This version of the page http://www.esco-center.com.ua/ua/elektro_shk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-05. The original page over time could change.
ESCO-CENTER: Електричні шкафи і щити
Новини
Сертифікати і ліцензії
Вакансії
Відгуки
Інтернет-конференція
Енергоконсалтинг, Енергообстеження
Проектні роботи
Продаж електротехнічного обладнання
Щитове виробництво
Електромонтажні роботи
Інфрачервоне промислове опалення
Вентиляція «АЕРЕКО»

Електричні шкафи і щити

Головна Електричні шкафи і щити

Щитове обладнання Schneider Electric представлено трьома основними торговими марками.

Kaedra – пило-волого захисні корпуси і міні-корпуси щитів. Пило-волого захищені до IP65. Матеріал виконання пластик. основна область використання пластикових щитів Kaedra, це комерційне будівництво. Щити виконуються в наступних комплектаціях: ті що вбудовуються, нівісні, з прозорими та непрозорими дверима. 

Sarel – універсальні, металеві шафи для електричного і електронного обладнання. Пило-волого захищені до IP66. Матеріал виконання--метал з порошковим покриттям. Шафи Sarel мають дуже широку гаму, можуть бути такими, що ставляться на підлогу і тими що вішаються на стіну. На базі металевих шаф Sarel можливе виготовлення електрощитового обладнання будь-яких розмірів. Можливі варіанти комплектації шаф. А також в гамі електричних щитів Sarel присутні 19” шафи, спеціально призначені для розміщення електроніки та серверного обладнання.

Prisma –  Функціональні щити, призначені для силового розподільчого обладнання на токи токи до 4000А. Система виконана на широкій гамі функціональних блоків, що гарантує максимальну безпеку, зручність монтажу та експлуатацію. Довговічність і надійність роботи обладнання гарантується неможливістю встановлення обладнання порушуючи норми, які регламентують температурний режим роботи обладнання.

Щити Kaedra і промислові роз'єми PratiKa Каталог 

Розподільчі щити низької напруги Prisma Plus Каталог

Промислові шафи SAREL Каталог

© copyright 2008 ESCO-CENTER   Мы на Facebook
разработка сайта