Виділені лінії Iнтернет
Статистика для кліентів
Логiн Пароль
   Укр  |   Рус   |   Eng Новини Kар`єра Видiленi лiнiї Колокейшен Контакти
Про компанію
Послуги
Пiдтримка
Новини
Статистика
 
WEB-пошта

ЧаПики: вiдповiдi на Частi Питання

Що означає пiдключення до мережi Iнтернет по видiленiй лiнiї?

При пiдключеннi до мережi Iнтернет по видiленiй лiнiї мiж провайдером i клiєнтом будується лiнiя постiйного зв'язку БЗ. Таку лiнiю ще називають некомутованою (постiйною), на вiдмiну вiд комутованої, - коли для тимчасового з'єднання з Iнтернет використовується дiюча телефонна лiнiя з мiським номером для пiдключення до модемного пулу провайдера, при цьому швидкiсть передачi даних при цьому досягає максимально 33,6-56 Кбiт/с). По обидвi сторони цiєї лiнiї встановлюється необхiдне каналоутворювальне устаткування (модеми), один з яких потiм пiдключається до клiєнтського комп'ютера.

Що таке БЗ (НС)?

БЗ - (абревiатура вiд телекомунiкацiйного термiна <Безпосереднє з'єднання>, бiльш поширене росiйськомовне скорочення НС) - це окрема 2-х провiдна телефонна лiнiя без включення в устаткування АТС. Звичайно БЗ будується вiд найближчого тех. майданчику провайдера до клiєнта по iснуючим лiнiям телефонного зв'язку.

Як вiдправити SMS з мережi Iнтернет?

Вiдправка SMS з мережi Iнтернет можлива з веб-форм розташованих за наступними адресами: UMC, SIM-SIM, Jeans, Kyivstar, Ase&Base, Djuice, WellCom, Мобi, Golden Telecom, UNI, DCC

Яку максимальну швидкiсть Ви можете надати?

Ми виконуємо пiдключення з використанням устаткування, що може працювати на швидкостях вiд 128 до 8 Мбiт/с (технологiя SHDSL, ADSL). Крiм того, можливо включення по оптико-волоконнiй лiнiї з швикiстью до 100 Мбiт/с

Якi у Вас зовнiшнi канали?

Наша компанiя використовує тiльки наземнi зовнiшнi канали, що забезпечує найвищу якiсть надання послуг. При використаннi наземних зовнiшнiх каналiв забезпечується мiнiмальна затримка проходження iнформацiї, завдяки цьому досягається найбiльша швидкiсть доступу до мережi Iнтернет.

Україна:

buran>ping video.net.ua

Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 193.111.8.156, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 1/1/1 ms

Росiя:

buran>ping www.ru

Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 194.87.0.50, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 83/84/84 ms

Європа:

buran>ping www.de

Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 195.71.90.10, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 43/44/45 ms

США:

buran>ping www.yahho.com

Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 216.194.67.117, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 134/134/134 ms

Якi в нас будуть витрати якщо наш офiс переїжджає в нове мiсце?

Якщо на новому мiсцi є тех. можливiсть пiдключення, Вам необхiдно буде сплатити перенос видiленої лiнiї (БЗ).

Яке устаткування ви використовуєте?

Наша компанiя використовує для надання послуг устаткування Сisco Systems, HP, ZyXel та iнших свiтових виробникiв.

Як вiдбувається процедура переводу доменного iменi вiд iншого провайдера?

Для того, щоб перевести доменне iм'я вiд iншого провайдера, вам необхiдно написати електронний лист нашому хост-мастеру, iз проханням перевести доменне iм'я, а копiю цього листа вiдправити хост-мастеру вашого старого провайдера. Якщо у Вашого старого провайдера немає до Вас фiнансових претензiй, доменне iм'я переноситься протягом 2-х днiв.

Я - приватна особа i хочу отримати пiдключення до мережi Iнтернет. Якi мої дiї?

Для пiдключення приватних осiб в житлових будинках ми радимо об'єднатися з вашими сусiдами для органiзацiї домашньої мережi - бажано вiд 5 користувачiв i бiльше. У цьому випадку витрати на органiзацiю видiленої лiнiї (або її оренду) буде розподiлено пропорцiйно мiж всiма учасниками. Тарифiкацiя послуг - для кожного абонента окремо.

Чи потрiбний для пiдключення сервер.

Для пiдключення одного комп'ютера сервер не потрiбний. Досить, щоб у комп'ютерi була мережна карта. У випадку пiдключення комп'ютерної мережi з двох i бiльше комп'ютерiв, сервер необхiдний. Для малих мереж, до 3-х комп'ютерiв, у ролi сервера може виступити будь-який комп'ютер у мережi, на який установлюється додаткова мережна карта, i виконуються необхiднi настроювання.

Чи можливо перейти на iнший тарифний пакет?

Так, можливо. Для цього необхiдно заздалегiдь попередити менеджера i пiдписати додаткову угоду на новi фiнансовi умови. Перейти на новий тарифний пакет можливо з 1 числа кожного мiсяця.

Скiльки часу займає пiдключення?

Пiсля перевiрки технiчної можливостi, пiдключення виконується протягом 10 робочих днiв. Якщо точка пiдключення знаходиться в зонi дiї АТС-257/258/259 пiдключення виконується у бiльш короткий термiн.

Опишiть, будь ласка, процес пiдключення?

Клiєнт укладає з провайдером договiр на обслуговування. Пiсля укладання договору протягом 2 робочих днiв перевiряється технiчна можливiсть пiдключення (а саме побудови лiнiї БЗ). Пiсля перевiрки тех. можливостi клiєнт повiдомляється про результати. Якщо результат позитивний, провайдер будуе лiншю БЗ та пiдключає клiента. Якщо результат негативний, договiр утрачає свою силу. Для попереднього вивчення технiчної можливостi пiдключення ми рекомендуємо заповнити on-line форму на нашому сайтi, що прискорить процес пiдключення.

задати власне питання  попередня сторiнка




ТОВ "Терабіт"
03040 м.Київ
вул.Васильківська, 22
офіс 502 (5-й поверх)
тел/факс: (044) 259-01-01
e-mail: info@terabit.net.ua