This version of the page http://www.brend-a.com/?id=23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-10. The original page over time could change.
Brend-A, Розробка сайтів, Веб-дизайн, Львів, Україна -
Чи потрібен Вам інтернет-сайт, який допоможе розвивати Ваш бізнес?
Що таке сайт? Для чого Вам сайт? Скільки коштує створення? Аргументи "за" або для чого це нам? «…про те, що варто пам’ятати!»
Що це ? Неосвіченість чи небажання розвиватись…?
Доволі часто спілкуючись із потенційним клієнтом з’ясовуєш, що розуміння поняття «сайт» має нечітке формулювання та уявлення. Чи не через це менеджери змушені замість «сайту» вживати - «інтернет-сторінка». Проте останнє нерідко хибно трактується як послуги провайдера і у відповідь лунає: «А в нас вже є інтернет».
Хоча за нашими спостереженнями, найбільш незабутньо звучить хітова відповідь, яка вже не лякає і абсолютно не дивує досвіченого менеджера: «А в нас є інтернет сторінка, слухайте адресу …», - і тут звучить незабутнє на перший погляд, - name_company@gmail.com
Правда, часто звучить набагато банальніша відповідь: «Для чого нам інтернет-сторінка, якщо у нас інтернету немає».
Отже, давайте розставимо усі акценти..
Що ж таке сайт?
Цутуючи… wikipedia.org:
Веб-сайт, або просто сайт (англ.website, від web – паутина, «веб» і site – «місце») – це одна або сукупність веб-сторінок, доступних в інтернеті з допомогою протоколів HTTP; сукупність всіх загальнодоступних веб-сайтів є Всесвітня мережа. Сторінки веб-сайта об'єднані спільною корневою адресою, а також звичайною темою, логічною структурою, графічним оформлення та авторством.
Цутуючи… рекламника:
Це ваша інтернет-площа, домівка чи представництво, яке завжди скаже про вас те, що Ви вважаєте за потрібне та інформуватиме про Вас 24год на добу, 365днів на рік за будь-яких погодних умов. Та в найкращому візуальному відображенні, яке Ви тільки здатні собі уявити.
Цутуючи… маркетолога:
Це Ваш інструмент співпраці з Вашими партнерами, клієнтами для налагодження Ваших бізнес- процесів. Це те, що при належному підході методично збільшує ваш об’єм продажі.
Апелюючи до традиційних прикладів:
Так от, уявіть собі, що Вас запитали: «А у Вас є власне житло, або чи не бажаєте Ви відкрити власний магазин, який потребує земельної площі?». Уявіть собі обличчя людини, яка отримує відповідь: «Для чого мені житло я по дорогах наших ходити немаю змоги», або «Так моє житло - це абонентська скринька - записуйте номер!».
Нелогічно, правда? Ото ж бо й воно…:). Так ж само нелогічно звучать відповіді на питання про доцільність створення сайту.
Для чого Вам сайт?
Сьогодні створюють персональний або бізнес-сайт для:
  • збільшення кількості покупців та налагодження оперативнішої співпраці із партнерами;
  • збільшення рекламної площі, яка завжди Ваша та практично безкоштовна;
  • для можливості створення очевидної конкурентної переваги на ринку;
  • а також для забезпечення новими можливостями для вдосконалення ваших бізнес-процесів;
  • із метою створити нові додаткові сервіси які дорого, або неможливо запровадити в традиційному світі.
Хоча не варто забувати, що можливості інтернет-комерції необмежені технічними можливостями, а лише Вашою фантазією та прагненням до ідеалу в Вашій сфері.
Незабувайте також про безперервну доступність до інформації про Вашу компанію в будь-який час незалежно від години, пори року, відсутності електроенергії та будь-яких інших непередбачуваних обставин, які присутні в наш час…
Пам’ятайте, інтернет задумувався як мережа доступна навіть на період війни, тьху-тьху-туху…)
Не зайве буде нагадати, що інтернет на сьогоднішній день - це досить потужний маркетинговий інструмент для Вашого бізнесу, яким ми часто через недосвіченість нехтуємо.
Скільки це коштує ?
Будемо чесними, хороший сайт коштує дорого - як будь-який якісний продукт. А якщо Ви прагнете, аби Ваш сайт був не лише місцем на сервері виділеним для Вас за Ваші гроші, але й ефективним інструментом під час розвитку Вашої діяльності – то Вам потрібен потужний добре продуманий ресурс.
Тут головне врахувати кілька параметрів, як зрештою і при покупці будь-якої продукції чи послуги:
Вірте, але перевіряйте бренд обраної продукції. За бренд потрібно платили, але бренд має бути гарантією якості, а не лише гарантією високої ціни.
Якщо ж ви довірили розробку такого важливого інструменту менш відомій компанії то вимоги не повинні відповідно до нижчої вартості зменшуватись. Як би там не було викидати важко зароблені гроші на вітер не варто у будь-якому випадку.
Важливо також знати, що ціни відповідно до регіону теж дуже різняться. Так для прикладу, якщо хороша інтернет-візитка в нашому рідному місці Львові коштує від 300$, то в Києві вже це оціниться від 600$.
Також обовязково дізнайтесь про рівень менеджменту в компанії розробника, про їхній підхід до розробки, тощо…
Підсумки. Аргументи за …, або для чого це нам?
Бізнес має зростати.
Престиж Вашої організації має підніматись.
Вашим відвідувачам має подобатись Ваше обличчя.
Клієнтам має бути зручно з Вами працювати.
Ваш сайт - Ваш працівник, який володіє найбільшою кількістю інформації для ваших клієнтів.
Сайт – це реклама, яка не потребує постійних капіталовкладень та затрат.
І як завжди – « Не все так просто…»
« …Про те, що потрібно пам’ятати! »
Сайт, який не цікавить самого власника, мертвий сайт. Це так само як і в бізнесі, він має два вектори: або бізнес зростає, або Ваш бізнес деградує на тлі успішних конкурентів… Власне, аналогічно з інтернет-представництвом: або Ви ним займаєтесь, або ним займаються кваліфіковані спеціалісти з компанії якій ви довірили роботу над вашим сайтом, або ж Ваш сайт існує лиш як набір html сторінок десь на сервері і абсолютно не приносить вам ніякої користі.
Будьте пильними: якщо не бажаєте займатись Вашим сайтом, тоді звикніть до того, що Вашу нішу у інтернет-просторі займуть Ваші ж конкуренти.
ПП "Бренд-А" ©