Понеділок, 15/Сер/2011, 05:59 Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Меню сайту
  • Головна сторінка
  • Діяльність Інституту
  • Статті
  • Бібліотека
  • Фотоальбом
  • Форум
  • Поетична сторінка
  • Гостьова книга
  • Партнери
  • Розміщення реклами
  • Зворотній зв'язок
  • Онлайн гра "ПЕРЕДОВАЯ"
  • Наші банери
Категорії
Європейська інтеграція
Анонси. Події
Політикум
«Україна має талант»
Телеканал «СТБ»
Громада та влада
Людина. Особистість
Довкілля
Економічні новини
Грантові програми, конкурси
Законодавство
Національна ідея
Мистецтво та культура
Молодь
ЄВРО-2012
Спорт
Освіта та навчання
Медицина
Соціум
Церква та суспільство
Погляд. Версії
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Свята. Пам'ятні дати
Кіностудія "Віател"
Українська кухня
Український гумор
Різне
Google




Останні статті
[21/Трав/2011]
[Церква та суспільство]
Про Перемогу, яку ми не знаємо
[24/Січ/2011]
[Людський розвиток]
Пам’ятаймо подвиг Олекси Гірника
[12/Січ/2011]
[Етнос та Нації]
Нацистський вищир термоядерного монстра
[20/Груд/2010]
[Людський розвиток]
Процес 59-ти. 70 років тому НКВД засудив до розстрілу кількадесят юнаків і дівчат
[15/Груд/2010]
[Людський розвиток]
Трагедія дворянського роду Комаровських – предтеча Голодомору
Реклама
Бібліотека. Нове
[10/Жов/2010] [Історія]
Олександр Ткачук: Червоні партизани у світлі нових документів
[20/Вер/2010] [Історія]
Красные партизаны Украины 1941-1944
[26/Квіт/2010] [Законодавство України]
Поіменне голосування про ратифікацію Угоди між Україною та РФ з питань перебування Чорноморського фл
[30/Лис/2009] [Історія]
Голодомор 1932 - 1933 рр. на Чернігівщині: документи, свідчення, дослідження
[25/Вер/2009] [Історія]
НАРИСИ ВОЄННО-ПОЛІТИЧНОЇ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ (Навчальний посібник)
Знайомства
Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає

Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
georgev(58), Bedov(32), empik(33)
Вітаємо!

Мова
Інформація

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » Громада та влада
1 2 3 ... 40 41 »
На Луганщині бізнес пресують по-чорному
Координаційна рада Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України, ради Громадського руху «Вільний простір» поширила заяву до дипломатичних місій іноземних держав, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Адміністрації Президента України. Зміст – безправ’я луганських бізнесменів.
Про це повідомила прес-служба Асамблеї.
Зокрема, у заяві сказано: «Шановні панове! Україна приєдналась до Ради Європи 9 листопада 1995 року. При вступі вона зобов’язалась дотримуватись своїх загальних обов’язків згідно зі Статутом Ра... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 09/Сер/2011 | Коментарі (2)

Одеська мерія планує витратити 212 тисяч гривен на заміну шпалер
Одеська мерія планує витратити 212 тисяч гривень з бюджету міста на те, щоб прибрати зі стелі сесійної зали мерії фотошпалери.
Видання "Думская.net" має текст звернення муніципального департаменту фінансів, адресованого секретарю Одеської міськради. У ньому повідомляється про необхідність виділити 212 тисяч гривень на "термінові роботи з реставрації стелі в сесійній залі мерії".
З цього листа випливає, відзначає видання, що в порушення статті 26, пункту 23 Закону "Про місцеве самоврядування в Україні" Олексій Костусєв вносить ... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 05/Сер/2011 | Коментарі (0)

У Харкові страйкують водії та кондуктори тролейбусів
Сьогодні страйкують водії та кондуктори двох тролейбусних депо Харкова, вимагаючи погашення заборгованості по заробітній платі за півтора місяця і відрахувань до Пенсійного фонду України за два роки, повідомляє «Міський портал Харкова».
Сума заборгованості більш двом тисячам робочим склала близько 6 млн. грн., повідомляє голова профспілкової організації «Захист і справедливість» КП «Міськелектротранс» Андрій Ільгов.
Крім відновлення відрахувань до Пенсійного фонду і виплати зарплати, страйкуючі також вимагають зупинити дробле... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 02/Сер/2011 | Коментарі (0)

