This version of the page http://www.vippo.lutsk.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-22. The original page over time could change.
ВІППО » Новини
          
Головне меню

Про нас

Структура

Навчання

Магістратура

Конференції, семінари

План роботи ВІППО

Зовнішнє оцінювання

Музей освіти

Бібліотека

Посилання

Контакти

Дистанційне навчання

Християнська етика

Олімпіади та конкурси

Наші партнери

Pestalozzi Network in Ukraine

 
Науково-методичний журнал
 
Новини ВІППО

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Наступна | Остання
Наказ МОНМСУ «Про підготовку до серпневих конференцій»
Сер 11
19

Інститут надсилає методичний лист з питань позашкільної освіти для використання при підготовці до серпневих конференцій 2011 року. Лист розміщено на сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти www.iitzo.gov.ua.

Докладніше»

Нагору
 
Семінар Ради Європи
Лип 11
19

Основна мета програми Ради Європи «Освіта для міжкультурного взаєморозуміння та сталої демократії» полягає в перетворенні на реальність ключових принципів програмового документу Ради Європи «Біла книга з міжкультурного діалогу». Це означає прийняття рішучих заходів з тим, щоб надати школі можливість бути інструментом для передачі демократичних цінностей та створення необхідних умов для міжкультурного діалогу.

Докладніше»

Нагору
 
Всеукраїнський семінар «Ярмарок педагогічних ідей (природничі науки)»
Чер 11
17

Всеукраїнський семінар «Ярмарок педагогічних ідей (природничі науки)», який відбувся 15-16 червня 2011 року на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, об’єднав кращий досвід роботи науковців, методистів, вчителів географії, біології, хімії, фізики Волині та України. Метою семінару було висвітлення і обговорення актуальних питань викладання природничих дисциплін у сучасному навчальному закладі через презентацію досвіду інноваційної діяльності педагогів.

Докладніше»

Нагору
 
Семінар видавництва НАСНЕТТЕ
Чер 11
14

9 червня, у рамках курсів підвищення кваліфікації вчителів французької та німецької мов, представниця французького видавництва НАСНЕТТЕ з м.Київ, пані Ірина Власенко, провела семінар для волинських вчителів французької мови, на якому представила новинки видавництва для початкової школи та підлітків, а також продемонструвала методику навчання за підручниками та аудіо і відео доповненнями навчально-методичних комплектів даного видавництва, які отримали гриф МОНУ і рекомендовані до використання у навчальному процесі.

Докладніше»

Нагору
 
Всеукраїнська науково-практична конференція «Моделювання шляхів змін в закладах освіти регіону»
Чер 11
10

23 – 26 травня 2011 року на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Моделювання шляхів змін в закладах освіти регіону». Вона стала логічним продовженням семінару – тренінгу «Флагмани змін в освіті» ( ІІ сесія) в рамках польсько-українського проекту «Лідери освітніх ініціатив».

Докладніше»

Нагору
 
Міжкафедральне засідання на тему «Науково-методичне забезпечення управлінської діяльності керівників освіти та навчальних закладів»
Чер 11
09

6–7 червня 2011 року на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося міжкафедральне засідання на тему «Науково-методичне забезпечення управлінської діяльності керівників освіти та навчальних закладів», у якому брали участь співробітники кафедр управлінської діяльності трьох інститутів післядипломної освіти – Рівного, Луцька та Хмельницького.

Докладніше»

Нагору
 
Семінар – тренінг «Флагмани змін в освіті» ( ІІ сесія) в рамках польсько-українського проекту «Лідери освітніх ініціатив»
Чер 11
08

23-28 травня 2011 р. на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар – тренінг «Флагмани змін в освіті» ( ІІ сесія) в рамках польсько-українського проекту «Лідери освітніх ініціатив». У 50-ти годинному навчанні взяли участь 25 педагогів області. Мета навчання полягала у професійному розвитку учасників семінару – тренінгу: вдосконаленні навичок проектної діяльності, формуванні вмінь проведення самооцінювання роботи навчального закладу, визначенні підходів до проведення локальних змін в навчальних закладах.

Докладніше»

Нагору
 
Обласний семінар-практикум вчителів історії на тему «Сучасні підходи до використання краєзнавчого матеріалу на уроках та позакласній роботі»
Чер 11
01

12 травня 2011 року Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти та Відділом освіти Любешівської РДА на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Велика Глуша було проведено обласний семінар-практикум вчителів історії на тему «Сучасні підходи до використання краєзнавчого матеріалу на уроках та позакласній роботі». Мета семінару – обговорення та обмін досвідом стану краєзнавчо-пошукової роботи в школі, розробка сучасних підходів до науково-дослідницької роботи учнів в історичному краєзнавстві.

Докладніше»

Нагору
 
Програма обласного семінару завідувачів районних( міських) методичних кабінетів
Тра 11
20

Розвиток творчої обдарованості педагогічних кадрів, учнівської молоді є предметом особливої уваги в системі науково-методичної роботи, одним із пріоритетних напрямів діяльності районних (міських) методичних кабінетів, загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів. Саме обдарована особистість здатна досягти високих результатів, успіхів у навчанні, праці, у житті. Надзвичайна роль у формуванні пізнавальних здібностей, інтелекту належить учителю, розвитку творчого потенціалу якого слугує методична служба як особлива складова освітнього середовища. Про це ще раз засвідчив семінар завідувачів районних (міських) методичних кабінетів з теми : «Науково-метотодичний супровід розвитку творчо обдарованої особистості в контексті сучасної парадигми освіти», проведеного на базі інституту післядипломної педагогічної освіти та освітніх установ міста Луцька 27-28 квітня 2011р.

Докладніше»

Нагору
 
Особливості профорієнтаційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами
Тра 11
18

Особливості профорієнтаційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами

Докладніше»

Нагору
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Наступна | Остання
 
Архів новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Всі новини »

 
Фотогалерея
 
Статистика

  Повідомлень в книзі: 53

  Зараз на сайті: 2