This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-18-45-49 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-08. The original page over time could change.
Люди
  • Головна
  • Огляд статей
  • Фото галерея
    • Фотоархів 2010
  • Відео галерея
  • Дошка оголошень
  • Форум
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

Щорічно, в останню неділю липня працівники торгівлі України відзначають своє професійне свято.

У цей день привітання приймають усі, хто безпосередньо пов'язаний зі сферою торгівлі та ресторанного господарства.

Торговельна справа — одна з найдавніших в історії людства. Колись торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля — одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але, перш за все, є засобом спілкування людей один з одним.

Це, мабуть, наймасовіше професійне свято, бо ж до нього мають стосунок не лише ті, хто стоїть за прилавком, а й ми – покупці, бо саме ми створюємо необхідний ринок попиту та пропозиції.

Детальніше... Додати коментар
 

Своє професійне свято «Міжнародний день офтальмології» лікарі-офтальмологи почали відзначати з 2004 року. Датою проведення став день народження знаменитого російського офтальмолога Святослава Федорова. Ідея проведення «Міжнародного дня офтальмології» належить президенту Медичної Палати Санкт-Петербурга Тамазу Мчедлідзе. Ініціативу проведення «Міжнародного дня офтальмології» підхопили в США, Греції, Угорщині, Італії, Венесуелі, Чехії та інших країнах.

Знають про це свято і в офтальмологічному відділені Гадяцької ЦРЛ. У відділенні проходять лікування не лише гадячани, а й хворі з Лохвиці, Зінькова, Пирятина та ін.

Детальніше... Додати коментар
 

Все-таки гарне свято – день народження. Йому радіють і діти, і дорослі. Адже саме в цей день іменинник чує найбільше гарних і щирих побажань та добрих слів на свою адресу, ніж у будь який інший день. Бо через буденні турботи не вистачає часу зупинитися і сказати добре слово. Ось і чекаємо ми дні народження з великим нетерпінням, скільки б свічок не було на святковому торті.

У вівторок, 2 червня, гомоніло подвір’я мешканця села Петрівки-Роменської Степана Семеновича Рухляди веселими голосами. Цього дня він святкував 90-річний ювілей. Привітати іменинника прийшли колишні колеги по роботі, сусіди, рідні.

Детальніше... Додати коментар
 

Українці, зокрема селяни, вміють робити практично все. І на підтвердження цього розповім про жителів с. Качанове Олексія Кияна та Івана Дугниста, які змайстрували собі трактор. У селі відгукуються про них тільки добре, говорять справжні господарі. То на роботі, то господарюють, то у вільний час майструють.

«Скласти трактор мріяв з дитинства. Кілька років збирав до нього запчастини. Коли основна частина була знайдена, заходилися майструвати. В основному, деталі зі списаних машин та тракторів. Раніше було легше із запчастинами, зараз важче знайти саме те, що потрібно», – розповідає Іван Дугнист.

Детальніше... Додати коментар
 

Хочеться розповісти про прекрасних людей – Василя Григоровича та Ольгу Іванівну Сіренків з села Середняки Гадяцького району.

Вони стали на весільний рушник 43 роки тому, прожили життя не в розкошах та багатстві, а в мирі та злагоді, віддаючи доброту свого серця своїм дітям та внукам.

Молодість свою Василь Григорович та Ольга Іванівна залишили у безкінечній, клопіткій сільській роботі. Василь Григорович працював трактористом, згодом на фермі та на току. У 2002 році отримав звання «Ветеран праці». «За яку б роботу не взявся, все у нього до ладу, золоті руки у нашого батька», – говорить син Олександр.

Детальніше... Додати коментар
 

Силу, міць, точність, витримку демонстрували лісівники у XIV-му обласному традиційному конкурсі вальників лісу. Цього року змагання відбулися на території Руднянського лісництва ДП «Полтавський лісгосп». Сім найвправніших чоловіків змагалися у п’яти конкурсних завданнях: заміні пилкового ланцюга бензопили, комбінованому і точному розпилюванні колод, обрізуванні сучків та звалюванні дерев.

Головною метою змагань стало не лише підвищення престижу професії вальника, а й зменшення виробничого травматизму на лісозаготівлях. За будь-яких природних умов у лісах України щоденно виконують свою складну й доволі небезпечну роботу понад 10 тисяч вальників. Окрім спортивного азарту, конкурс допомагає неупереджено оцінити загальну кваліфікацію робітників лісу, адже лісгоспи зазвичай направляють своїх кращих представників.

Детальніше... Додати коментар
 

Реклама

Коментують

  • Фотофакт
    Ви пройдіться, будь -ласка, дорогою якою кожного д... Детально...
    30.07.11 06:15
  • Купатися заборонено
    Покупаються а потім у магазинах продукти продають ... Детально...
    27.07.11 01:10
  • Купатися заборонено
    чем больше коровьих заграждений заходит в речку те... Детально...
    26.07.11 17:25
  • Техогляд відмінено не для всіx
    Ти мабуть, юний, тільки виїхав на дорогу, не знае... Детально...
    23.07.11 02:55
  • Кримінал
    а чому не перевіряють заправки - особливо деякі на... Детально...
    16.07.11 17:30

Колонка читача

На статтю «Гадяцька мільйонерша»

З подивом прочитала в місцевій газеті дану статтю, де мене звинувачують в нецільовому використанні (майже привласненні) чи-то 800,0 тис. гривень, чи-то більше 100 тис. гривень, які надійшли на рахунки...

Посилання від ukr.net

работа в харькове для студентов, погода в кировограде, авария фото, молодежные комедии, youtube, автобазар україна

Обговорюють

  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 17:01
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:57
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:49
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:45
  • RE: Увага конференція!
    Марія Миколаївна 27-07-11 14:53

Національний банк України

Курси валют 08.08.2011
100 доларів США 797.1200 0
100 ЄВРО 1128.3234 -5.9
10 російських рублів 2.8129 -0.05

Реклама