This version of the page http://www.zbank.com.ua/index.php?id=180 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-26. The original page over time could change.
Златобанк - ваш персональний банк

Правління


Якіменко Олена Анатоліївна
Голова Правління

Конкурентоспроможність банку в сучасних економічних умовах залежить не тільки і не стільки від переліку послуг, які надаються Клієнтам, він приблизно однаковий в сучасних банках, а від того, наскільки банк уважно ставиться до потреб своїх Клієнтів, як оперативно він реагує на їх прохання та побажання, з яким професіоналізмом вирішуються питання, що виникають у Клієнтів.

Виважене поєднання лінійки високоякісних продуктів, конкурентоспроможних тарифів, індивідуальний підхід до кожного Клієнта, застосування системи персонального менеджменту – private-banking, дозволило АТ «ЗЛАТОБАНК» розвинути довгострокові та взаємовигідні відносини з існуючими Клієнта - ми та залучити нових.

Чисельність Клієнтів, які сьогодні довіряють АТ «ЗЛАТОБАНК», неухильно зростає. Тому АТ «ЗЛАТОБАНК» продовжує позиціонувати себе як персональний банк. Приріст валюти балансу, поліпшення показників, збільшення прибутків, зміцнення клієнтської бази – все це говорить про те, що довіра до Банку зміцнюється, і обрана нами стратегія Private Banking – правильна.

 

Штелик Вячеслав Митрофанович
Перший Заступник Голови Правління

Дбайливе ставлення до традицій банківської справи, вдосконалення майстерності та встановлення вагомих довгострокових взаємовідносин з Клієнтами – основні складові успіху динамічного розвитку АТ «ЗЛАТОБАНК».

Ми відомі своєю послідовністю у встановленні та розвитку плідних взаємовигідних стосунків з Клієнтами. Приділяючи велику увагу дослідженням і новим розробкам, ми створюємо продукти, послуги і рішення, які мають попит перш за все тому, що вони створені на користь Клієнтів і як відповідь на їх потреби і побажання.

Банк ставить за мету не просто професійно і якісно обслуговувати Клієнта, але і створювати спільно з ним інфраструктуру управління бізнесом, капіталом, активами і ризиками, яка, окрім фінансової користі, зможе надати нашому Клієнтові більше стабільності та впевненості в завтрашньому дні для себе, своїх близьких і партнерів.

У цьому ми бачимо нашу соціальну відповідальність.

 

Первак Леонід Миколайович
Заступник Голови Правління з корпоративного та індивідуального бізнесу

Зона відповідальності – весь спектр продажу банківських послуг юридичним і фізичним особам, розширення клієнтської бази, розробка та впровадження нових банківських продуктів та технологій.

Відповідає за наступні напрямки роботи Банку:

  • Розвиток продажів продуктів корпоративного та індивідуального бізнесу;
  • Private Banking;
  • Активні операції з юридичними та фізичними особами;
  • Залучення вільних коштів юридичних і фізичних осіб;
  • Співпраця з фінансовими та бюджетними установами;
  • Документарні операції;
  • Розвиток бізнесу пластикових карток та мережі банкоматів.

 

Косов Анатолій Сергійович
Начальник Департаменту казначейства АТ «ЗЛАТОБАНК»

Забезпечення ліквідності, залучення/розміщення ресурсів, контроль надплатіжною позицією банку, контроль дотримання економічних нормативів.

Минулий рік став для нас не тільки періодом напруженої роботи і реалізації проектів, але також і роком своєчасних та ефективних рішень, що дозволяють оперативно реагувати на виклики часу та умови, що змінилися. Також хочу щиро подякувати нашим партнерам і клієнтам за співробітництво. Багато в
чому нашими досягненнями ми зобов'язані саме Вам. Ми готові й далі йти до успіху разом з Вами!

 

Кирдода Валентина Іванівна
Головний бухгалтер

Бухгалтерський облік в АТ «ЗЛАТОБАНК» – це складова системи обліку, що включає сукупність правил, методик та процедур обліку для виявлення, вимірювання, реєстрації, накопичення, узагальнення, зберігання та передавання інформації про операції банку зовнішнім користувачам, а також внутрішнім користувачам для прийняття управлінських рішень.

Головний бухгалтер Банку забезпечує:

  • дотримання єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку;
  • організацію контролю за відображенням в бухгалтерському обліку всіх операцій, які здійснюються банком;
  • складання і подання у встановлені строки фінансової, статистичної та податкової звітності;
  • організація контролю за здійсненням банком функцій агента валютного контролю за операціями Клієнтів;
  • контроль за дотриманням нормативних актів і вимог податкового законодавства України;
  • контроль за своєчасним та достовірним відображенням банківських операцій в податковому обліку.

 

Боровська Наталя Вікторівна
Начальник Юридичного департаменту

Основними завданнями Департаменту є організація і виконання правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне тримання вимог актів чинного законодавства України

Юридичний департамент здійснює наступні функції:

  • організація й забезпечення захисту законних інтересів Банку;
  • участь у розробці банківських документів;
  • представлення інтересів Банку у взаємовідносинах з Клієнтами та іншими фізичними та юридичними особами з правових питань;
  • представлення інтересів Банку в органах державної влади і управління, контро-люючих органах при вирішенні правових питань;
  • ведення позовної роботи та захист у встановленому порядку інтересів Банку.