This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?do=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - НОВИНИ
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, Серія АГ № 508016 дата видачі ліцензії 06.12.2010 р.
           


СЬОГОДНI,

03 липня 2011 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



24.06.2011

24 червня пройшов тематичний семінар «Правові основи земельного законодавства» з підвищення кваліфікації депутатів Ленінської районної в м. Севастополі ради. У семінарі взяла участь заступник начальника Управління з питань земельних, водних відносин та містобудування Севастопольської міської ради М.А. Скарбенчук. У ході тематичної зустрічі були розглянуті повноваження депутатів районної ради у сфері регулювання земельних відносин.


22.06.2011

22 червня відбувся круглий стіл «Державна служба України в історичному аспекті».

Учасники заходу розглянули історію розвитку державної служби в Україні та актуальні питання її реформування; обговорили реалії та перспективи модернізації сучасного державного управління з урахуванням передового європейського досвіду; проблеми розвитку державної служби в Україні, залучення молоді до державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

У круглому столі взяли участь державні службовців міської та районних державних адміністрацій, представники Центру та Управління державної служби Головдержслужби України в АР Крим та м. Севастополі, викладачі Центру.


15.06.2011

15 червня відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Підготовка учасників до ІІ туру проводилась у Центрі протягом травня-червня.

Конкурс проводився у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Переможцями ІІ туру Конкурсу «Кращий державний службовець» по м. Севастополю у номінації «Кращий керівник» стали: Горіла Ірина Вікторівна, завідувач сектору аналізу доходів і міжбюджетних трансфертів фінансового відділу Нахімовської районної державної адміністрації Фінансового управління Севастопольської міської державної адміністрації, і Ульянова Тетяна Олександрівна, заступник голови Ленінської районної державної адміністрації.

У номінації «Кращий спеціаліст» перемогли Гіталова Марія Артурівна, провідний економіст сектора фінансів соціально - культурної сфери, соціального захисту населення, органів місцевого самоврядування фінансового відділу Ленінської районної державної адміністрації Фінансового управління Севастопольської міської державної адміністрації і Кукурекіна Вікторія Сергіївна, головний спеціаліст відділу кадрової роботи Ленінської районної державної адміністрації.

Восени 2011 року переможці ІІ туру представлятимуть м. Севастополь у фінальному ІІІ турі Конкурсу в м. Києві.

Напружена робота Організаційного комітету

Завершення ІІ туру Конкурсу


10.06.2011

10 червня завершив свою роботу семінар-тренінг «Можливості використання інструменту європейської технічної допомоги TAIEX», організований спільно з Управлінням державної служби Головного управління державної служби України в АРК та м. Севастополі. На занятті слухачі презентували домашні завдання щодо застосування інструменту TAIEX для вирішення актуальних проблем регіонального розвитку.
За результатами навчання учасники семінару-тренінгу отримали сертифікати.


08.06.2011

8 червня для працівників соціальної сфери регіону за підтримки Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні відбувся семінар-тренінг «Ґендерні аспекти управлінської діяльності», метою якого є підвищення обізнаності слухачів з ґендерних питань, формування думки щодо ґендерної асиметрії, сприяння впровадженню ґендерних підходів в професійну діяльність.

Під час тренінгу слухачі дізнались про форми прояву ґендерної асиметрії в різних соціальних сферах життєдіяльності та отримали навички ґендерного аналізу.


03.06.2011

3 червня для слухачів професійної програми підвищення кваліфікації державних службовців міської і районних державних адміністрацій, які займають посади V-VII категорій керівних працівників та фахівців з питань контролю, було проведено семінарське заняття «Контролінг в органах державної влади та місцевого самоврядування». Про суть контролінгу, відмінності між поняттями «контроль» та «контролінг», завдання, об`єкти, форми та шляхи впровадження контролінгу розповідали самі слухачі професійної програми.

Учасниками заняття у відеорежимі були також слухачі професійної програми підвищення кваліфікації Луганського центру післядипломної освіти. Заступник начальника відділу контролю Луганської обласної державної адміністрації Поліщук О.Ю. поділилась практичним досвідом впровадження контролінгової системи у діяльність органів влади.


01.06.2011

1 червня в рамках тематичного постійно діючого семінару «Удосконалення діяльності сучасного державного службовця» завершилася підготовка державних службовців до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». В процесі навчання слухачі систематизували знання у сфері державного управління, виконали практичні завдання з етики та етикету, удосконалили навички публічного виступу.

Напружена підготовка. Заняття проводить доктор наук з державного управління Тетяна Олександрівна Сенюшкіна


01.06.2011

1 червня для працівників Севастопольського міського територіального центру соціального обслуговування відбувся семінар-тренінг з питань гендерної політики, що реалізується у рамках співробітництва Головного управління державної служби України і Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні. Слухачі під час тренінгу навчались виявляти поле дискримінації, нерівності та аналізувати різні явища суспільного життя з точки зору реалізації прав та основних свобод.


27.05.2011

Продовжується навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців місцевих державних адміністрацій - керівних працівників та фахівців з питань контролю. У рамках навчального модуля «Використання інформаційних технологій у системі контролю в органах державної влади та місцевого самоврядування» розглядались питання застосування сучасних інформаційних технологій та засобів зв`язку в роботі органів державної влади. На практичному занятті слухачі отримували знання і навички по роботі з ресурсами мережі Internet та використовували ефективні методи пошуку управлінської інформації.


26.05.2011

26 травня директор Центру Муравська С. В. та заступник директора Кононцева І.Є. взяли участь у засіданні круглого столу «Підготовка фахівців за спеціальністю «Державна служба» в контексті адміністративної реформи», який відбувся на базі Кримського навчально-консультаційного центру Тернопільського національного економічного університету за ініціативою Управління державної служби Головдержслужби України в АРК та м.Севастополі. Були розглянуті проблеми та перспективи підготовки спеціалістів у галузі знань «Державне управління» в контексті розгляду проекту нової редакції Закону України «Про державну службу», напрямки взаємного співробітництва.


Сторiнки:наступна →
123456789101112