This version of the page http://tab.net.ua/registration/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-26. The original page over time could change.
TAB
[укр]
[рус]
 

Реєстрація
 
 
Про ТАБ Реєстрація F.A.Q.
Знайди усе, що тобі потрібно тут
розширений пошук

Реєстрація

Tab це унікальна соціальна мережа, яка дозволяє користувачам створювати свої особисті сайти та користуватися такими послугами як файловим обмінник, фотогалерея, пошта, блог, мессенджер, анкета на сайті знайомств, оголошення та можливість виставляти свої лоти на аукціон. Ви отримуєте унікальний сайт, ваш логін на ТАБі, є адресою вашого сайту та e-mail, наприклад vasia.tab.com.ua та vasia@tab.com.ua.

Адміністрація порталу надає вам необмежену кількість місця для завантаження ваших файлів, але всю відповідальність за розміщену інформацію несе користувач, що розмістив її. Адміністрація сайту не несе будь-яку юридичну відповідальність за розміщену користувачем інформацію.

Адміністрація сайту залишає за собою право змінювати чи видаляти інформацію, розміщену користувачем (якщо вона суперечить законам і Конституції України, чи адміністрація порталу матиме вагому причину для знищення розміщеної інформації).

Адміністрація сайту попереджає про те, що якщо через 31 день після створення сайту користувачем він буде залишатися пустим і не містити жодної інформації, сайт буде знищено.

Для розширення спілкування інші користувачі ресурсу можуть переглядати деяку вашу особисту інформації чи ваші файли, але ви можете контролювати приватність своєї інформації та редагувати її.

Адміністрація потралу має право відправляти на пошту, зазначену вами, чи створену на Табі, інформацію, що стосується роботи сервісу чи вашого аккауту на ньому.

Безпека вашого аккаунту і сайтів, створених на Табі захищена паролем, введеним вами, та введеним вами запитанням і відповідю для відновлення паролю.

Адміністрація Табу гарантує конфіденційність при використанні користувачем поштового сервісу Табу та месенджеру QMessenger.

І на завершенння: Адміністрація завжди має рацію, тобто:
Учасник погоджується з тим, що адміністрація не несе відповідальності за можливі перешкоди у наданні сервісу Відповідальність за зміст розміщених матеріалів несе той, хто розмістив дану інформацію.

Адміністрація залишає за собою право на зміну чи додавання принципів роботи порталу, а також на зміну цих правил, про що повідомить користувачів порталу.

адмін . для запитань і відповідей . реклама на сайті
ICQ :  464-008-224
Адміністрація не створює контент сайту,
тому з усіма претезіями звертайтися до власників окремих ТАБів

QWERT-media
© 2007-2011