This version of the page http://www.president.gov.ua/news/19018.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-04. The original page over time could change.
Дмитро Стус: Нам бракує системності... Все наше майбутнє лежить у системності і постійній роботі – крок за кроком, та в технологіях - Офiцiйне представництво Президента України
22.12.2010 17:51
Прес-служба Президента України Віктора Януковича

Дмитро Стус: Нам бракує системності... Все наше майбутнє лежить у системності і постійній роботі – крок за кроком, та в технологіях

Член Громадської гуманітарної ради, публіцист, старший науковий співробітник Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка НАН України Дмитро Стус під час сьогоднішнього засідання наголосив на важливості формування електронної бази даних національних культурних цінностей.

До процесу формування такої бази, вважає він, слід залучити фахівців і громади з усіх регіонів, щоб охопити країну в цілому. «Коли ми створимо таку базу даних, ми матимемо зворотній зв’язок», – вважає Д. Стус.

«Нам бракує системності... Все наше майбутнє лежить у системності і постійній роботі – крок за кроком, та в технологіях», – сказав він.

Дмитро Стус також відзначив, що поточний рік, «можливо, перший, коли українська держава виділила кошти на реставрацію рукописів Тараса Шевченка, Лесі Українки». «Раніше ми самі правдами-неправдами знаходили якісь кошти, щоб це реставрувати», – зауважив він.

Д. Стус, серед іншого, у своєму виступі порушив питання щодо важливості розвитку в Україні сфери видавництва, національного кіновиробництва, театрального мистецтва.

 


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 725/2011
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня флоту України
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 724/2011
Про призначення А.Балюка Радником Президента України - Керівником Головного контрольного управління
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 723/2011
Про призначення О.Нефьодова Радником Президента України

Графік Президента

04.07.2011
Зустріч Президента України з Президентом Республіки Кіпр 

Відео

Засідання Громадської гуманітарної ради

Анонси

04.07.2011
Офіційний візит в Україну Президента Республіки Кіпр Дімітріса Хрістофіаса 

Фотоальбом


Зустріч Президента України з Президентом Вірменії

Віртуальна екскурсія