Боротьба за землю в Софіївській Борщагівці на Київщині
Голова Юрій Денисенко приїхав до місця роботи після того, як спрацювала сигналізація.
Каже, одразу звернувся до правоохоронців. Однак...
“Ніхто не затриманий, двері з середини заблоковані, коли пробувала міліція взламувати двері, бризкали з балончика через двері, замість цього стоять і нікого не пускають і щось там відбувається в сільській раді, я не знаю що”, - каже голова сільської ради Софіївської Борщагівки Юрій Денисенко.
Прийшли захистити очільника села місцеві мешканці. Мовляв, він не дає приватизувати землі, том... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 06/Лип/2011 | Коментарі (0)

На День незалежності Білорусі заарештовували всіх, хто аплодує
У Мінську та інших містах Білорусі в неділю ввечері пройшли несанкціоновані акції "мовчазного протесту", організовувані активістами через соціальні мережі.
Опозиційні сайти повідомляють про затримання і діях міліції щодо припинення мітингів. За їхніми відомостями, ОМОН діяло жорстоко, били журналістів. В одного забрали фотокамеру і топтали її на землі ногами.
У Мінську за кілька годин до початку акції в центр почали стягуватися сили безпеки і машини для перевезення затриманих. На вулицях і площах спостерігалося велике скупченн... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 04/Лип/2011 | Коментарі (0)

Депутати висловили недовіру міському голові Ніжина Приходьку М.В.
30 червня Ніжинська міська рада на позачерговій сесії прийняла рішення про недовіру міському голові Приходьку М.В. та вирішила створити контрольну депутатську комісію за фактами порушень законодавства міським головою.
Депутати Ніжинської міської ради шостого скликання відповідно до п.10 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування “висловили недовіру міському голові, який є членом Партії регіонів.
За це рішення проголосували 27 депутатів . Серед них представники різних партій, а саме, ВО “Батьківщина”, “Удару”, ПЗУ, “Силь... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 02/Лип/2011 | Коментарі (0)

Чернігівщина: трьох голосів не вистачило для зняття голови Менської райради
24 червня 2011 року 21 депутат із фракцій Української народної партії, «Батьківщини» та інші небайдужі внесли до порядку денного сесії Менської районної ради Чернігівської області питання «Про недовіру голові Менської районної ради Роговенку Володимиру Івановичу та звільнення його з посади голови Менської районної ради».
Представники від УНП Василь Леоненко, Сергій Костючок, Юрій Кот, від «Батьківщини» Лариса Мацишевська, Михайло Кот, від Партії регіонів Валерій Кіндер і Микола Двойнос звинуватили голову районної ради у підробці доку... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 26/Чер/2011 | Коментарі (0)

Як уряд «знижує» інфляцію за допомогою планових платежів за електроенергію
Ще продовжується обурення споживачів Чернігова на свавілля ПАТ «Чернігівгаз» з погрозами відключити газ тим, хто вчасно не укладе так званий типовий договір, а тепер за їх обдирання взявся інший монополіст – ПАТ «Чернігівобленерго». Він теж хоче покращити власний добробут за рахунок людей. Воно і не дивно, бо навіть місцева влада не бажає захищати свою громаду – Чернігівський міський голова відмовився ініціювати громадські слухання щодо дій газового монополіста. А це сигнал діяти.
Судіть самі.
З червня цього року банківські ус... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 23/Чер/2011 | Коментарі (0)

У Прилуках відбувся мітинг проти закриття стратегічного підприємства
17 червня, під стінами прилуцького заводу “Білкозин” відбувся мітинг робітників підприємства, які вимагали від власників погасити заборгованість по зарплаті, що не виплачувалась з лютого цього року. Мітинг працівників також підтримали активісти мережі громадянської дії “ОПІР”.
“В наслідок непродуманої політики, в 2007-му році унікальний за своїм обладнанням завод, було продано російським інвесторам які не виконують взятих на себе зобов?язань. Наразі “Білкозин” має борг у 100 млн. грн.” – говорить коо... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 18/Чер/2011 | Коментарі (0)

Протести. На центральну площу Мінська вийшла міліція
Мінська міліція оточила Жовтневу площу, де ввечері 15 червня має пройти несанкціонована акція. Про збір на площі, де розташована адміністрація президента Білорусі Олександра Лукашенко, повідомляли через соціальні мережі в інтернеті.
Міліціонери в чорній формі обнесли площу огорожами, а в декількох місцях поставили турнікети для проходу на її територію. Біля них чергують співробітники міліції з металодетекторами. Спецназівці ходять по периметру площі, де стоїть машина зі звукопідсилювальної апаратурою.
За даними "Нашої Ниви", ... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 15/Чер/2011 | Коментарі (0)

