Про агентство Діяльність Часті питання Митці вдячні Прес-центр

Пошук

Українське агентство з авторських та суміжних прав шукає авторів, чия авторська винагорода надійшла до УААСПу та не може бути виплачена через відсутність інформації про місцезнаходження авторів. Якщо Ви один з авторів, вказаних у списку, або знаєте координати авторів, яких шукає УААСП, просимо звернутися в Управління обліку авторів і розподілу авторської винагороди. Телефон: 8 (044) 235 56 03 e-mail: distribution@uacrr.kiev.ua

ДО УААСПУ ПЕРЕДАВ АВТОРСЬКІ ПРАВА АКОРДЕОНІСТ, ЯКИЙ ПОТРАПИВ ДО КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕССА

Заслужений артист України, лауреат міжнародних конкурсів акордеоністів, єдиний в Україні володар «Золотої ліри» та перший український музикант, який потрапив до книги рекордів Гіннесса, Ігор Завадський передав свої авторські права в управління державному підприємству Українське агентство з авторських та суміжних прав.

«Сьогодні Ігор Завадський став ще одним автором, який довірив свої авторські права в управління УААСПу», - розповів в. о. директора УААСПу Олег Левченко.

Довідка

 

Державне підприємство «Українське агентство з авторських та суміжних прав» (ДП УААСП) є найпотужнішою організацією колективного управління в сфері авторського права в Україні. ДП УААСП є єдиною в Україні організацією, яка має міжнародне визнання, зокрема ДП УААСП є постійним і повноважним членом Міжнародної конфедерації авторських та композиторських товариств (CISAC), що об'єднує 222 авторсько-правових товариств у 118 країнах світу. На сьогоднішній день ДП УААСП представляє інтереси понад 6 тисяч українських авторів, а також інтереси більш ніж 2,5 мільйонів іноземних авторів, правами яких на території України управляє ДП УААСП на підставі договорів з відповідними іноземними авторсько-правовими організаціями.


 

 

Зворотній зв`язок
Мапа сайту
Контакти
© CiM, 2008 - разработка, создание сайтов, создать сайт
Усі матеріали, розміщенні на сайті, є власністю Агентства. Сайт призначається тільки для власного та некомерційного використання. Передрук матеріалів сайту дозволяється тільки з використанням гіперссилки на Українське агентство з авторских та суміжних прав.