This version of the page http://www.esco-center.com.ua/ua/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-05. The original page over time could change.
ESCO-CENTER: Партнери
Новини
Сертифікати і ліцензії
Вакансії
Відгуки
Інтернет-конференція
Енергоконсалтинг, Енергообстеження
Проектні роботи
Продаж електротехнічного обладнання
Щитове виробництво
Електромонтажні роботи
Інфрачервоне промислове опалення
Вентиляція «АЕРЕКО»

Партнери

Головна Партнери

Міжнародна компанія "Шнейдер Електрик" (Франція), провідний світовий виробник електротехнічного обладнання. У 1994 році було відкрито представництво в м. Києві. Сьогодні 110 000 співробітників працює в 150 країнах світу. У виробництві обладнання задіяно 170 заводів. Більше ніж 150 сервісних центрів, розташованих по всьому світу,які забезпечують технічну і інформаційну підтримку щодо застосуванняобладнання і проводять післяпродажне обслуговування. Компанія «ЭСКО-ЦЕНТР» є офіційним дистриб'ютором "Шнейдер Електрик".

Марка GIRA (Німеччина) добре відома у всьому світі як символ високої якості і передових технологій. Представництва компанії відкриті в 37 країнах. Gira є одним із засновників європейської асоціації Konnex і входить в п'ятірку провідних виробників компонентів автоматизованих систем для «інтелектуальних будівель». Стильова різноманітність дозволяє приладам GIRA гармонійно виглядати у будь-якому інтер'єрі. Багата функціональність, взаємозамінність елементів серій, легкість монтажу і експлуатації, ергономічність, стильова єдність, можливість установки за межами приміщень – все це незаперечні переваги продукції Gira. Функціональний, стриманий і оригінальний дизайн виробів GIRA неодноразово відзначений найпрестижнішими міжнародними преміями.

Французька фірма "AERECO" працює в області вентиляції вже більше 20 років. Її унікальною розробкою є система вентиляції, яка заснована на системі "гігро". Всі пристрої системи "гігро" працюють автоматично без використання електроживлення, за допомогою датчика-приводу виробленого із поліамідної тканини, він реагує на вологість в приміщенні і вентиляція відбувається тільки в тих приміщеннях, де виникає необхідність.

РКІ-Консалтинг — системний інтегратор, який спеціалізується на плбудові систем телебачення, безпеки, аудіо-візуальних комплексів, локальних мереж і центрів даних, ВОЛС, безпровідних мереж, уніфікованих комунікацій.

Мета PhytoFuels полягає в забезпеченні зеленою енергією за конкурентоспроможними цінами вітчизняний та зовншіній ринки: електростанції, промислові клієнти, що обмежені в обсягах викидів CO2 і центральне опалення. Компанія бере участь урозробці державних і регіональних стратегій по розвитку біомаси. Разом з провідними науковими установами PhytofuelsGroup селекціонує понад 20 різних видів енергетичних культур і підбирає методи та технології їх висівання, вирощування та збирання відповідно до жорстких екологічних стійких стандартів. PhytoFuelsGroup займається розробкою, виробництвом та торгівлею обладнанням для подрібнення, брикетування та гранулювання біомаси різного типу: деревні відходи, волога солома, суха солома, лушпиння та полова. PhytoFuelsGroup- це команда спеціалістів у всіх сферах, пов'язаниз із біомасою, починаючи з селекції енергетичних культур до виробництва котлів. Беруть участь в розробці державних і регіональних стратегій розвитку по біомасі.


Асоціація Енергоаудиторів в ЖКГ створена для сприяння ефективному використанню енергії в сфері ЖКГ в умовах постійного зростання вартості енергоносіїв. Асоціація є об'єднанням професіоналів та практиків, які працюють в сфері енергозбереження та реформування житлово-комунального господарства. Основною метою діяльності Асоціації є задоволення та захист законних потреб та спільних професійних інтересів її членів


© copyright 2008 ESCO-CENTER   Мы на Facebook
разработка сайта