрацюваннями із відвідувачами Вашого сайту, отримувати коментарі від них.

Для клієнтів, які ведуть власний бізнес, створення сайту дасть можливість розповісти потенційним клієнтам/партнерам про свою компанію, презентувати свої вироби, послуги.  Розміщуючи документи в розділі «Папки», Ви забезпечите доступ до цих документів з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернет і можете суттєво скоротити обсяги будь-яких розсилок (факсів, e-mail), а також  власну залежність від носіїв інформації.

Ваш сайт працює 24 години на добу та сім днів на тиждень.

Для створення сайту користувачу не потрібні спеціальні навички, адже сервіс забезпечує структурування та організацію дискового простору для створення сторінки новин, щоденника (блогу), фотогалереї, сховища даних. Прості функції «каталогу користувачів»  дозволяють керувати правами доступу  до сайту: надавати та обмежувати право відвідувати сайт, вносити зміни/правки, залишати повідомлення, отримувати/залишати документи в сховищі. Адреси сайтів, створених у  «ОГО!ПОРТАЛі» підтримуватимуться в доменній зоні ukrfile.net, сервіс також обслуговує власні адреси користувачів з інших доменних зон. 

Комунікатор «ОГО!АГЕНТ» поєднує у собі кілька зручних та вигідних для клієнтів пропозицій. Користувач комунікатора може безкоштовно розмовляти з іншими клієнтами «ОГО!АГЕНТа». Крім того, «ОГО!АГЕНТ» забезпечує обмін миттєвими повідомленнями між його користувачами, інформування  про надходження нових листів до поштової скриньки «Укрпост» та про нових відвідувачів, повідомлення, коментарі на персональному сайті користувача  в «ОГО!ПОРТАЛі». Завдяки потужній транспортній мережі Укртелекому досягається висока швидкість та миттєвість передачі інформації.

Для користування сервісом «ОГО!АГЕНТ» потрібно лише обладнати  свій комп’ютер звуковою картою, навушниками та мікрофоном.

Замовити обидві послуги просто – потрібно зайти на сайт http://my.ukrtelecom.ua/ та  перейти на cайт http://ukrtelecom.ogoportal.net/.

З наступного року компанія планує комерційний старт проекту  розширеного «ОГО+». Кількість сервісів, включених до пакету, та їх можливості значно розширяться. Зокрема, до пакету також увійде поштова скринька «Укрпост», до 5 Гбайт збільшиться  обсяг сайтів, створених на  «ОГО!ПОРТАЛі», а до  «ОГО!АГЕНТа»  буде включено значну кількість безкоштовних  хвилин для дзвінків на  стаціонарні номери Укртелекому.

Для довідки:

Послуга «ОГО!» -  постійний високошвидкісний  канал доступу до мережі Інтернет, який організовано  по телефонній лінії з використанням технології  ADSL.

Послугу «ОГО!» компанія представила у Києві восени 2005 року, а у 2006 році послуга стала доступною  мешканцям всієї України. Найбільше користувачів споживачів послуги   зосереджено у великих обласних центрах та, звісно ж, у Києві.  Однак,  чимало клієнтів і у  райцентрах, селищах міського типу та селах, де «ОГО!»  чи не єдина можливість для масового користувача підключитися до високошвидкісного Інтернету.

Для абонентів Укртелекому  зручність цієї послуги полягає у тому,  що вони  отримують високошвидкісний Інтернет, при цьому телефонна лінія залишається вільною. Крім того, послуга «ОГО!»  пропонується в кредит, час перебування абонента в Інтернеті не обмежується. Плата за цю послугу, як і оплата рахунку за телефоні переговори, здійснюється на початку наступного місяця. До того ж, наші абоненти мають можливість самостійно  розміщувати заявки  на підключення «ОГО!»  за допомогою веб-сайту  http://my.ukrtelecom.ua/, а  потім контролювати  і  керувати своїм рахунком, вибирати та  змінювати тарифні пакети.

Зважаючи на зручність, доступність та  якість послуги, попит на неї постійно зростає. На середину жовтня 2007 року користувачами послуги «ОГО!» стали понад 170 тисяч абонентів.


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



МИТТЄВЕ поповнення

рахунку мобільного зв'язку ПАТ "Укртелеком"
+380

Останні новини

23.08.2011
Вітаємо нових переможців рекламної акції «Мобільний коктейль»!
22.08.2011
Укртелеком відкрив у Львові найбільший з нових універсальних фірмових центрів продажу послуг та...
17.08.2011
Кількість абонентів мобільного зв’язку Укртелекому зросла у липні на 15 тисяч!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18