Чернігівщина: сільська громада добилася ремонту дороги
На початку червня ц.р. нарешті почалися ремонтні роботи на шляху, який з’єднує село Кархівку Чернігівського району Чернігівської області з трасою Київ – Славутич.
Цьому передували акції протесту сільської громади щодо її руйнування під час знову ж таки ремонту дороги Київ – Славутич (там планувався проїзд високого «начальства»). Протести висвітлювали практично всі національні телеканали та інші засоби масової інформації. Активну позицію на захист інтересів мешканців села зайняла Кархівська сільська рад... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 14/Чер/2011 | Коментарі (0)

В Чернігові назріває черговий земельний скандал
В п’ятницю, 10 червня на розі вулиці П'ятницька і пр. Перемоги було розгорнуто будівництво торгового приміщення. Жителі прилеглих будинків вийшли з протестом на місце розпочатого будівництва.
До місця конфлікту прибули керівники будівельної компанії і представник міської влади, а також міліція, - передає сайт Високий Вал.
Журналіст «ПіК: Події і Коментарі» вирушив до місця конфлікту. Коли журналіст прибув на місце події, то на майданчику залишилося близько 10 людей, представник підрядника, міл... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 13/Чер/2011 | Коментарі (0)

Кияни вимагають зберегти культурну спадщину столиці України. ВІДЕО
Столичні активісти вкотре вимагають від влади зберегти культурну спадщину Києва. Навіть театралізоване дійство влаштували.
Воно, на думку учасників маршу, мало б продемонструвати "деребан історичних пам’яток".
“Ми хочемо скасування містобудівного закону, ми хочемо збереження зелених зон, ми виступаємо проти реконструкції Андріївського узвозу, ми хочемо, щоб на місці Десятинної церкви нічого не будували, залишили фундамент у тому вигляді, в якому він є, і поміняли взагалі державну стратегію”, -... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 12/Чер/2011 | Коментарі (0)

1-13 14-26 27-39 ... 508-520 521-531
Форма входу
Логін:
Пароль:
Реклама
Погода
Погода в других городах
Погода в других городах
Погода в Киеве
Погода в Донецке
Погода в Львове
Погода в Виннице
Погода в Луцке
Погода в Днепропетровске
Погода в Житомире
Погода в Ужгороде
Погода в Запорожье
Погода в Ивано-Франковске
Погода в Кировограде
Погода в Симферополе
Погода в Луганске
Погода в Николаеве
Погода в Одессе
Погода в Полтаве
Погода в Ровно
Погода в Сумах
Погода в Тернополе
Погода в Харькове
Погода в Херсоне
Погода в Хмельницком
Погода в Черкассах
Погода в Чернигове
Погода в Черновцах
Додай до Яндексу!

+ Європейська Україна

Портал чесних новин "Європейська Україна".

Афіша

Реклама


Останні новини
[14/Сер/2011]
[Довкілля]
Прогноз погоди в Україні на 15 серпня
[14/Сер/2011]
[Анонси. Події]
«Зустрічі на стародавньому Дитинці»
[14/Сер/2011]
[Освіта та навчання]
Кременчуцький університет «третього віку» навчає сивочолих студентів
[14/Сер/2011]
[Законодавство]
13 серпня набув чинності закон про скасування техогляду
[14/Сер/2011]
[Мистецтво та культура]
Народні прикмети погоди у серпні
[14/Сер/2011]
[Медицина]
10 причин полюбити персики
[14/Сер/2011]
[Анонси. Події]
Найбільший в Україні прапор розгорнуть у Чернігові на День Незалежності
[14/Сер/2011]
[Свята. Пам'ятні дати]
Свято Маковея одне з найшановніших в Україні
[14/Сер/2011]
[Анонси. Події]
14 серпня 2011 року. Цей день в історії України
[13/Сер/2011]
[Довкілля]
Прогноз погоди в Україні на 14 серпня
Пошук

завантаження ...

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Підтримай проект!

Z973768140039

R206530277917

U348324026168

 

4100180833609

Відправити SMS

Посилання

Чернігів

При використанні матеріалів гіперпосилання на upi.org.ua є обов'язковим

| Олександр Майшев © 2011 "Європейська Україна"