This version of the page http://www.lanukr.com/?mid=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
ПРО КОМПАНІЮ "ЛАН-УКРАЇНA"

    Інформація про компанию "ЛАН-УКРАЇНА"

Сферою діяльності компанії "Лан-Україна" є дистрибуція продуктів харчування й надання якісних супутніх послуг (логістичні, брокерські послуги, а також послуги щодо просування товарів на ринку).

Наша місія:

Насичувати український ринок якісними продуктами харчування, що користуються попитом, забезпечувати незмінно повний асортимент, та розвивати послуги логістики, використовуючи високотехнологічні бізнеспроцеси та безперервно удосконалюючись,  на користь нашої компанії, виробників і споживачів.

Наші цінності:

  • Лідерство та професіоналізм;
  • Бажання боротися та перемагати;
  • Прагнення до кращого, розвитку;
  • Єдність (Ми - команда).

Ми постійно вдосконалюємо систему управління та здійснюємо контроль рівня запропонованих послуг, працюємо над показниками кількісної та якісної дистрибуції, дотримуємося чіткої цінової та кредитної політики, оптимізуємо наш асортиментний перелік та здійснюємо розробку маркетингових ініціатив.

Висококваліфіковані працівники ТОВ „Лан-Україна” допоможуть Вам досягти поставлених цілей та сприятимуть розвитку Вашого бізнесу.

 

 

 


 

 

Логістика

До інфраструктури нашої компанії входить власний автотранспортний термінал, що дозволяє максимально ефективно управляти логістичними процесами та здійснювати своєчасні й безперервні поставки товарів нашим клієнтам. Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг з доставки, розмитнення, зберігання та перепаковування продукції.

 

 

Дистрибуція

Базуючись на принципах максимального задоволення потреб клієнтів, ми забезпечуємо високий рівень сервісу, надійність, точність та комплексність послуг, пов'язаних з організацією і здійсненням продажу товарів в усіх регіонах України: аналіз ринку, розробку стратегій просування продукції, розробку та адаптацію маркетингових заходів, сертифікацію продукції.

 

 

Складські послуги

„Лан-Україна” має власний потужний складський комплекс. В оперативному управлінні компанії є понад 10 тис. кв. метрів складських приміщень, що обладнані у відповідності з сучасними вимогами до зберігання та обробки вантажів. Для формування та комплектації замовлень використовується програмне забезпечення SAP, а також новітня навантажувально-розвантажувальна техніка.

 

 

Брокерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з митного оформлення. Наші фахівці розроблять індивідуальну, найбільш оптимальну у вашому випадку схему, щоб ви змогли мінімізувати фінансові та інші витрати. Ми завжди прагнемо знаходити рішення, відповідні специфічним запитам наших клієнтів.