This version of the page http://www.president.gov.ua/news/16866.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-15. The original page over time could change.
Президент України висловив співчуття Президентові Федеративної Республіки Бразилія у зв'язку з повенями, що призвели до численних людських жертв - Офiцiйне представництво Президента України
08.04.2010 11:30
Прес-служба Президента України Віктора Януковича

Президент України висловив співчуття Президентові Федеративної Республіки Бразилія у зв'язку з повенями, що призвели до численних людських жертв

Глава держави Віктор Янукович висловив співчуття Президентові Федеративної Республіки Бразилія Луїсу Інасіо Лулі да Сілві у зв'язку з повенями, що призвели до численних людських жертв.

«Із великим сумом сприйняли в Україні звістку про стихійне лихо, що сталося внаслідок повеней і призвело до численних людських жертв.

У цей тяжкий час разом із дружнім бразильським народом поділяємо біль непоправних втрат.

Від імені народу України та від мене особисто прошу прийняти глибокі співчуття, а також передати слова підтримки родинам і близьким загиблих та постраждалих», – йдеться у співчуття Глави Української держави. 

 


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 751/2011
Про нагородження О.Орди орденом «За заслуги»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 749/2011
Про призначення А.Шишацького головою Донецької обласної державної адміністрації

Відео

Прес-конференція
Президента України

Фотоальбом


Зустріч Президента України з Президентом Кіпру

Віртуальна екскурсія