This version of the page http://www.nautilus-gurzuf.com/ua/dlya-inostrannyh-grazhdan (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-25. The original page over time could change.
ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН | АПАРТАМЕНТЫ В ГУРЗУФЕ
Ukr Rus
Вiддiл продажу:
+38 (050) 424-07-97, 424-08-78
+38 (044) 221-36-33, 221-36-30

Без вихідних: з 9:00 до 20:00

ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН

Юридичні гарантії і порядок придбання нерухомості іноземними громадянами на території України.

Інвестори після закінченн будівництва отримують квартири у власність. Ці приміщення реєструються в БТІ і на них видається державне Свідоцтво про право власності. Ця власність юридично захищена в Україні так само як і власність у Росії, Казахстані або у будь-якій Європейській країні - квартира, гараж, будинок, ділянка і т.д.

Власник нерухомості має повне право володіти та розпоряджатися цією власністю: користуватися самостійно, здавати в оренду, дарувати, продавати, передавати у спадок і т.д. Тут немає ніяких обмежень.

Грошові кошти, вкладені іноземними громадянами в нерухомість Криму, можуть бути нескладно переведені в статус іноземних інвестицій. Необхідно лише при оформленні угоди зареєструвати платіж в Сімферопольському відділенні Національного Банку України.

Надалі, якщо буде потрібно, статус іноземних інвестицій дає можливість вивезти з України витрачені на придбання нерухомості кошти без будь-яких податків.

Податок на репатріацію з України прибутку, отриманого від інвестицій, становить 15% (самі інвестиції виводяться без податків) - стільки ж, скільки і в Росії для іноземних інвесторів.

Захист майна, проінвестованих коштів та прибутку, одержаного при продажу майна, на Україні гарантована законом. Законодавство і правозастосувальна практика в цій галузі на Україні відповідають європейським і російським нормам..