This version of the page http://www.lanukr.com/?mid=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-04. The original page over time could change.
МИТНО БРОКЕРСЬКІ ПОСЛУГИ | акредитація у Київській регіональній митниці,митне оформлення товарів,представлення інтересів замовника на митниці

    МИТНО-БРОКЕРСЬКІ ПОСЛУГИ

 

Як компанія, що вже понад 16 років імпортує на територію України продукцію добре відомих світових брендів, ми усвідомлюємо, що успіх будь-якої справи залежить від згуртованої, швидкої, надійної роботи всіх ланок одного механізму.

Для забезпечення ефективної зовнішньоекономічної діяльності, у ТОВ „Лан-Україна” сформовано спеціальний підрозділ – відділ митного оформлення, що також надає митно-брокерські послуги іншим компаніям.

Наші митні брокери готові представляти Ваші інтереси в митних та контролюючих органах. Ми допоможемо Вам оформити дозвільні документи та висновки, а також підготувати комерційну й товаро-супровідну документацію. 

Наша діяльність у сфері митно-брокерських послуг:

  • митне оформленні вантажу на експорт та імпорт (здійснення операцій з митного оформлення товарів й транспортних засобів здійснюється від власного імені, але за рахунок та за дорученням замовника);
  • проведення акредитації на Київській регіональній митниці;
  • за домовленістю, наш митний брокер може також виконувати такі інші функції, як – отримання дозвільних документів, експертних висновків, сертифікатів відповідності на товар та сплачувати митні платежі;
  • надання професійної консультації з питань оподаткування зовнішньоекономічних операцій.

Відносини між клієнтом та митним брокером ґрунтуються на договірній основі (брокерський договір). Брокер виступає посередником між товаровідправником, одержувачем товару та перевізником з одного боку, й державою, інтереси якої представляє митниця, з іншого боку.

Необхідно звернути особливу увагу на те, що митний брокер несе відповідальність за сплату митних платежів та правильність оформлення документів.

Наш митний брокер допоможе Вам заздалегідь розрахувати розмір майбутніх витрат, з урахуванням митних платежів та інших витрат.

Скориставшись послугами нашого митного брокера, Ви можете розраховувати на надійність та високу якість виконання робіт, оскільки наші працівники дійсно є  кваліфікованими спеціалістами.

У співпраці з партнерами наші відносини ґрунтуються на принципах:

  • високої якості послуг;
  • індивідуального підходу;
  • взаємної поваги;
  • чіткого дотримання етики в бізнесі;
  • конфіденційності;
  • оперативності й швидкого реагування у межах діючого законодавства.

Довіртесь досвіду професіоналів в сфері митного оформлення! Ми знаємо, як зробити Ваш бізнес ще більше прибутковим з мінімальними витратами.

 

Якщо Ви зацікавлені і бажаєте отримати повну консультацію або бажаєте зробити попередні розрахунки, звертайтесь до нас за телефонами:

(044)-455-99-45 (дод.170), (067)-468-38-97, або надсилайте листи на електронну адресу broker@lanukr.com. Також Ви можете відправити нам запит, скориставшись електронною формою

Наші спеціалісти нададуть Вам повну консультацію по всім видам  митних послуг.

Ми з радістю запропонуємо Вам ділове співробітництво!

|  про нас |  вартість послуг |  типовий договір |  перелік документів |  контакти |  корисні лінки |

 

 

 


 

 

Логістика

До інфраструктури нашої компанії входить власний автотранспортний термінал, що дозволяє максимально ефективно управляти логістичними процесами та здійснювати своєчасні й безперервні поставки товарів нашим клієнтам. Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг з доставки, розмитнення, зберігання та перепаковування продукції.

 

 

Дистрибуція

Базуючись на принципах максимального задоволення потреб клієнтів, ми забезпечуємо високий рівень сервісу, надійність, точність та комплексність послуг, пов'язаних з організацією і здійсненням продажу товарів в усіх регіонах України: аналіз ринку, розробку стратегій просування продукції, розробку та адаптацію маркетингових заходів, сертифікацію продукції.

 

 

Складські послуги

„Лан-Україна” має власний потужний складський комплекс. В оперативному управлінні компанії є понад 10 тис. кв. метрів складських приміщень, що обладнані у відповідності з сучасними вимогами до зберігання та обробки вантажів. Для формування та комплектації замовлень використовується програмне забезпечення SAP, а також новітня навантажувально-розвантажувальна техніка.

 

 

Брокерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з митного оформлення. Наші фахівці розроблять індивідуальну, найбільш оптимальну у вашому випадку схему, щоб ви змогли мінімізувати фінансові та інші витрати. Ми завжди прагнемо знаходити рішення, відповідні специфічним запитам наших клієнтів.