укр       рус
Авторiв: 351, творiв: 25122, mp3: 317  
Архівні розділи: АВТОРИ (Персоналії) |  Дати |  Україномовний текстовий архiв |  Російськомовний текстовий архів |  Золотий поетичний фонд |  Аудiоархiв АП (укр+рос) |  Золотий аудiофонд АП |  Дискографiя АП |  Книги поетiв |  Клуби АП України |  Лiтоб'єднання України |  Лiт. газета ресурсу
пошук
вхiд для авторiв       логін:
пароль:  
Про ресурс poezia.org |  Новини редколегiї ресурсу |  Загальний архiв новин |  Новим авторам |  Редколегiя, контакти |  Потрiбно |  Подяки за допомогу та співробітництво
Пізнавальні та різноманітні корисні розділи: Аналiтика жанру |  Цікаві посилання |  Конкурси (лiтпремiї) |  Фестивалi АП та поезiї |  Літературна періодика |  Форуми |  Книга гостей ресурсу |  Найцiкавiшi проекти |  Афіша концертів (виступів) |  Iронiчнi картинки |  Магазин поезiї та АП |  Кнопки (банери) ресурсу |  Видання поетичних збiрок та аудiоальбомiв АП

» Редколегія, контакти

Основні обов’язки членів редколегії серверу:
    1. Відкриття нових персональних авторських сторінок на сервері після отримання листів (з творами) від авторів (новим авторам — попередньо не забудьте подивитися розділ «НОВИМ АВТОРАМ»).
    Терміни для відповіді авторам: Після отримання листів від нових авторів протягом 2-х днів дати коротке підтвердження авторам про те, що лист отримано і матеріали розглядаються.
    Протягом 5-и днів розглянути надіслані матеріали у закритому форумі редколегії ресурсу і дати відповідь авторам з приводу відкриття сторінок.
    Загальний максимальний час для інформування авторів з приводу остаточного рішення редколегії ресурсу — 7 днів.
    З приводу відкриття персональних сторінок члени редколегії відповідають авторам лише «Так» або «Ні», у випадку «Ні» — пояснення, чому «Ні», надаються авторам тільки у випадку виникнення у членів редколегії особистого бажання для пояснень.
    Терміни у відношенні до інших членів редколегії: Протягом 2-х днів з дня отримання листа від автора розмістити твори автора для обговорення у закритому форумі редколегії.

    2. Ініціювання відкриття нових персональних авторських сторінок на сервері за власною ініціативою та рекомендаціями кандидатур з боку члена редколегії.
    3. Читання опублікованих поетичних творів, за ініціативою членів редколегії — спілкування з авторами.
    4. Виділення найцікавіших, з точки зору членів редколегії, поетичних творів та бардівських пісень у розділи «ЗОЛОТИЙ ПОЕТИЧНИЙ ФОНД» та «ЗОЛОТИЙ АУДІОФОНД АП».
    5. Рекомендації видавцеві та відбір найцікавіших творів до видання у «твердому вигляді» (поетичні збірки — авторські та колективні).
    6. Всебічна та різнопланова популяризація проекту «Поезія та авторська пісня України».
    7. Пошук у різноманітних джерелах і публікація на сервері цікавих аналітичних та інших матеріалів жанру.
    8. Прийняття рішень про викладення на сервері аудіофайлів АП.
    9. У випадках від’їздів або тимчасової відсутності можливостей повноцінно працювати у складі редколегії у даному розділі викладати біля свого прізвища коротку коректну інформацію для тих авторів, які захочуть надсилати електронні листи і у випадку відсутності людини будуть нервувати в очікуванні відповіді від члена редколегії.
Наприклад, повідомлення такого змісту: У від’їзді. Буду після 25 серпня 2008 року.


    Мовне питання:
    Якщо не видавати бажане за дійсне, то реальна ситуація у поетичному та суспільному середовищі України — люди спілкуються двома основними мовами — українською та російською.
    Жоден з членів редколегії не налаштований агресивно проти якоїсь конкретної із зазначених мов, керуючись принципом «Якщо у творах автора присутні щирість, глибина думки та майстерність володіння словом, його зрозуміють будь-якою з мов». Кожен з членів редколегії прекрасно розуміє, як мінімум, дві мови — українську та російську.
    Але цілком природним є те, що у кожного з членів редколегії є своя особиста перша органічна мова, а також друга та інші мови. Для того, щоб у авторів при спілкуванні з членами редколегії не виникало питань з приводу мови, біля кожного з прізвищ членів редколегії зазначається його перша мова.
    Тим із авторів серверу, у кого мовне питання може викликати натяки на внутрішню напругу, прохання звертатися до того з членів редколегії, з яким Ви можете знайти найбільше спільних точок дотику у різних площинах та відчувати себе максимально комфортно.
    Біля кожного із зазначених прізвищ також зазначене коло питань, якими займається кожен із членів редколегії.

