This version of the page http://altu.com.ua/Userrule/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Правила використання
 
English Гостьова книга
Русский
УкраЇнська
Вхід Реєстрація

Правила використання

Основні проекти АЛТУ

Веб-сайт АЛТУ - відмова від відповідальності

Copyright © 2009-2012, Асоціація лідерів турбізнесу України. Всі права застережені.

Веб-сайт Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ) призначений виключно для інформаційних цілей. Нічого з наданого на цьому веб-сайті не повинне вважатися за підставу для встановлення ділових стосунків між користувачем веб-сайту та АЛТУ або надання консультації.

Дії або бездіяльність користувачів не можуть виходити з будь-якої інформації, опублікованої на веб-сайті АЛТУ, та вимагають звернення до фахівців з відповідних питань.

Думка, відображена на цьому веб-сайті, не обов'язково співпадає з поглядами АЛТУ або будь-яких її членів.

Авторське право та відтворення інформації з веб-сайту АЛТУ

Відтворення будь-якої частини або змісту веб-сайту АЛТУ в цілому з іншою метою, ніж особисте користування не дозволяється. Заборонена передача відомостей будь-яким третім особам, включаючи, але не обмежуючись ними, представників засобів масової інформації.

Не дозволяється внесення будь-якої частини або змісту веб-сайту АЛТУ в цілому до роботи, що виконана на паперовому носії, в електронній або іншій формі, без попередньої згоди, отриманої у виконавчій дирекції АЛТУ.

Заява про конфіденційність веб-сайту АЛТУ

Загалом, відвідувати веб-сайт АЛТУ дозволяється без надання будь-яких відомостей особистого характеру.

Ми можемо вести облік доменів, з яких користувачі веб-сайту АЛТУ відвідують нас. Ці дані використовуються лише для статистичних цілей, а ця інформація не надається третім особам.

З метою листування з користувачами веб-сайту АЛТУ або їхньої реєстрації та надання паролю (лише для членів та партнерів АЛТУ) нам може бути потрібна така інформація, як ім'я користувача та адреса електронної пошти. Ми зобов'язуємося не передавати, орендувати або продавати таку особисту інформацію без згоди власника. Інформація, яку ви надаєте, буде знаходитися в розпорядженні лише тих працівників офісу АЛТУ, що листуються з вами.

АЛТУ зацікавлена захищати право своїх членів на приватність. Отже, не дозволяється розголошувати, орендувати або продавати будь-якій третій стороні, використовувати для масової розсилки (спаму) будь-яку частину інформації про будь-якого члена АЛТУ, що мітиться у будь-якій частині веб-сайту АЛТУ. Однак, сама АЛТУ не несе відповідальності за будь-яке зловживання інформацією про будь-яких членів АЛТУ, що міститься у будь-якій частині веб-сайту АЛТУ.

Ця заява про конфіденційність стосується лише цього сайту; вона не застосовується до будь-яких інших інтерактивних або автономних веб-сайтів, продукції або послуг нашої Асоціації.

На веб-сайті АЛТУ містяться посилання на інші веб-сайти. АЛТУ не несе відповідальності за порядок забезпечення конфіденційності або зміст таких веб-сайтів.

Повідомлення про конфіденційність електронної пошти

Будь-яке повідомлення (включно з додатками) з будь-якої скриньки електронної пошти АЛТУ адресоване винятково її адресатам та може містити конфіденційну та(або) юридично захищену інформацію. Авторське право на таке повідомлення та додатки належить АЛТУ. Просимо зауважити, що якщо ви не є адресатом або відповідальним за доставку цього електронного листа адресатові, це означає, що ви отримали електронного листа помилково, а будь-яке розголошення, копіювання, розповсюдження або вчинення дій, виходячи з його змісту, суворо забороняється. Радимо будь-якому адресатові, що бажає розкрити зміст повідомлення або його додатків будь-якій третій стороні, отримати згоду керівництва АЛТУ попередньо до розголошення. Недотримання цієї умови становитиме порушення адресатами авторського права АЛТУ.

АЛТУ активно захищатиме конфіденційність своїх членів та інших сторін, з якими вона має зв'язки. Ми зобов'язуємося не надавати, орендувати або продавати будь-яку адресу електронної пошти без згоди її власника. Надана вами інформація буде знаходитися в розпорядженні лише тих штатних працівників, що листуються з вами.
 

Тестування агенцій

Для туриста



Для туристичного підприємства
Український туристичний форум

Туроператор



Tурагент

Проект підтримки внутрішнього
і в'їзного туризму

Кодекс установленої практики
і правила професійної етики
 
Правила використання