This version of the page http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1653 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-24. The original page over time could change.
СК Енергія - Станіслав Гончаренко: “"Енергія" - мотивований, цікавий та сильний суперник”
Карта Сайту
Попередній матч
Коментарі
Голосування
 
Як Ви оцінюєте виступ "Енергії" в сезоні 2010-2011р.р.



Проголосувати
Спонсори
Станіслав Гончаренко: “"Енергія" - мотивований, цікавий та сильний суперник”

Завтра відбудеться одна із найцікавіших ігор першого кола – “Енергія” – “Тайм”. Напередодні львівського дербі “Галичина спортивна” поцікавилася думкою головного тренера “Тайму” Станіслава Гончаренка стосовно цієї гри. Окрім цього Станіслав Олександрович поділився своїми враженнями від єврокубкових баталій, щільного графіку команди та останнього матчу проти ПФС “Севастополь”.

--В цю середу ваша команда зіграє проти “Енергії”. Чого очікуєте від гри?
--Ви розумієте, що кожен тренер очікує дуже успішної гри, а значить і позитивного результату. Але тільки гра може дати відповідь на стан, можливості і вміння у даному випадку однієї із команд. Я оптиміст і зрозуміло, що в рамках своїх можливостей і вміння дуже сподіваюся, що ми гідно зіграємо це дербі. Дуже багато ми затрималися у чемпіонаті, у нас велика недостача очок у чемпіонаті. Не за планом у нас все виходить. Відступати нам нема куди, тому, звичайно, ми віддаємо собі відлік у тому, що наш опонент дуже мотивований, цікавий та сильний і завжди ставить перед собою високі завдання. Тому дербі обіцяє бути не на жарт цікавим по градусу, результату і статусу.

--У порівнянні з минулим сезоном “Енергія” у цьому чемпіонаті додала, чи навпаки?
--Як вам сказати. Це запитання лежить, можливо, і в площині відповіді і запитання. Особисто я ніколи не боявся нічого казати. Не знаю, чи “Енергія” додала, чи ні, а те, що ми збавили – це очевидно. Хоча, дуже сподіваюся на те, що це тимчасово і “Тайм” додасть в ході сезону.

--Щільний графік “Тайму” може вплинути на результат цього дербі?
--Не виключено, але думаю, що це буде не найголовніше у цій конкретно взятій грі. Це може набрати значення на відсотків 10, але не більше.

--На скільки поразка “енергетиків” у попередньому турі від “Шахтаря” буде мати вплив на цей поєдинок?
--Звичайно, що після поразки у будь-якій команді йдуть “розбірки”, поправки та настанови. Кожна поразка тільки спрямовує на покращення. Тому, вважаю, що це тільки плюс для “Енергії”. Стосовно самого результату, то він чомусь останнім часом закономірний – “Енергія” не може чомусь із “Шахтарем” грати.

--Як вважаєте лідерство “Кардиналу-Рівне” у турнірній таблиці – це надовго?
--З часом це повинно перерватися. Я не хочу сказати, що вони будуть зовсім “погані”. Однак час лідерства з плином чемпіонату повинен перерватися. Однак вони всерівно будуть дуже добротною командою.

--Вдалий виступ “Тайму” в єврокубкових баталіях і перемога в останньому турі над ПФС “Севастополь” додала впевненості команді?
--Це зовсім два різні стани, я б навіть сказав, що це два різні шаблони. Виступи в єврокубках самі собою для команди є стимулом. І це має позитивний плюс, як для роботи, так і для психологічного стану. Стосовно гри проти Севастополя, то її можна занести тільки до негативу. Передусім тому, що моя команда зіграла рівно на 25 відсотків від своїх можливостей. Розуміючи, що цю команду вона “візьме” й так.

--З чим це пов’язано? З недооцінкою суперника, чи просто гравці “Тайму” розуміли, що обіграють Севастополь, так би мовити “стоячи”?
--Розумієте, перед цим були три важливі гри на Європу. Пішло дуже багато емоцій і моральних, і фізичних. Зрозуміло, що через чотири дні, нам довелося виходити на гру проти ПФС. Звісно, що наш суперник був свіжішим та ініціативним. Натомість наші гравці вибрали метод перемоги малою кров’ю на майстерності.
Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК, «Галичина спортивна»



  За матеріалами    www.galsports.com

  Прес-служба, 12 жовтня 2010

   Коментарі:
 
Додати коментар
 
Ім'я:  
Email:  
URL:  
Повідомлення:  
Попередній Тур
22 Тур
Ураган
-
Шахтар
Єнакієв
6 : 3
ПФС
Енергія
3 : 0
Локомот
Кардина
6 : 5
ТВД
Турнірна таблиця
КомандаІО
1 Енергія1839
2 Ураган1837
3 Локомотив1835
4 Єнакієвець1834
5 Кардинал1834
6 Моноліт1827
7 ТВД1824
8 Шахтар1815
9 ПФС1810
10 ЛТК186
11 Тайм00

Турнірна таблиця повністю...
Бомбардири
Ім'яІГ
1
Сержао
("Ураган")
23
25(2)
2
Валентин Цвєлих
("Ураган")
29
23(0)
3
Олександр Хурсов
("Єнакієвець")
29
22(0)
4
Євген Рогачов
("Енергія")
28
21(3)
5
Сергій Тригубець
("Кардинал-Рівне")
26
19(1)
Гравці команди
Ім'яІГПоп.
Євген Рогачов 30236
Максим Павленко 19151
Валерій Легчанов 19103
Михайло Романов 29102
Денис Овсянніков 1782
Олександр Бондар 2783
Сергій Якунін 1553
Сергій Задорожний 2440
Степан Струк 2933
Дмитро Бондар 1711
Ільдар Макаєв 1413
Андрій Федюк 1311
Олександр Кондратюк 100
Владислав Лисенко 1702
Володимир Кардаш 1700
Петро Ільків 100
Реклама

Українська Банерна Мережа