This version of the page http://dzyga.com/jazzbez/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-18. The original page over time could change.
Про фестиваль - jazzbez Про фестиваль - jazzbez - jazzbez
Про фестиваль
Jazz Bez 10
Jazz Bez 09
JazzBez 08
Jazz Bez 07
Jazz Bez 05
Jazz Bez 03
Jazz Bez 02
Jazz Bez 01
Фотогалерея

"Jazz Bez"

 - один із найвідоміших та найбільш тривалих  джазових фестивалів нашої країни, котрому не тільки до змоги успішно прожити 10 років, але й вдається кожного разу збільшувати аудиторію, запрошувати титулованих виконавців з цілого світу та приєднувати до джазового руху нові міста.

Почавшись у 2000 році із виступів кількох джазових колективів у Львові та Перемишлі, тепер "Jazz Bez"  поширився на культурні центри України та Польщі і щороку дивує грою кращих джазових музикантів.

"Jazz Bez"

 - це десять днів джазу: традиційного і авангардного, українського та світового, класичного та сучасного, елітарного і водночас доступного. Кожного року фестиваль представляє різноманітні барви джазу, експериментальної та імпровізаційної музики знаних колективів і нових проектів іменитих музикантів.

Родзинкою фестивалю є поєднання максимальної кількості джазових стилів (свінг, ф'южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі- джаз...) та імпровізаційної музики.

 
Цієї зими фестиваль святкує своє десятиліття)))
 

Поважай себе - слухай джаз!






 
Поділись новиною в :
Дякуємо!