    УВАГА!!!
    1. Перед відправкою листів членам редколегії або адміністрації прохання звертати увагу на пункт «Коло питань», якими займаються члени редколегії серверу або адміністратори.
    2. У темі листів обов’язково зазначайте якійсь ключові слова, пов’язані з даним сервером. У зв’язку з постійною розсилкою спаму отримані листи, в яких у темі листа не зазначена однозначна причетність до проекту «Поезія та авторська пісня України», видаляються без перегляду, як спам.

    СКЛАД РЕДКОЛЕГІЇ РЕСУРСУ (прізвища в алфавітному порядку):

    Володимир Гутковський (Київ) vladgut08@rambler.ru
    Поет, автор 4-х поетичних збірок, літературний критик.
    Перша мова — російська.
    Коло питань: (п. 1 — 7, 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.

    Майстер Євгеній(Харківська область) MasterEvgeny@narod.ru    
    Поет, літературний критик.
    Перша мова — російська.
    Коло питань: (п. 1 — 7, 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.

    Марина Матвеєва (Сімферополь) marinagenius@mail.ru    
    Поет, автор 3-х поетичних збірок, літературний критик, журналіст.
    Перша мова — російська.
    Коло питань: (п. 1 — 7, 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.
    Адреса для традиційного (паперового) листування: а/с 693, Сімферополь, Крим, 95022

    Сергій Мороз (Київ-Боярка) srgmrz@bigmir.net
    Співак, композитор, поет, автор більше 10 музичних альбомів авторської (бардівської) пісні українською та російською мовами.
    Перша мова — українська.
    Коло питань: (п. 2 — 7) з обов’язків членів редколегії ресурсу.
    Адреса для традиційного (паперового) листування: а\с 316, м. Боярка Київської обл., 08154, Україна

    В’ячеслав Рассипаєв (Київ) rassypaev@ukr.net
    Поет, автор 4 поетичних збірок.
    Перша мова — російська.
    Коло питань: (п. 1 — 7, 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.

    Олександр Різник (Київ) riznol@i.com.ua
    Музикознавець, завідувач лабораторією Українського центру культурних досліджень Міністерства культури і туризму України, кандидат мистецтвознавства.
    Перша мова — українська.
    Коло питань: (п. 1 — 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.
    Адреса для традиційного (паперового) листування: вул. Васильківська, 8\139, Київ-4, 03040, Україна

    Андрій Стебелєв (Вінниця - Канава) abcmilob@yahoo.com      
    Поет, автор трьох збірок віршів, член творчих колективів ряду українських видань та літературних проектів.
    Перша мова — російська.
    Коло питань: (п. 1 — 7, 9) з обов’язків членів редколегії ресурсу.


    Адміністративна команда проекту:

    Микола Кротенко (Вінниця) bardmusic@ukr.net
    Видавець, архівіст жанру АП, конструктор, керівник і продюсер проекту «Поезія та авторська пісня України»
    Перша мова — українська.
    Коло питань: (: п. 1 (тільки для україномовних авторів), 2, 6 — 9) з кола  обов’язків членів редколегії ресурсу, видання поетичних збірок, вирішення конфліктних питань (у випадку їх виникнення), прийняття рішень з приводу продажу дисків АП авторів ресурсу у Інтернет-магазині.

Концепцiя Микола Кротенко Програмування Tebenko.com |  IT Martynuk.com |  Хостiнг вiд BestHosting
2003-2011 © Poezia.ORG

«Поезія та авторська пісня України» — Інтернет-ресурс для тих, хто відчуває внутрішню потребу у власному духовному вдосконаленні
Реклама: Зимний ремонт стиральных машин indesit, bcc0 - работает отлично ; регистрация ооо ; оперетивная перевозка мебели по низким ценам.; металлография заказать с доставкой.; Viasat Одесса; versus versace; sydney flights