This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?pgn=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - Новини
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, Серія АГ № 508016 дата видачі ліцензії 06.12.2010 р.
           


СЬОГОДНI,

02 липня 2011 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



04.10.2010

З 04 по 27 жовтня пройде цикл семінарів «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» для керівників, головних бухгалтерів підприємств, установ та організацій Ленінського району. Навчання проводиться Управлінням Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Севастополя. На семінарі слухачі розглядають питання реформування системи пенсійного страхування в рамках Програми економічних реформ України на 2010 – 2014 роки, знайомляться з основними положеннями законодавства України.


29.09.2010

29 вересня для державних службовців адміністрацій пройшов тематичний короткотерміновий семінар «Впровадження системи управління якістю в органах державної влади».

Програма семінару передбачала ознайомлення з основоположними стандартами щодо сучасних систем управління якістю, загальними вимогами та принципами управління СУЯ. Під час заняття слухачам були надані загальні методичні рекомендації щодо розроблення та впровадження систем управління якістю відповідно до стандарту ДСТУ ISO 9001-2009 в органах виконавчої влади.


27.09.2010

27 вересня закінчився тематичний постійно діючий семінар для державних службовців міської і районних адміністрацій «Тренінг з культури мови державного службовця».

У ході семінару слухачі мали змогу оволодіти системою знань та умінь, які становлять основу культури українського мовлення; виробити навички професійного спілкування, дотримання правил мовної ділової етики усного та писемного спілкування, підвищити загальний рівень культури та імідж державного службовця. За підсумками навчання учасники семінару отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


18.09.2010

15-17 вересня в Одесі пройшли Щорічні Рішельєвські академічні читання «Модернізація державного управління, державної служби і кадрової політики», які проводяться за ініціативою Головдержслужби України. Основною тематикою цьогорічних Рішельєвських академічних читань стало обговорення проекту Стратегії державної кадрової політики. У заході брали участь посадові особи вищих органів державної влади України, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства та іноземних держав Від Севастопольського центру учасником зібрання була в.о. директора Кононцева І.Є.


14.09.2010

14 вересня спільно з Управлінням державної служби Головного управління державної служби України в Автономної Республіці Крим та м. Севастополі проведений тематичний короткотерміновий семінар «Стратегія державної кадрової політики України» для працівників кадрових служб державних адміністрацій та місцевого самоврядування. У ході семінару обговорювався проект Стратегії державної кадрової політики України, розглядалися актуальні питання проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування: типові недоліки та порушення. На запитання слухачів детально відповідав викладач Айрапетян В.В. - начальник відділу реалізації державної політики у сфері державної служби і місцевого самоврядування Управління державної служби в АРК та м. Севастополі.


20.08.2010

З 17 по 20 серпня пройшло навчання членів тендерних комітетів у сфері здійснення закупівель. Семінар проводився спільно з Інститутом економічних досліджень м. Київ за програмою «Здійснення закупівель за державні кошти», яка затверджена Міністерством економіки України. Слухачами семінару були: державні службовці Севастопольської міської державної адміністрації, керівники і працівники державних підприємств, організацій та установ міста.


30.07.2010

У липні 2010 року Комунальний заклад «Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій» отримав сертифікат, яким посвідчується відповідність послуг у галузі підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління» вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги».

Документ виданий на підставі результатів перевірки та оцінки системи управління якістю.


14.07.2010

До уваги керівників підприємств, установ та організацій!

Запрошуємо взяти участь у семінарі для членів тендерних комітетів «Здійснення закупівель за державні кошти» , який проводить Інститут економічних досліджень (м. Київ) на базі Севастопольського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.


Навчання буде проходити з 17 по 20 серпня 2010 року. Місце проведення: пл. Повсталих, 6, лекційний зал, 5-й поверх.



Про направлення учасників (із зазначенням назви організації, кількості осіб, П.І.П., посади, ЄДРПОУ) просимо повідомити письмово за адресою центру: 99008, м. Севастополь, пл. Повсталих, 6, довідки за телефоном: 55-39-62.


30.06.2010

30 червня у Севастопольському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації відбувся семінар «Підтримка туризму на місцевому рівні. Баварський досвід». Учасниками семінару були представники туристичної галузі міста, державні службовці місцевих адміністрацій, посадові особи та депутати органів місцевого самоврядування Севастопольського регіону, діяльність яких пов’язана з розвитком туризму.

На семінарі розглядались особливості туристичного продукту, зміст туристичної діяльності, роль місцевих органів влади у підтримці туризму.

Лекції проводив референт Фонду Ганнса Зайделя професор, доктор Юрген Вальхсхьофер (Німеччина).


23.06.2010

В загальноміських заходах, присвячених Дню державної служби, відзначена діяльність Севастопольського центру перепідготовки і підвищення кваліфікації.

Грамотою за сумлінну працю в органах державної влади, особистий внесок в організацію підвищення кваліфікації державних службовців нагороджена начальник навчально-організаційного відділу Обара Людмила Миколаївна.

Подяка за трудові досягнення оголошена начальникові навчально-методичного відділу Центру Мірошиній Галині Гур`ївні.


Сторiнки:← попередня наступна →
123456789101112