This version of the page http://zirka.1plus1.ua/veduchi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Ведучі - zirka.1plus1.ua
  • Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
  • Канал ТЕТ up_down
  • Канал СИТИ
  • ТСН.ua
  • Женский портал
  • Автомобильный портал
  • Голос країни
  • Пекельна кухня
Ведучі

Юрій Горбунов

Телеведучий, шоу-мен і актор

Народився 1970 року у м. Новий Роздол Львівської області. Виріс на Івано-Франківщині.

1988-1992  — навчання в Інституті театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Наступні п'ять років працював у драматичному театрі в Івано-Франківську.

З 1997 року працює в Києві.

З 1997 по 1998 рік був режисером клубу „Голівуд". Паралельно з цим у 1998 році на каналі УТ-1 вів програму „Три крапки", а у 1999 році - „Щасливий дзвінок".

З 2000 року почав працювати на Новому каналі. Був ведучим програм „Підйом", сімейного шоу „Готовий на все", шоу „Один за всіх" та „Тепер ти в армії".

У червні 2006 року прийшов на канал „1+1" разом із Марічкою Падалко вести інформаційно-розважальну ранкову програму „Сніданок +".

Незмінний ведучий всіх сезонів проекту „Танці з зірками".

Зараз веде кулінарну програми "Смакуємо", "Говорить і показує Україна", а також "Зірка+Зірка".

Знімався в серіалах „Вовчиця", "Небо в горошок", „Завтра буде завтра", „У пошуках кохання або переполох у вищому світі", „Мухтар", а також у художньому фільмі „Кактус".


Василіса Фролова

Ведуча та актриса

Народилася 16 лютого 1978 року у Харкові. Починала кар'єру з різноманітних конкурсів краси. В 1995 році отримує звання "Віце-королеви Харкова". Дворазова володарка титулу "Miss Body beautiful of the world" (Сінгапур, Туреччина).

Деякий час успішно працювала моделлю та була ведучою ранкового шоу на харківському телебаченні. В 2003 році починає працювати на каналі М1. За 7 років співпраці стала ведучою багатьох шоу та прямих включень ("Guten Morgen", "Міністерство прем'єр", "Вася ON-LINE" "Shakанемо, baby", "Амазонки", трансляції "Ukrainian fashion week").

В 2007 році знялася у фільмі "Місяць-Одеса" та стає ведучою першої української "Фабрики зiрок" (Новий канал). В 2009 переходить на канал "Україна" та дебютує в програмі "Шустер live" з рубрикою "Хочу Євро". Володарка премії Телетріумф в 2004 році (найкраща розважальна ведуча).

Наразі Вася Фролова є ведучою шоу "Зірка+Зірка-2" на каналі "1+1".

Іван Дорн

Співак

Народився в російському місті Челябінськ, пізніше сім’я переїхала в місто Славутич Чернігівської області. Навчається в Університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого на продюсера і телеведучого.

Відомий як учасник гурту "Пара Нормальних", але зараз Ваня вирішив зайнятися сольною творчістю і вже працює над першими піснями.

Деякий час був ведучим програми "Guten Morgen" та "Нові російські гірки" (М1). Минулого року став переможцем шоу "Зірка+Зірка", а тепер став ведучим другого сезону найзірковішого проекту.

Гороскоп
Овен Телець Близнюки Рак Лев Діва Терези Скорпіон Стрілець Козеріг Водолій Риби
  • Facebook
  • LiveJournal