This version of the page http://www.dynamix.ua/news/27_12_05.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-22. The original page over time could change.
27.12.2005 Надійшли в продаж нові мости Ethernet в Powerline зі швидкістю 85 Mbps DYNAMIX PL-E (85 Mb)

 RU    EN

Головна | Продукція Прайс Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

27.12.2005 
Надійшли в продаж нові мости Ethernet в Powerline зі швидкістю 85 Mbps
DYNAMIX PL-E (85 Mb)


 
Крупніше -->


   
DYNAMІ PL-E (85 Mb) - новий міст Ethernet - Powerlіne застосовується для підключення (об'єднання) будь-яких Ethernet пристроїв до (в) локальної мережі за допомогою електричної мережі. DYNAMІ PL-E (85 Mb) забезпечує швидкість до 85 Mbps і має гарантовану надійність устаткування промислового класу. Завдяки високій швидкості передачі даний пристрій може знайти широке застосування для передачі відео й аудіоінформації, ІPTV (TV по ІP мережі), голосового трафіка, онлайн ігор і т.п.Користувачу більш немає необхідності витрачати час і гроші на прокладку кабелю, свердлити стіни і т.п. Тепер підключення вашого високошвидкісного модему просто і швидко, його просто необхідно закріпити на стінці. І все це на вже існуючому кабелі!
    Міст Ethernet - Powerlіne дозволяє користувачам швидко приєднувати комп'ютери, роутеры, Інтернет-шлюзи в тому числі і DSL, а так само поєднувати інші Ethernet пристрою по вже існуючому мережному электро-кабелю.
   
З пристроєм поставляються засоби забезпечення безпеки мережі, що дозволяє сконфигурировать домашню чи офісну мережу так, щоб ізолювати її від зовнішнього несанкціонованого втручання.

 

Приклади застосування:


Детальніше:
http://www.dynamix.ua/prod/pwli/dynamix_pl_e_85.htm