This version of the page http://nvek.com.ua/news/525 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-05. The original page over time could change.
галерея

.

  • Skip to content

Центр интегрального развития человека «Новый век»
г. Киев, пер. Бехтеревский, 6, тел. (044) 486-53-48, 486-53-08

Йога-студия «Истоки» (www.istoki.net.ua)
г. Киев, бул. Леси Украинки, 6, тел. (044) 234-75-34, 228-87-86

Подписаться на рассылку   Карта сайта   Вопрос администратору онлайн

галерея

Приглашаем всех желающих на выставку картин известного и самобытного украинского художника Любомира Мартынюка. Прикоснитесь к миру прекрасного! Необыкновенные работы Любомира оставят глубокий и волнующий след в Вашем сердце! Выставка проходит в Центре "Новый Век".

 

Любомир Мартинюк

Народився 5  серпня 1980 року в с. Солотвин Богородчанського району, Івано-Франківської області. Навчався у Косівському коледжі декоративно-прикладного мистецтва ім. В.І. Касіяна на відділі художнього розпису у 1995-1998 рр. 

У 2004 році закінчив Львівську національну академію мистецтв, відділ сакрального та монументального живопису. 

З 1998 року презентувався у численних персональних та збірних виставках Івано-Франківська, Львова, Києва, Одеси, Черкас, Вінниці, Чернігова, а також у міжнародних виставках та салонах у Парижі, Нью-Йорку, Оттаві, Монреалі, Празі. 

 

У 2008 році спільно з однодумцями був виданий каталог робіт 2007-2008 рр., який увібрав  добірку полотен, що відобразили своєрідне присвячення Національному Київському ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАНУ та його працівникам, які надихнули митця на створення живописної  серії вражень від цілорічного перебування у цьому дивовижному місці. Полотна Любомира настільки полюбились його шанувальникам, що розходились буквально з-під пензля художника, осідаючи у приватних колекціях Києва, України та закордону. А тому цей каталог – лише частка з-понад тисячі робіт. 

Протягом 2007-2010 років Любомир є невтомним організатором та натхненником серії пленерів для молодих та вже відомих художників України на її безкрайніх теренах від Карпатських до Кримських гір. Постійно займається благодійною діяльністю у школах-інтернатах, місцях позбавлення волі, театральних та самодіяльних колективах, даруючи усім насолоду споглядати його одухотворені полотна. 

Запропонована виставка відображає сьогоднішній стан та настрій художника на його новому етапі пошуку своєї неповторної стежини у творчості, ще раз підтверджує його статус самобутнього митця, що не втомлюється «захоплюватися творіннями Господніми». 

Жанри його робіт, добре знайомих його шанувальникам,- флористика та натюрморти збагатилися  неповторними пейзажами та характерними портретами. Молодий митець у постійному пошуку, а тому намагання критиків віднести його роботи до течій імпресіонізму чи неоекспресіонізму не дають повного відображення духовності і глибокої філософської сутності, що домінують над реалістичністю образів його творчості.

 

"...відтворюючи образи рослинного світу, ми торкаємось глибинних почуттів Творця, який в пориві безмежної любові, творив квіточку за квіточкою, пелюсточок  до пелюсточка , оцю вистелену різнобарв'ям землю, яку людина отримала в дарунок."

Л. Мартинюк

наши партнеры

  
 

миссия

Нам бы очень хотелось, чтобы люди во всем мире задумались о таких понятиях, как духовность, гуманизм, терпимость, культура, образованность. Откройте для себя целый мир знаний, которые позволяют любому человеку разобраться в сложных вопросах человеческих взаимоотношений, философии жизни, помогают найти свой личный путь самосовершенствования и самореализации. Этот мир огромен и интересен.

контакты

Наши координаты:

  • г. Киев, пер. Бехтеревский, 6
  • Тел: (044) 486-53-48, 486-53-08
  • Факс: (044) 486-53-48, 486-53-08
  • Email: info@nvek.com.ua
  • www: http://nvek.com.ua/